Paweł Janas

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Paweł Janas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 06 cze 2005, 15:24

Dobry trener, konkretny, umie podejść do sprawy, nie rozmawia za dużo z dziennikarzami o pierdołach bo oni tak za wiele nie wiedza a tylko potrafią krytykować(czekają aż sie noga powinie), ale po co gadać dużo on ma wygrywac mecze a nie ładnie się prezentować przed kamerami. Zespół prowadzi twardą ręką i tak powinno być, oby tak dalej.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2005, 15:28

Paweł Janas Obrazek
Dziękuję, to moja najkrótsza wypowiedz w życiu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 cze 2005, 15:45

na początku nie bylem do niego przekonany(nadal nie jestem w pełni),a jego nie które pomysły przyśpieszają mi bicie serca ale trenera weryfikują wyniki.
i oby jak najdłużej miał takie jak teraz(i gra nie jest najgorsza)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 cze 2005, 15:50

piwus pisze:Paweł Janas Obrazek
Dziękuję, to moja najkrótsza wypowiedz w życiu.
Bez podstawna wypowiedź :!:
Na jakiej podstawie tak sądzisz :?:
Nieodpowiada ci 1 pozycja w grupie eliminacji do MŚ ??
Generalny tes bedzie na Wembley z wyspiarzami :)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 cze 2005, 16:07

jaget pisze:Bez podstawna wypowiedź :!:
Przecież Polska z Anglia bedzie grala w Manchesterze na stadionie Old Trafford. Wembley jest przeciez budowane od nowa... i chyba zostanie oddany do użytku w 2007 roku. A wracając do tematu: nie mamy w rep. jakis super debesciackich pilkarzy ale po wynikach widac ze jestesmy dobra reprezentacja głownym powodem dobrym wyników jest trener Paweł Janas[/b]

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 cze 2005, 16:13

wazi pisze:
Przecież Polska z Anglia bedzie grala w Manchesterze na stadionie Old Trafford. Wembley jest przeciez budowane od nowa... i chyba zostanie oddany do użytku w 2007 roku. A wracając do tematu: nie mamy w rep. jakis super debesciackich pilkarzy ale po wynikach widac ze jestesmy dobra reprezentacja głownym powodem dobrym wyników jest trener Paweł Janas[/b]
Niewiem słyszałem tak w TV bo gadali tak że na Wembley

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 cze 2005, 18:02

Ma chlop szczescie :D A jesli nadal bedzie go tyle mial to niech zostaje na stanowisku kadry przez kolejne dziesieciolecia 8)
Wyniki sa najwazniejsze , a chyba kazdy widzi , ze Janosik je osiaga

Awatar użytkownika
Byczy
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 cze 2005, 10:53

Na poczatku nie bylem przekonany do Janasa ale pokazał ze mozna miec do niego zaufanie i bardzo dobrze.... To najlepszy człowiek na to stanowisko jesli chodzi o nasze czasy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 10:57

jaget pisze:
wazi pisze:
Niewiem słyszałem tak w TV bo gadali tak że na Wembley
przeciez nie od dziś wiadomo, że Wembley jest w budowie od nowa

nie można wierzyć we wszystko co duet Szpaq - Szaran wygadują w tv. :lol:

A Polska zrobiła postęp pod wodzą Janosika - kiedyś przegrywalis my z najlepszymi i czasem z cieniasami.
Teraz też przegrywamy z najlepszymi (Angli , Szwecja - nie licze meczów towarzyskich z Francją czy Włochami) - ale dajemy radę średniakom (Walia, Austria,) i cieniasa (Azerowie, Irlandia)

Milka7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 20 cze 2005, 18:29

Trener Janas jest trochę mało elokwentny i w ogóle nie zorganizowany. Moim zdaniem to nie jego zasługa, że reprezentacja dobrze gra, bo jak kiedyś się nasi piłkarze wypowiadali, to oni nawet nie wiedzieli jaką pozycję im przydzielił trener, bo im tego nie powiedział.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 9:55

nie lubilem i dalej nie lubie janasa, za ta jego gadke, gada jak mul, nie umie zlozyc zdania poprawnie, ciekawey jestem jak wygladaja treningi i odprawa przedmeczowa w szatni? engel jako trener repry byl o wiele lepszy bo nie wygrywal z fartem ale w wielkim stylu, a janas ma poprostu farta, cholernego farta, czasami jak ogladam mecz z kims mocniejszym to mam wrazenie ze niektorzy nie wiedza co sie dzieje na boisku, engel to byl gosc, dobrze ze jest w wisle
pzdr

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 10:08

Janas do dobry trener :wink:

Pamiętam słabe mecze Polski wtedy,każdy cwaniakował i mówił,że sie nie nadaje jednak PZPN dał mu szanse i Janas ją wykorzystał teraz Polsce idzie bardzo dobrze i wszyscy mówią,że jest OK
ale taka już jest mentalność Polaków... :evil:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 10:15

Robson pisze:Janas do dobry trener :wink:

Pamiętam słabe mecze Polski wtedy,każdy cwaniakował i mówił,że sie nie nadaje jednak PZPN dał mu szanse i Janas ją wykorzystał teraz Polsce idzie bardzo dobrze i wszyscy mówią,że jest OK
ale taka już jest mentalność Polaków... :evil:
jak dla mnie wcale nie jest OK, jestem kibicem polski i zawsze bede ale lubie ogladac ladna pilka a to co graja polacy jest na poziomie slabych zespolow polskiej ekstraklasy, zal patrzec jak oni graja, co z tego ze wygrywaja?? engel tez wygrywal i to w pieknym stylu, nie wiem czemu go zwolnil ten ch** listkiewicz, ale to nie miejsce zeby o tym gadac
pzdr

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 16:29

Ja jakoś Janasa nie lubie i sposob w jaki prowadzi reprezentacje jeszcze bardziej mnie w tym zdaniu utwierdza. Decyzje kadrowe sa nieprzemyslane i jakos wogule nielogiczne. Wkurza mnie tez u niego faworyzowanie pewnych graczy ze "starej gwardii" i drwala ale na szczescie teraz to powiedzmy zaniklo. A ze ma chlopak wyniki (osiągane co prawda przy niebywałym szczesciu--żeby Wisla kiedys takie miała w pucharach :roll: :roll: ) to niech prowadzi ta reprezentacje i niech dalej ma to swoje szczescie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2005, 18:22

Wg mnie Janas jest idealnym trenerem :!:
Ma doswiadczenie, ma wiedze, no i ma wielkie szczescie, bez ktorego nawet najlepszy trener by nic nie zrobil :)

moze za Engela tez Polska grala dobrze, ale teraz gra chyba lepiej, kiedys jak gralismy np. z Finlandia czy Estonia to byly wyrownane pojedynki, a teraz - gramy z Irlandia Pln czy Azerbejdzanem i rywal na boisku wogole nie istnieje :!:
pilkarze graja do konca, nawet jak prowadza (mecz z Azerami u siebie),
napiszcie kiedy to Polska wygrala tak wysoko mecz o punkty :?:
Engel mial szczescie ze udalo sie spolonizowac Oliego, a teraz ... po prostu Janas potrafi bardzo dobrze dobrac zawodnikow do swojej reprezentacji :)
sprawdzil najwiecej pilkarzy w historii (chyba) i wyszlo to na dobre :)
na 90% zakwalifikujemy sie MŚ 2006, nawet gdyby nam tam nie poszlo, to nalezy zostawic Janasa na stanowisku :!: (chyba, ze bedzie chcial odejsc)

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”