Podróż na Mistrzostwa Świata 2006 - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 22:34

kama_reda pisze:No cóż, w takim bądź razie moje niedopatrzenie. Zrozumiałem to troche inaczej. PRZEPRASZAM

P.S
RoRo a Parma spadła z Serie A :lol: :lol: :lol: :lol:
To bylo dawno i nie prawda ... tak tylko napisalem co wiedziale zeby nie bylo nie ?? a z ta parma to tez mi sie walnelo a ja kibic SerieA wiec obciach, ale milo ze mi przypomniales :P

Ja bym sie chetnie wybral na MŚ, przeiciez to jedna z niewielu okazji ze sie tak blisko rozgrywa taka impreza nie ?? Musze jechac :P ale narazie najwazniejsza jest podroz do Mediolanu :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 lip 2005, 23:15

beckhs pisze:Wlasnie oto mi chodzilo wielkie dzieki Roro :)

Dzieki Anka i KOstek, na pewno skorzysam z Waszych info.

A ktos z Was wybiera sie na MS ?
Znajomy masowo kupował bilety, teraz dopiero szuka chętnych, więc ja najprawdopodobniej pojadę. Wszystko zależy od sytuacji finansowej. ;) Facet mieszka bardzo blisko stadionu Schalke, więc mogę ewentualnie trafić na dość ciekawe mecze (stadion Schalke jest jednym z najbardziej nowoczesnych stadionów w Europie). :)

Pozdrawiam.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 23:44

Ja mam zamiar jechac na mecze Holandii w grupie. Już zacząłem szukac biletów :wink: .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 20 lip 2005, 0:29

nie chce się chwalić ale mam rodzinke w niemczech i na 100% jade na mundial to będzie coś wspaniałego dla kibica!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”