Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 186

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 22:48

Nawiazujac do twojej poprzedniej wypowiedzi - nie chce mi sie wracac na poprzednia strone ale napisales iz
Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy :?: chyba wam troche ta dominacja w calcio do glowy uderzyla
Mysle iz przydalby sie widocznie zimny prysznic

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 16 gru 2005, 22:51

czeher pisze:Nawiazujac do twojej poprzedniej wypowiedzi - nie chce mi sie wracac na poprzednia strone ale napisales iz
Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy
W 2003 roku Juve nie było faworytem aż do finału. Jak zrobili z niego faworyta w meczu z Milanem to Juventus przegrał :?

czeher pisze:chyba wam troche ta dominacja w calcio do glowy uderzyla
Ja tam nic nie mam do dominacji w calcio :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 22:52

czeher pisze:Juve jest faworytem jak zawsze - to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy

Mylisz pojęcia. Chyba nie powiesz mi, że w ostatnich 10-15 latach Stara Dama nie była faworytem LM i Serie A? Faworyt, a pewny wygrany to 2 różne rzeczy.

czeher pisze:to dlaczego w ostatnich latach nie moze zawojowac Europy

Trudne pytanie ...widocznie znajduję się ktoś lepszy...co nie zmienia faktu rzeczy, że są faworytami.

czeher pisze:chyba wam troche ta dominacja w calcio do glowy uderzyla

Zdecydowanie tak... brawo Sherlocku.

Mysle iz przydalby sie widocznie zimny prysznic

Taa...może mi jeszcze powiesz, że od Violi? :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:06

bagg pisze:Taa...może mi jeszcze powiesz, że od Violi?
bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusji
bagg pisze:Chyba nie powiesz mi, że w ostatnich 10-15 latach Stara Dama nie była faworytem LM
Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM, przewaznie zawodzili
W tym sezonie moze mozna nazwac ich faworyetm jednakze watpie azeby wywalczyli cos wiecej niz 1/2

Jestem ciekawy co bedzie, gdy skonczy sie dominacja Juve czy polowa z was nie przeniesie swych sympatii na inny team, ktory bedzie wygrywal

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:11

czeher pisze: Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM, przewaznie zawodzili

:lol: Owszem zawodzili, bo powinnie oni wygrywać, ale jeśli Juventus nie był dla Ciebie faworytem to nie wiem kto nim był :roll:

czeher pisze:bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusji

Juve też było blisko LM gdyby tylko nie ten głupi sędzia co nie zaliczył gola Del Piero...a gdyby coś...ah gdyby...gdyby...gdyby...gdyby.

czeher pisze:Jestem ciekawy co bedzie, gdy skonczy sie dominacja Juve czy polowa z was nie przeniesie swych sympatii na inny team, ktory bedzie wygrywal

Oczywiście, że tak. Wiesz zdradzę Ci sekret...kiedyś kibicowałem Realowi...ale zaczęli przegrywać i ich 'rzuciłem'...teraz zastanawiam się czy się na Fiorentine nie przenieść....przecież tam gra boski(rasiakoski) Toni.

Skończym już lepiej tą pseudointeligentną dyskusję...ale wiesz co? Dziękuję Ci...dzięki Tobie brakuję mi już tylko 5 postów do 'lidera drużyny' :lol:

Uprzedzam pytania innych...tak, tak jestem nabijaczem, a Miquś jest moim idolem.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 gru 2005, 23:13

czeher pisze:Jestem ciekawy co bedzie, gdy skonczy sie dominacja Juve czy polowa z was nie przeniesie swych sympatii na inny team, ktory bedzie wygrywal

Zapewne tak bedzie z niktorymi 'fanami', przejda na Barcelony i inne Chelsea. Swoja droga, ciekawe dlaczego nie udzielales sie na forum, gdy Viola walczyla o utzymanie, badz gnila w Serie B.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 23:16

czeher pisze:bylo blisko w pucharze jak i przy odrobinie szczescia w lidze ale nie chce wracac do tamtej dyskusji

No i dobrze ,ze nie chcesz wracac :lol: Juve bylo lepsze i tyle 8)

czeher pisze:Jak dla mnie nigdy nie byli faworytem LM

No i fajnie

czeher pisze:przewaznie zawodzili

Nie uzył bym słowa "przewaznie"

Jesli masz pisac takie głupoty to lepiej wogule nie pisz :!: ,a zreszta kto to mówi :roll: Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie :?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:16

bagg pisze:Oczywiście, że tak. Wiesz zdradzę Ci sekret...kiedyś kibicowałem Realowi...ale zaczęli przegrywać i ich 'rzuciłem'
wlasnie tak myslalem
bagg pisze:teraz zastanawiam się czy się na Fiorentine nie przenieść
takich kibicow nie potrzeba :!:
bagg pisze:Skończym już lepiej tą pseudointeligentną dyskusję...ale wiesz co? Dziękuję Ci...dzięki Tobie brakuję mi już tylko 5 postów do 'lidera drużyny'
Ja Tobie tez, gdyz brakuje mi tylko 8 postow do "Kluczowego zawodnika"
Moze ponabijamy jeszcze przez chwila nasza pseudodyskujsa :?:

bagg pisze:przecież tam gra boski(rasiakoski) Toni.
chlopcze nie bluznij :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:21

Moze ponabijamy jeszcze przez chwila nasza pseudodyskujsa Question

Możemy ponabijać przez chwila

Ibrahimović pisze:Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie Confused

Nie no wiesz mimo wszystko ciężko jest samemu rozkręcić temat i to jeszcze o takiej drużynie jak Viola.

czeher pisze:chlopcze nie bluznij Exclamation

boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni

nie dostanę zaa karę obiadu czy cuś?

czeher pisze:takich kibicow nie potrzeba Exclamation

Nie to nie...

Lakier pisze:Swoja droga, ciekawe dlaczego nie udzielales sie na forum, gdy Viola walczyla o utzymanie, badz gnila w Serie B.

Wtedy kibicował Milanowi albo jeszcze komuś innemu pewnie.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 gru 2005, 23:25

bagg pisze:Ibrahimović napisał:
Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie Confused

Nie no wiesz mimo wszystko ciężko jest samemu rozkręcić temat i to jeszcze o takiej drużynie jak Viola.

Jak sie chce to wszystko mozna zrobic :wink: czeher od kiedy ty kibicujesz Violi ??

czeher dziwny zbieg okolicznosci :roll: napisales w temacie Milanu ,ze bez zazy "Calcio umiera" :lol: :lol: ,i odrazu wszedles do tematu Juve i zaczales mieszac :roll: Chcesz zajac jego pozycje :?: :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2005, 23:30

Lakier pisze:Swoja droga, ciekawe dlaczego nie udzielales sie na forum, gdy Viola walczyla o utzymanie, badz gnila w Serie B.
Gdyz nie bylo mnie wtedy na forum :!: zaczynalem pisac na forum dopiero w lipcu zas przedtem czesto udzielalem sie w komentarzach
Ale mozesz byc spokojny - jestem juz kibicem Violi od paru lat - przetrwalem "banicje"
I pisalem juz w wakacje iz ten sezon bedzie przelomowym dla Violi
Ibrahimović pisze:Niby kibic Violi ,a temat "AC FIORENTINA(zbiorczy)" lezy gdzies na dnie
wole dyskutowac w tym temacie o Violce :!: poza tym jestem chyba jedynym kibicem Violi a was troche tutaj jest wiec nie dziw sie ze temat Violki jest na samym "dole" - a w zasadzie czesciej pisze sie w temacie o Juve
Ibrahimović pisze:Jak sie chce to wszystko mozna zrobic czeher od kiedy ty kibicujesz Violi ??
patrz wyzej
Ibrahimović pisze:czeher dziwny zbieg okolicznosci napisales w temacie Milanu ,ze bez zazy "Calcio umiera" ,i odrazu wszedles do tematu Juve i zaczales mieszac Chcesz zajac jego pozycje
tak chcialem rozruszac towarzystwo
bagg pisze:Możemy ponabijać przez chwila
to widze iz drugi cloner nam rosnie - lubisz czepiac sie szczegolow "przez chwile"
bagg pisze:boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni, boski-rasiakoski Toni
Mam nadzieje ze zaniedlugo zobacze wp obrazanie Toniego oraz przekrecanie nazwiska Rasiaka - za co kilkakrotnie dostawalem WP

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2005, 23:33

czeher pisze:to widze iz drugi cloner nam rosnie - widze ze lubisz czepiac sie szczegolow "przez chwile"

Nie zeby coś...ale

Mam nadzieje ze zaniedlugo zobacze wp obrazanie Toniego oraz przekrecanie nazwiska Rasiaka - za co kilkakrotnie dostawalem WP

mówiłeś coś o clonerze?

pozatym 'rasiakoski' to jest tylko określenie powstałe od naziwska naszego Grzesia...to nie miało być jego nazwisko.

Liczę na to, że to był ostatni OT. // Niggaz

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

JUve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 17 gru 2005, 10:33

Juve według mnie jest zbyt defensywnym zespołem. Po zakończeniu tego sezonu znów sprowadzają defensora francuza Willego Sagnola. Juve gra usypiająco nieraz tylko Ibrahimovic czy Camoranesi pokażą jakąś ładną akcje z sztuczkami technicznymi. Ale i tak zespół z Turynu bedzie mistrzem Włoch ,dzięki systemowi obrony. :krzesło:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: JUve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 17 gru 2005, 10:39

Capik pisze:Juve według mnie jest zbyt defensywnym zespołem. Po zakończeniu tego sezonu znów sprowadzają defensora francuza Willego Sagnola. Juve gra usypiająco nieraz tylko Ibrahimovic czy Camoranesi pokażą jakąś ładną akcje z sztuczkami technicznymi. Ale i tak zespół z Turynu bedzie mistrzem Włoch ,dzięki systemowi obrony. :krzesło:
MEGA LOL????? :roll: :roll: :roll:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 17 gru 2005, 11:19

Capik pisze:Juve według mnie jest zbyt defensywnym zespołem.
kolejny znawca pilki sie znalazl :lol: ile ty meczy Juve widziales w tym sezonie
Capik pisze: Po zakończeniu tego sezonu znów sprowadzają defensora francuza Willego Sagnola
skoro Juve go potrzebuje, to go sprowadzi
Capik pisze:Juve gra usypiająco
:lol: :lol: :lol:
Capik pisze:nieraz tylko Ibrahimovic czy Camoranesi pokażą jakąś ładną akcje z sztuczkami technicznymi.
nie podoba sie :?: to nie ogladaj :!: zacznij ogladac PD
Capik pisze: Ale i tak zespół z Turynu bedzie mistrzem Włoch ,dzięki systemowi obrony
:lol: :lol: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”