Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!! - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 14:27

Liverpool może powalczyć o awans chociaż ta jedna stracona bramka znaczenie zwiększa szanse Juve. The Reds powinni w rewanżu zagrać w lepszym składzie i mam nadzieję, że przejdą dalej i być może w niedalekiej przyszłości zatrzymają Chelsea :wink:
Lyon zmarnował okazję na zwycięstwo. Tam powinno być 2:0 przynajmniej a tak to awans jest sprawą otwartą.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 14:58

Liverpool 2:1 Juventus - pewna niespodzianka, bo Juve było faworytem tego spotkania... Szkoda straconej pod koniec meczu bramki, ale mówi się trudno, nie można liczyć na ciągłe szczęście. :P Wydaje mi się, że w Turynie Juventus zagra o wiele inaczej - bardziej ofensywnie. Mam nadzieję, że we Włoszech napór na bramkę LFC będzie mógł zmniejszyć Jerzy Dudek. ;)

Lyon 1:1 PSV - również niespodzianka. Francuzi po rozszadach w poprzednich etapach rozgrywek byli faworytami, ale okazało się, że nie potrafią nawet różnicą jednej bramki pokonać PSV, które nie gra fantastycznie. Holendrzy mają jednak kilka punktów w swej drużynie, na których się opiera - mówię teraz o bramkarzu, który jest dla mnie jednym (obecnie!) z najlepszych bramkarzy w Holandii.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 kwie 2005, 16:12

Anka pisze:
Lyon 1:1 PSV - również niespodzianka. Francuzi po rozszadach w poprzednich etapach rozgrywek byli faworytami, ale okazało się, że nie potrafią nawet różnicą jednej bramki pokonać PSV, które nie gra fantastycznie. Holendrzy mają jednak kilka punktów w swej drużynie, na których się opiera - mówię teraz o bramkarzu, który jest dla mnie jednym (obecnie!) z najlepszych bramkarzy w Holandii.

Nie uważam, że to jest niespodzianka ,oczywiście Ol. Lyon zagrał bardzo dobre spotkanie (Przy czym strasznie nie skuteczne), PSV słabsze ale widać było konsekwencję Guusa H. ja myśle, że PSV stać na awans, półfinał, finał, zwycięstwo w LM. Guus Hidding, jest podobno wymarzonym trenerem dla drużyn z drugiej półki futbolu. Przykładem jest Korea Płd oraz obecnie PSV. Od początku sezonu podobała mi się gra zespołu ze stadionu Philipsa, i byłem pewny, że to będzie dla nich przełomowy sezon, jest to moja ulubiona europejska drużyna (Bo gra tam kilku latynosów (Farfan, Alex, Gomes) i to całkiem zmienia ich styl, na piękniejszy)

A co do bramkarza, to zgadzam się to jest najlepszy bramkarz w Holandii, ale wczoraj popełnił błąd, który może pozbawił PSV zwycięstwa na Stade de Garland.

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 16:29

Anka pisze:Liverpool 2:1 Juventus - pewna niespodzianka, bo Juve było faworytem tego spotkania... Szkoda straconej pod koniec meczu bramki.
63 minuta to nie koncowka spotkania ;)

Jesli chodzi o rewanz to rzeczywiscie Liverpool bedzie w mocniejszym skladzie, ale to o niczym nie przesadza, bo mysle i mam nadzieje zarazem, ze Juve podejdzie do tego meczu mocniej skoncentrowane. Mysle, ze te 2 gole wczoraj to byl chlodny prysznic dla pilkarzy Starej Damy i teraz na powaznie potraktuja pilkarzy z Angli, bo badz co badz, ale w 1/4 LM nie graja przypadkowe zespoly. Czy zagraja bardziej ofensywnie? Spodziewam sie 4-3-3 od poczatku spotkania i po strzeleniu (zakladajac, ze tak sie stanie) gola przez Juve zmiana na 4-4-2.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 16:59

szkoda ze tvp nie pokazywalo zadnego meczu ale ja ogladalem psv-lyon na innym i musze przyznac ze lyon gdyby byl skuteczniejszy by spokojnie wygral

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:28

Lyon by spokojnie wygrał, gdyby kontrolował przez resztę spotkania wynik meczu, a w Holandii, mogliby by zagrać defensywnie i awansować. Przez to stawiam na PSV w następnym meczu LM.
Liverpool, wygrał by to spotkanie 2:0, gdyby nie błąd Carsona(stał na bramce zamiast Dudka) miałby większe szanse w Turynie. JUventus może spokojnie odrobić straty, z czego mamy przykład meczu Juventus-Real M.
Dzisiaj kolejne emocje z czego derby Mediolanu czyli Inter-Milan oraz pojedynek dwóch europejskich gigantów-Bayernu i Chelsea.

Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 06 kwie 2005, 17:36

magus pisze:Liverpool, wygrał by to spotkanie 2:0, gdyby nie błąd Carsona(stał na bramce zamiast Dudka) miałby większe szanse w Turynie.
dudek byl kontuzjowany wiec nie mogl zagrac w tym meczu jednak usiadl na lawce rezerwowych bo liverpool nie ma juz innych zdrowych bramkarzy dopuszczonych do gry w lm (kirkland jest kontuzjowany)

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:51

Benitez teraz powinien wiedzieć kto powinien być podstawowym bramkarzem The Reds. Carson jeszcze nie powinien bronić w pierwszym składzie, przez co widzimy w meczach.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 06 kwie 2005, 18:57

magus pisze:Benitez teraz powinien wiedzieć kto powinien być podstawowym bramkarzem The Reds. Carson jeszcze nie powinien bronić w pierwszym składzie, przez co widzimy w meczach.
tylko że dudek wejdzie, wpuści szmate i na kogo stawiać???

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 21:11

Liverpool pisze:
magus pisze:Benitez teraz powinien wiedzieć kto powinien być podstawowym bramkarzem The Reds. Carson jeszcze nie powinien bronić w pierwszym składzie, przez co widzimy w meczach.
tylko że dudek wejdzie, wpuści szmate i na kogo stawiać???
na dudka :D nie ma co carson praktycznie co wejdzie to puszcza cos glupiego a dudkowi zdarza sie to gdzies raz na 6miesiecy

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 06 kwie 2005, 23:03

Faworyci dzisiaj nie zawiedli :D

Wielki Milan znów pogrąża Inter

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 23:12

Chelsea Londyn 4:2 Bayern Monachium Nie jest to niespodzianka, choć dziwi mnie ilość strzelonych przez londyńczyków bramek. :D Ostatnio w LM zadziwiają... :) :) Bayern nie ma już większych szans na awans do półfinału, bo to, co dziś pokazali upomina się o pomstę nieba. A w szczególności wybryki Kahna. ;)

AC Milan 2:0 Inter Mediolan W wielkich derbach Mediolanu to AC Milan okazał się lepszy. Nic dodać, nic ująć: Scheva&spółka wciąż królują w Mediolanie, a Inter nie potrafi znaleźć nawet najłatwiejszego sposobu na to, by ich powstrzymać. Zapowiadają się nam bardzo ciekawe półfinały - o wiele inne o tych sprzed roku. Nie będzie już niespodzianek. Awansują faworyci, na których stawiano już w sierpniu. :)

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 15:28

Anka pisze:Chelsea Londyn 4:2 Bayern Monachium Nie jest to niespodzianka, choć dziwi mnie ilość strzelonych przez londyńczyków bramek. :D Ostatnio w LM zadziwiają... :) :) Bayern nie ma już większych szans na awans do półfinału, bo to, co dziś pokazali upomina się o pomstę nieba. A w szczególności wybryki Kahna. ;)

AC Milan 2:0 Inter Mediolan W wielkich derbach Mediolanu to AC Milan okazał się lepszy. Nic dodać, nic ująć: Scheva&spółka wciąż królują w Mediolanie, a Inter nie potrafi znaleźć nawet najłatwiejszego sposobu na to, by ich powstrzymać. Zapowiadają się nam bardzo ciekawe półfinały - o wiele inne o tych sprzed roku. Nie będzie już niespodzianek. Awansują faworyci, na których stawiano już w sierpniu. :)
wedlug mnie poprostu faworyci nie zawiedli

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 12:23

Moje typy na rewanze:
Inter-Milan 2-0 K. 6-5 :D
Juventus-Liverpool 1-1
PSV-Lyon 1-2
Bayern-Chelsea 1-2

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 13:10

mathiasek12 pisze:
Anka pisze:Chelsea Londyn 4:2 Bayern Monachium Nie jest to niespodzianka, choć dziwi mnie ilość strzelonych przez londyńczyków bramek. :D Ostatnio w LM zadziwiają... :) :) Bayern nie ma już większych szans na awans do półfinału, bo to, co dziś pokazali upomina się o pomstę nieba. A w szczególności wybryki Kahna. ;)

wedlug mnie poprostu faworyci nie zawiedli
Nie wyadje mi sie zeby Milan byl faworytem w spotkaniu z Interrem bo i tak NerAzzurri wyjda dalej :D

Bedziesz mial tych swoich fawroytow juz wkrotce jak Inter ich rozniesie u "siebie" :D:D:D:D

Powaraca Adriano ....

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”