wpisz na google.pl hydro-protest i to znajdziesz odpowiednia strone, na ktorej sporo jest wytlumaczone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2006, 18:55
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 wrz 2006, 19:01
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 19 wrz 2006, 12:12
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 wrz 2006, 12:59
po 1. - bardzo dobrze napisales - widzow, a nie kibicowjednak na ostatnim spotkaniu z Jagiellonią było aż 8 000 widzów
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 19 wrz 2006, 13:35
ale kto ich tam wie, na tym onecieZawisza Bydgoszcz - Jagiellonia Białystok 3:1 (2:1)
Bramki: Vuk Sotirovic (19 min.), Rafał Lasocki (34 min.), Adam Majewski (65 min.) - Janusz Wolański (23 min.)
Żółte kartki: Vuk Sotirovic, Adam Majewski, Marcin Klatt - Paweł Sobolewski, Jacek Chańko.
Czerwona kartka za drugą żółtą - Zawisza Bydgoszcz: Marcin Klatt (68). Jagiellonia: Jacek Chańko (72).
Sędzia: Leszek Gawron (Mielec). Widzów 8 000.
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 wrz 2006, 14:42
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 19 wrz 2006, 19:01
A myślisz ze protestujący by nie chcieli ? Chcą, tylko ze nie w taki sposób.pietrek861 pisze: Może ludzie w Bydgoszczy są spragnieni czegoś więcej niż oglądanie piłki na 4-ligowym poziomiea co będzie jak ten hydroZawisza awansuje do I ligi
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2006, 16:04
Nie chce do Zawiszy
Na wieści o tym jak Kretkowski zaprezentuje się w Płocku czekają... w Białymstoku. - Otrzymałem propozycję z Jagiellonii. Jak nie pójdzie mi w Wiśle pakuje się, wsiadam w samochód i jadę na Podlasie - stwierdza zawodnik. - Już jak Jaga grała w Janikowie, słyszałem od chłopaków, że przydałby się im taki cham z przodu jak ja - śmieje się napastnik.
Pozyskaniem Kretkowskiego zainteresowany jest również Zawisza Bydgoszcz. - Rozmawiałem z trenerem Bogusławem Baniakiem. Mówił, żebym poczekał. Że jak sprzedaliby Vuka Sotirovicia, to wzięliby mnie na jego miejsce. Ale wolę Jagiellonię od Zawiszy. Ja pochodzę z Kujaw i dla mnie Zawisza to tylko ten, który występuje w czwartej lidze. Trzeba mieć honor - wypala piłkarz.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 15 gru 2006, 19:48
PROTEST.WESOLA.ORG"(...) Coraz głośniej słychać głosy, że jak najszybciej powinna nastąpić fuzja z Górnikiem Wesoła, by powstał Górnik Mysłowice. IV ligowa drużyna z wielkimi ambicjami walki o awans do III ligi grałby wtedy na Kocinie, a zespół w klasie okręgowej miałby siedzibę na Wesołej. Rozmowy działaczy trwają. (...) Część działaczy chciałaby natychmiastowego połączenia. Ci, z Wesołej woleliby, by do fuzji doszło w letniej przerwie pomiędzy sezonami. (...)"
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2007, 19:38
zrodlo : http://zawiszabydgoszczsa.pl/Oświadczenie
W związku z fatalną atmosferą wokół polskiej piłki, Zarząd Spółki Akcyjnej Zawisza Bydgoszcz podjął decyzję o wycofaniu II ligowej drużyny seniorów Zawisza Bydgoszcz S.A. z rozgrywek o mistrzostwo II ligi piłki nożnej w sezonie 2006/2007.
W imieniu Spółki chcemy serdecznie podziękować kibicom, władzom miasta Bydgoszcz i CWZS Zawisza oraz wszystkim tym którzy z wielką sympatią wspierają nasz Klub.
W przypadku zmiany atmosfery wokół polskiej piłki Właściciel ponownie zaangażuje się w budowę wielkiej drużyny piłkarskiej Zawisza Bydgoszcz.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lut 2007, 20:51
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 01 lut 2007, 20:55
Czemu? Spytaj go czy spotkał sie kiedyś w polskiej piłce z korupcją?Cris7 pisze:Chyba dobra decyzja. Prędzej, czy później sprawiedliwości stałoby się zadość i ponieśliby karę za swoje przekręty. Ja mam tylko jeden problem. Miałem przeprowadzić wywiad z Baniakiem, a teraz pewnie gówno z tego wyjdzie
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lut 2007, 21:30
To jest znerwicowany człowiek.Jeszcze się na mnie rzucideltinho pisze:Czemu? Spytaj go czy spotkał sie kiedyś w polskiej piłce z korupcją?Cris7 pisze:Chyba dobra decyzja. Prędzej, czy później sprawiedliwości stałoby się zadość i ponieśliby karę za swoje przekręty. Ja mam tylko jeden problem. Miałem przeprowadzić wywiad z Baniakiem, a teraz pewnie gówno z tego wyjdzie
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 lut 2007, 15:03
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lut 2007, 15:13
Jeszcze nic nie jest przesadzoneBobohawk pisze:ak to w końcu jest z tą Zawiszą? Za ponad tydzień rusza druga liga a decyzja w sprawie tej drużyny nie została podjęta. Mam nadzieję że ostatecznie się wycofają i nie będą zajmować miejsca uczciwym
"uczciwym" - bo wg mnie nie ma w naszej pilce zadnej bialej owcy - (a juz napewno nie w nizszych ligach), ktora nie mialaby umoczonych choc troche rak w g*wnieBobohawk pisze:nie będą zajmować miejsca uczciwym
Wydział Gier PZPN odrzucił wniosek Vuka Sotirovicia o rozwiązanie kontraktu z Zawiszą Bydgoszcz (2) z winy klubu.
Do dnia rozpatrywania sprawy serbskiego piłkarza nie wpłynęła do PZPN zapowiadana przez sponsora Zawiszy w mediach formalna informacja o wycofaniu się bydgoskiego klubu z rozgrywek o mistrzostwo II ligi.
Pełnomocnik reprezentujący Zawiszę stwierdził podczas posiedzenia Wydziału Gier, iż na chwilę obecną nie jest przesądzone, że klub ten nie przystąpi do rozgrywek. W tej sytuacji wydział nie znalazł podstaw do uznania wniosku Sotirovicia.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio