Arsenal FC - Manchester United FC (01.05.2011) - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Re: Arsenal FC - Manchester United FC (01.05.2011)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2011, 20:26

Niektórzy już piszą, że skoro Aaron tak wymiata to Cesc może już sobie odejść do Barcelony :lol: nie ma to jak dobry żart na niedzielne popołudnie.
Pewnie do mnie mówisz :P To było w formie żartu. Myślę jednak, że jeśli się wyrobi to w sezonie 12-13 może już Cesca zastąpic. A raczej Jacka, który zastąpi Cesca. Pewnie w następnym sezonie zabierze Jackowi sporo minut bo po pierwsze Wilshere na Euro U-21 raczej pojedzie a to oznacza, że nie zagra przez pierwszy ~1 miesiąc sezonu. Mam nadzieję, że zastąpi go Aaron. Poza tym będzie Carling Cup i FA Cup więc myślę, że te 25 startów w następnym sezonie można ustawić za cel dla niego. Po takim sezonie możnaby powiedzieć coś więcej ;)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 20:45

Czyli tak jest ale jednak w odniesieniu do dzisiejszego meczu to już nie?

Oczywiście, że jest. Tyle, że nie chce zwalać winy na sędziego, bo mylił się w obie strony, a i my nie mieliśmy tylu klarownych okazji, żeby stwierdzić, że to on wypaczył wynik.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 maja 2011, 21:03

Magnum pisze:Pewnie do mnie mówisz
Akurat odniosłem się do komentarzy, które przeczytałem na różnych forach i serwisach kanonierskich po meczu. Po wypowiedziach niektórych można odnieść wrażenie, że naprawdę mają takie przemyślenia po dzisiejszym spotkaniu. Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawę :P ) brak... jakby to ująć... brak serca do gry w tej drużynie. Niby jest z nami, niby jest nadal kapitanem, ale... no i jeszcze teraz z tą swoją panną się rozstał, więc rozsypka totalna.

Aaronowi życzę jak najlepiej bo potencjał ma jak cholera i z takim Jackiem mogą stanowić o sile naszej drugiej linii. Jakby jednak Fabregas miał odejść w lecie to na rozegraniu ja widzę jednak Samira. Na środku jest genialny i daje Arsenalowi zdecydowanie więcej niż biegając po skrzydle.

btw, czytałem gdzieś, że Wenger ma oko na Parkera. Piłkarz bardzo dobry i walczak jakich mało, ale pewnie jakiś Tottenham czy City go wyjmą z WHU.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 22:00

Duch pisze: Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawę :P ) brak... jakby to ująć... brak serca do gry w tej drużynie. Niby jest z nami, niby jest nadal kapitanem, ale... no i jeszcze teraz z tą swoją panną się rozstał, więc rozsypka totalna
nie powinnes byc zdziwiony. 8 lat temu caly swiat chcial grac z henrym w arsenalu (cesc nie uciekl do arsenalu dlatego ze arsenal byl slaby, uwierz mi), pilkarze za kontrakt od londynczykow byli gotowi zrobic wszystko, a dzis taki fabregas widzac co osiaga barcelona wie ze tam powinien byc. mial byc moze jedyna szanse, teraz najpewniej barcelona go juz nie chce. i nie czuj sie tutaj urazony wielce, ale taka jest rzeczywistosc. czy to kiedys milan tulipanow czy to real galaktikos czy to arsenal henrego czy to dzisiejsza barcelona - takie cos przyciaga pilkarzy. cesc jest od poczatku sezonu kompletnie innym graczem niz ten ktorego widzielismy w ubieglym.

Awatar użytkownika
josey_wales
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 01 maja 2011, 22:54

miguel indurain pisze:
Duch pisze: Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawę :P ) brak... jakby to ująć... brak serca do gry w tej drużynie. Niby jest z nami, niby jest nadal kapitanem, ale... no i jeszcze teraz z tą swoją panną się rozstał, więc rozsypka totalna
nie powinnes byc zdziwiony. 8 lat temu caly swiat chcial grac z henrym w arsenalu (cesc nie uciekl do arsenalu dlatego ze arsenal byl slaby, uwierz mi), pilkarze za kontrakt od londynczykow byli gotowi zrobic wszystko, a dzis taki fabregas widzac co osiaga barcelona wie ze tam powinien byc. mial byc moze jedyna szanse, teraz najpewniej barcelona go juz nie chce. i nie czuj sie tutaj urazony wielce, ale taka jest rzeczywistosc. czy to kiedys milan tulipanow czy to real galaktikos czy to arsenal henrego czy to dzisiejsza barcelona - takie cos przyciaga pilkarzy. cesc jest od poczatku sezonu kompletnie innym graczem niz ten ktorego widzielismy w ubieglym.
jeszcze powiedz ze chamakh jest nastepca fabregasa gdyz wenger go sciagnal za 15mln F a samego cesca WIĘZI od kilku dobrych lat, gdyz sam hiszpan wiele razy już to mówil ze chce tylko grac dla barsy

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 maja 2011, 23:07

Mam nadzieje, że dowieziemy to mistrzowstwo, które będzie pamiętane ze słabą dyspozycją MU na wyjeździe 8) Aż dziw bierze, że w LM na wyjazdach nie straciliśmy nawet jednej bramki 8)

Chelsea nie może za tydzien wygrać na OT, po prostu nie może :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”