O jejku jejku, ale mi pocisnąłeś, co ja teraz pocznę na odpowiedź rodem z gimnazjum?wloski pisze:Zapytaj swojego chłopaka to Ci wyjmie.Keres pisze:Wyjmij kijek z tyłka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 21 mar 2018, 7:37
O jejku jejku, ale mi pocisnąłeś, co ja teraz pocznę na odpowiedź rodem z gimnazjum?wloski pisze:Zapytaj swojego chłopaka to Ci wyjmie.Keres pisze:Wyjmij kijek z tyłka.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 mar 2018, 8:21
Pytanie nie dotyczyło tego, na ile nas stać, tylko na ile byśmy chcieliwloski pisze:Ładne macie pensje jeśli stać Was na kredyt na 10 lat. Wszystko zależy od sumy, raczej nikt nie bierze 100 tysi na kredyt na 25 lat.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2018, 8:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 mar 2018, 9:06
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 mar 2018, 9:35
Jesteś dumny z tego powodu jakbyś był pierwszym człowiekiem z Bytomia, który wylądował na księżycu. Zaraz dobijesz do 40tki a Twoim największym sukcesem jest wygranym kupon u buka i kilku ludzi na ignorze...cloner pisze:Poważnie ktoś włoskiemu odpisuje jeszcze? Od dawna mam go ignor, to jakiś dzieciak pełen kompleksów.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 mar 2018, 9:39
Ale tu nie było powiedziane, że chodzi o kredyt hipoteczny, to raz. A dwa - tak jak napisałam wyżej - to, czego chcemy nie zawsze spełnia się w rzeczywistości. A pytanie nie dotyczyło tego, jakie mamy możliwości, tylko na ile bylibyśmy skłonni kredyt wziąć.wloski pisze: Tylko piotrcies wykazał się bardzo dobrym zrozumieniem sprawy, a ludzie tu piszą o jakimś frustracie, wyjmowaniu kija. Nie jestem osobą która się chwali. A uważam, że w życiu prywatnym już sporo osiągnąłem i nie mam prawa narzekać, ale znam życie bo wcale nie mam naście lat i wiem, że takie gadanie "nie nie ja bym nie wziął kredytu więcej niż na 10 lat", "kredyt dla biedaków" z całym szacunkiem, ale nikt nie bierze hipotecznego na 10 lat, mam kolegę w banku i tam przychodzą normalni ludzie, menadżerowie, biznesmeni i Bóg wie kto, tam każdy bierze na minimum 20 lat, wystarczy zagłębić się dlaczego, ale to nie temat na pisanie wywodów z komorki. Chętnie pomogę każdemu na priv, kto będzie potrzebował pomocy w tych sprawach i innych. Zanim będziecie chcieli posprzątać mnie, tego prostaka z forum sami zastanówcie się nad sobą, dziękuję.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 mar 2018, 9:49
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 21 mar 2018, 9:52
W zasadzie to pytanie było ogólne, bo tez nie wiemy jakiej kwoty kredyt mialby dotyczyc.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 mar 2018, 9:54
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 mar 2018, 16:19
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2018, 16:31
sickstick
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2018, 16:35
sickstick
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 mar 2018, 17:29
Właśnie dlatego nie jestem fanką kredytów. Niewiele trzeba, by się w długach zakopać, a w przypadku nagłych problemów stracić wszystko.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio