Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 21:13
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 cze 2015, 21:16
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 21:18
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 cze 2015, 21:21
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 23 cze 2015, 21:34
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 23 cze 2015, 21:53
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 cze 2015, 21:55
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 22:05
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2015, 22:11
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 cze 2015, 22:13
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 cze 2015, 22:17
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 23 cze 2015, 22:32
A ja uważam że daje bardzo kreatywne opcje, bo w obecnym ustawieniu Rakitić i Iniesta byli zbyt zaangażowani w defensywę, a i aktywni boczni obrońcy musieli się pilnować, nawet jeśli nie wyglądało. W tym ustawieniu i jedni i drudzi mogliby puścić wodze fantazji no i oczywiście stawiam mocno na Messiego jako rozgrywającego. Generalnie takie ustawienie ma dla mnie sens dopiero po tym sezonie, wcześniej pisałbym to, co Ty.Emerald pisze:Mnie się to ustawienie ni cholery nie podoba bo daje dość mało kreatywnych opcji... Gdyby za Rakitica był Iniesta to już bardziej tylko wtedy defensywnie byłoby znacznie słabiej. Ale ciekawy pomysł. Tyle, że to bardziej 3-5-2 bo Messi musiałby w tej roli z zasady być łącznikiem pomiędzy atakiem i pomocą. No i oczywiście Ter Stegen za Bravo.
Ja tam widzę nasze standardowe 4-3-3 a jeśli mamy marzyć to w tym momencie tylko jedno wzmocnienie. Veratti, który będzie grał na pozycji na której zawsze grał Xavi czyli:
Ter Stegen - Alves (Vidal) - Pique(Bartra) Mascherano(Vermalen) - Alba (Mathieu;Grimaldo) - Busquets (Sergi R;Samper) - Veratti (Iniesta) Rakitic(Rafinha) - Messi Suarez Neymar (Pedro, Sandro, Munir lub Adama).
Oczywiście Verattiego nie będzie więc zamiast niego Iniesta (Rakitic) a obok Rafinha (Denis Suarez).
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 cze 2015, 22:37
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2015, 22:40
? ? ?ycu pisze:Dodatkowo to jedyna możliwość trzymania Mascherano i Busquetsa razem na boisku bez wchodzenia sobie w paradę.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 22:47
Milner?ryba_82 pisze:Hart(Given)-Zabaleta(Richards),Kompany(Denayer),Mangala(Rekik),Clichy(Angelino)-Milner(Nasri,Ambrose),Veratti(Fernando),Toure(Fernandinho),Silva(Jovetic),Koke(Barker)-Aguero(Dzeko,Icheanacho);
Tak na szybko
HMK
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio