Liczymy na medale w Finlandii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 03 sie 2005, 15:07
Carvalho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 sie 2005, 15:28
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 15:37
Fakt, trzeba przyznać, że Rogowska jest jedną z tzw. pewniaczek na tych MŚ. Wydaje mi się jednak, żę może zjeść ją presja...Bonso pisze:W zasadzie niemal pewne są tyczkarki. Nie wiem co się dzieje z Fieofanową, ale chyba nie wystartuje, więc obie powinny zdobyć medale. Oczywiście srebrny i brązowy, bo Isinbajewa jest poza zasięgiem.
Wcale nie, bo jest jeszcze Skolimowska... Ona też może pokusić się o medal.Bonso pisze: Inne szanse medalowe ? Praktycznie ich nie ma. Może Trywiańska, może Jesień. Ja postawiłbym też na młociarzy, którzy rzucają coraz dalej. Wielka niewiadomą jest Paweł Czapiewski, mam nadzieje że pokaże się z jak najlepszej strony.
Plawgo ma strasznego pecha, który go nie opuszcza. Chłopak ma talent, ale zawsze, kiedy jest w formie, łapie kontuzję...Bonso pisze:Marek Plawgo i Michał Bieniek, którzy mogli pokusić się o dobre występy.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 sie 2005, 15:44
Na igrzyskach jej nie zjadła, to na MŚ też sobie poradziAnka pisze:Fakt, trzeba przyznać, że Rogowska jest jedną z tzw. pewniaczek na tych MŚ. Wydaje mi się jednak, żę może zjeść ją presja... Confused
Przecież o młociarzach wspomniałemAnka pisze:cale nie, bo jest jeszcze Skolimowska... Ona też może pokusić się o medal. Cool
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 15:48
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 sie 2005, 16:01
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 16:07
Bonso pisze:Natomias w skoku wzywż pań, stawiam na Szwedke, ktorej nazwisko mi właśnie wypadło z głowy
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 16:11
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 sie 2005, 16:11
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 03 sie 2005, 17:14
Co do Gatlina, to ja nie byl bym taki pewny. Ja bym postawil na Zakariego, prezentowal on teraz swietna forme na mityngach. A jeszcze o wygrana moga powalczyc Francis Obikwelu i mlody Marc Burns z Trynidadu.Myślę, że Gatlin wygra bez problemu.
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 17:36
to prawda, chociaz ze Jamajczyka nie zaliczalbym do pewniakow na zloto.Narazie w MS nie wystartuje dwoch 100% faworytow do zlotego medalu sa to Asafa Powell i Hicham El Guerrouj
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 03 sie 2005, 18:00
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 18:05
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 04 sie 2005, 11:36
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 04 sie 2005, 14:57
Carvalho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin