Gdzie jest fieldy? - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Re: Gdzie jest fieldy?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 lut 2016, 17:58

Brawo Marlon.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2016, 18:08

Wrzućcie to pytanie na ankietę w domku, obecna wyraźnie pokazała że forum wielkim [ch**] stoi.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 18:25

Diamen23 pisze:
futbolowa pisze:Ciekawe, bo akurat mam wkurwa na niego dlatego, że jest dupą wołową, która nie potrafi mnie obronić.
wiem, że fieldy to słaby przeciwnik, ale jednak marlon dał radę :beer:
To Wiesław musi być wyjątkowym cieniasemObrazek
ubek pisze:Brawo Marlon.
:D

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lut 2016, 18:27

Może się Marlon wkurwił, że tak piszesz o jego słabości, że postanowił udowodnić swoją siłę poprzez ubicie niewinnego Wieśka?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 19:28

A co to za akcja w której nie potrafił cię obronić?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 19:59

piotrcies pisze:Może się Marlon wkurwił, że tak piszesz o jego słabości, że postanowił udowodnić swoją siłę poprzez ubicie niewinnego Wieśka?
No przecież Wiesiek jest aktywny, tylko na nas się wypiął :P
Magnum pisze:A co to za akcja w której nie potrafił cię obronić?
Szkoda się nad tym rozwodzić. Po prostu odkąd postanowiliśmy zamieszkać razem, bez rodziców, jego matka się dowala do nas, a zwłaszcza do mnie, jak tylko może. Jestem cierpliwa, znoszę wszystkie obelgi bez szemrania, mam gdzieś to, ile kłamstw rozpuszcza na mój temat do ludzi, ale powoli tracę cierpliwość, że mój facet siedzi obok milczący, kiedy ktoś mnie obraża. Rozumiem, że z uwagi na przeszłość ma jakąś traumę, boi się matki, wie, że nie ma prawa do własnego zdania, ale do [ch**] pana, ileż można? Moja matka raz rzuciła głupim tekstem pod adresem Marcina i od razu zwróciłam jej uwagę, że nie powinna chrzanić takich głupot. A ten tutaj nawet nie piśnie :angry2: To samo jego braciszek - jeszcze dawniej bronił swojej laski, a teraz całą rodziną przy świątecznym stole potrafią jej powiedzieć, żeby zamknęła mordę i tylko ja jedna zwracam im uwagę :suicide:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 lut 2016, 20:49

Dalej go nie ma ?

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 22 lut 2016, 22:20

Serio nie skapowaliście jakie fieldy ma plany? Ukryje się na jakiś czas i wróci mówiąc
Spoiler:

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lut 2016, 22:21

Rezus pisze:Dalej go nie ma ?
Nie. I kazał zamknąć ten temat :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 lut 2016, 22:34

Niech nam to powie prosto w twarz.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lut 2016, 22:45

A ja tam Futoblowa uważam że za bardzo po tym swoim chłopie jeździsz i wymagasz niewiadomo czego. Raz , żematka hetera. Dwa zona hetera z dużym bagażem doświadczeń z przeszłości. Trzy facet wydaje się być w typie misia , troskliwy zoną się zajął jak miała depresję po porodową , dzieckiem się zajął, do roboty łazi hajs przynosi a ty jeszcze chcesz żeby był twardy jak skała. Facet po śłubie się nie zmienia jak przed ślubem był typem ciepłego misia to po slubie niewiele zmienisz tak jak w tym dowcipie ona liczyła że on się zmieni, on że ona się nie zmieni. Ja bym sobie sprawę darował na twoim miejscu i oświadczył że ty w absolutnie zaden sposób nigdzie tam do jego rodziców nie jedziesz bo jsteś obrażana i tyle. Nie przyjedziesz ty , nie przyjedzie wnuczka teściowa sie nauczy. A jak na faceta będziesz naciskać to on stwierdzi że pierdoli ten biznes bo matka presja , zona presja itd..

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 23:09

j1mmy pisze:A ja tam Futoblowa uważam że za bardzo po tym swoim chłopie jeździsz i wymagasz niewiadomo czego. Raz , żematka hetera. Dwa zona hetera z dużym bagażem doświadczeń z przeszłości. Trzy facet wydaje się być w typie misia , troskliwy zoną się zajął jak miała depresję po porodową , dzieckiem się zajął, do roboty łazi hajs przynosi a ty jeszcze chcesz żeby był twardy jak skała. Facet po śłubie się nie zmienia jak przed ślubem był typem ciepłego misia to po slubie niewiele zmienisz tak jak w tym dowcipie ona liczyła że on się zmieni, on że ona się nie zmieni. Ja bym sobie sprawę darował na twoim miejscu i oświadczył że ty w absolutnie zaden sposób nigdzie tam do jego rodziców nie jedziesz bo jsteś obrażana i tyle. Nie przyjedziesz ty , nie przyjedzie wnuczka teściowa sie nauczy. A jak na faceta będziesz naciskać to on stwierdzi że pierdoli ten biznes bo matka presja , zona presja itd..
Ja wiem, że nie mogę wymagać cudów, bo zdaję sobie sprawę z kim się związałam, ale wydaje mi się, że on jest jedynym facetem na świecie, który nawet nie mrugnie, gdy ktoś jedzie po jego kobiecie. "Ty suko, ukradłaś nam syna, to mną się miał zajmować do końca życia", "Poroniłaś, bo rozbiłaś naszą rodzinę, a my mieliśmy tu zawsze mieszkać razem" albo życzenie mi w Wigilię na cały głos, żeby mój brat zdechł. Ja jestem twarda, dużo zniosę, ale przy każdej wizycie babsko się do mnie dowala, czyni jakieś zarzuty, a ten nawet nie zaprzeczy. Ciężko to znieść. Najchętniej bym tam nie jeździła, ale muszę dziecka pilnować, bo słyszę, co pieprzy do drugiego wnuka, nastawiając go przeciwko matce.

A najgorsze jest to, że przez 6 lat wszystko było zajebiście, a potem odmówiliśmy zamieszkania z nią i zaczęło się piekło, z rujnowaniem nam ślubu włącznie.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 23:38

O [k****], to az tak? Mi sie wydaje, ze ja pewnie bylbym troche w typie tego, co j1mmy mowi, ale za [ch**] bym nie pozwolil na takie teksty. Inna sprawa, ze nie wyobrazam sobie, zeby moja matka takie teksty walila.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 23:45

Magnum pisze:O [k****], to az tak? Mi sie wydaje, ze ja pewnie bylbym troche w typie tego, co j1mmy mowi, ale za [ch**] bym nie pozwolil na takie teksty. Inna sprawa, ze nie wyobrazam sobie, zeby moja matka takie teksty walila.
No widzisz, niektóre matki takie są. W jedno Boże Narodzenie zaczęła objeżdżać nas oboje. Zestresowałam się tak, że poroniłam. Jak później byłam w ciąży z Zośką, zaczęła opowiadać, że chcę zamordować swoje dziecko, bo noszę biżuterię. To jest straszne słyszeć takie teksty, kiedy wcześniej przeżyło się coś takiego :(

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 23:51

Brak mi slow i tylko moge powiedziec ze strasznie mi przykro z tych sytuacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”