Inter Mediolan - Letnie ruchy transferowe... - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniacie letnie ruchy transferowe Interu?

Dobrze...
10
71%
Nic wielkiego...
2
14%
S?abo...
2
14%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2004, 13:56

MiRas pisze:
Chlopaczek pisze:
MiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają ;)

Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?

Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwano :)
No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mial :lol: Ze szczerymi pozdrowieniami.
No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek. Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje. Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.

Szczere pozdrowienia to se do d*** wsadź.

Pozdro 4MAJU.

No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek - podpisy to moja prywatna sprawa moge tam miec co mi sie podoba bo mam to konstytucyjnie zapewnione prawo do wolnosci slowa i wypowiedzi.Jesli oceniasz ludzi po jednym podpisie to wspolczucia.A nie sorry ty dzielisz ludzi na tych co sa za Interem i na tych co za nim nie sa.

Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? - chyba nie za bardzo zalapales o co mi chodzilo wiec przeczytaj z trzy razy to moze zrozumiesz albo lepiej ci wyjasnie bedzie szybciej "po kiego wała puszczasz morde chłopaczek" chodzi o ta wypowiedz i za nia dostaniesz ostrzezenie zreszta tak samo jak za nazywanie mnie baranem.

A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje- to dalej rob balagan i zalozcie (ty albo inni fani Interu) jeszcze 20 tematow o Interze zeby sie dowartosciowac.Zreszta za duzo jest tutaj tematow o jednym klubie bo wszystko mozna zmiescic w jednym glownym topicu.Przyklad z ostatniej chwili "Czy C.Zanetti przejdzie do Juve".Litosci.Przez takie cos poziom tego forum jest bardzo niski.

Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.- jak skonczysz tyle klas co ja to mozesz sie do mnie odzywac a tymczasem milcz jak do mnie mowisz (mam nadzieje ze jestes na tyle kumaty zeby zalapac to zdanie a jesli nie to bardzo mi przykro).

Szczere pozdrowienia to se do d*** wsadź.- lepiej to niz cos innego.Czyzby traumatyczne wspomnienia z dziecinstwa Miras?

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 14:08

Temat o Cristiano Zanetti nie wiem kto założył, albo kibic Interu, albo Juve bo napisane to bardzo dziwnie... Po któreś tam z rzedu muszę Cię poinformować, że jeszcze nie założyłem ŻADNEGO tematu na tym forum, więc nie wiem po co się mnie czepiasz, co to ja odpowiadam za wszystkich co się chcą wyżyć i klepią jak katarynka :?:

A co do tego ile klas skończyłeś to się nie będę kłócił bo swoje też skończyłem i zapewniam Cię, że przedszkole, podstawówkę i gimnazjum mam dawno za sobą...

Swoją drogą ciekawe za co Ty dostawałeś ostrzeżenia, bo widzę, że nie należych do świętych forumowiczów...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2004, 14:17

A juz ci mowie za co.Jedne ostrzezenie za to ze wkleilem rozmowe z Miloszem w ktorej on uzywal wulgaryzmow i za to ze ich nie wykropkowalem dostalem warninga.Drugie za to ze pewnien forumowicz napisal ze nalezy zmienic obrone Milanu to mu napisalem zeby sobie lepiej mozg wymienil :twisted:

Nie napisalem ze zakladasz tematy o Interze napisalem tylko ze mozna o transferach pisac w jednym temacia a ty na mnie naskoczyles.Ja nie przyjmuje razow na siebie jak jakis meczennik tylko kontratakuje.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 18 sie 2004, 14:38

No to fajne powody ;)

No ta, też nie skacze z radość jak widzę na swoim forum same tematy o transferach, ale niektórym nie przegadasz do rozumu, że istnieje jeden temat... ja też nie przyjmuje takich słów na mój temat i też wyjeżdżam z kontrą ;)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sie 2004, 14:49

Widze ze juz sie pogodziliscie :D to spox,zapraszam do http://www.swiatpilki.com/forum/viewtopic.php?t=565 :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 sie 2004, 20:12

Bardzo dobrze, ze sie pogodziliscie, ale takich klotni nie mozna tolerowac. MiRas - wielokrotnie ublizyles Chlopaczkowi, dostajesz 2 WP. Mam nadzieje, ze to sie nie powtorzy. I prosze juz wiecej takich tematow nie zakladac, bo sukcesywnie beda kasowane,.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2004, 23:45 przez romantyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 18 sie 2004, 23:12

Inter zrobił najlepsze transfery z Serie Aale zobaczymy co bede grali :wink: to co widzialem te z Basel za dobrze nie grali 8)

FORZA S.S. LAZIO

A ROMA SOLO LA LAZIO

ULTRAS LAZIO---> PER L'ONORE DI ROMA ONORE E GLORIA

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 sie 2004, 0:22

Jeszcze maja troszke czasu na wspolny trening,moze cos z nich jeszcze bedzie i moga powalczyc o mistrzostwo.

hansolo1
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hansolo1 » 19 sie 2004, 11:08

Inter jest moim faworytem z takimi transferami moze naprawde namieszac .No i ma przecierz ADRIANO on jest prawdziwym wymiataczem jesli nie bedzie grac to trener popelni okropny blad bo
on ma wielki talent popatrzcie co robil na Copa America dla mnie on bedzie krolem strzelcow to bedzie jego sezon. :P

MariuszPSG
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MariuszPSG » 19 sie 2004, 11:42

Słaby ten Inter:)

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 19 sie 2004, 11:54

MariuszPSG pisze:Słaby ten Inter:)
Dlaczego słaby.Przecierz to znakomity zespół z gwiazdami w składzie.

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 sie 2004, 12:06

Lazio bylem w Szwecji i ogladalem ten mecz o rewanz na SAn Siro jestem spokojny ....
jeszcze pare takich slow to nie damy wam pilkarzy :wink:

FORZA INTER

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”