Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 5847

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
1
13%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
13%
15-17 maja
3
38%
22-24 maja
3
38%
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 sty 2017, 8:11

Jeszcze jedna rzecz - ja absolutnie nie podejrzewam Clonera o złe intencje. Stało się, jak się stało, ale ja póki co nie mam już na Was siły.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 sty 2017, 8:21

futbolowa pisze:póki co nie mam już na Was siły.
Mam nadzieję, że jednak wrócisz, bo Twoje odejście byłoby ogromną stratą dla forum. Czekamy Klaudyna. Ostatni przyjazdy dom w sieci cały czas będzie otwarty :wink:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2017, 8:37

janop pisze: Ale nazwiska pracownikòw naukowych może usuńcie. Niektòrzy lubią googlować siebie
Biorąc pod uwagę pozycjonowanie na pewno nie wyskoczy im świat piłki :wink: Chyba, że na 3456 stronie wyszukiwarki, a tam nikt nie zagląda :)
futbolowa pisze: Jeszcze jedna rzecz - ja absolutnie nie podejrzewam Clonera o złe intencje. Stało się, jak się stało, ale ja póki co nie mam już na Was siły.
Duch pisze: Mam nadzieję, że jednak wrócisz, bo Twoje odejście byłoby ogromną stratą dla forum. Czekamy Klaudyna. Ostatni przyjazdy dom w sieci cały czas będzie otwarty
W 100% popieram przedmówcę :)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2017, 8:39

Nie wiem jakie są wyniki plebiscytu ale ja ją nominowałem do MVP a chyba trochę ludzi też i może futbolowa osiągnęła tutaj wszystko ? :think: Wracaj kobieto bo nudno będzie bez ciebie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2017, 8:43

futbolowa pisze:Jeszcze jedna rzecz - ja absolutnie nie podejrzewam Clonera o złe intencje. Stało się, jak się stało, ale ja póki co nie mam już na Was siły.
Ee tam. Z forum lepiej wyciągać to co pozytywne a pomijać to co negatywne. Nie zawsze jest to możliwe ale zamiast brać do siebie prymitywne docinki odnośnie wyglądu, który zawsze jest sprawą względną lepiej skupić się na tym, że duże grono głosowało na zdjęcie z Tobą jako najlepszy avatar i uważa Cię za dużą wartość dodaną dla tego forum. Np. ja. Na potwierdzenie czytam teraz Krótką Historię 7 Morderstw tak zachwalaną przez Ciebie i śmiało mogę polecić.

No ale każdy decyduje za siebie. Nie będę nikogo namawiał do pozostania i tak większość kiedyś wraca ;)

Także tego, beznadziejna pogoda, co? :wink:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2017, 8:46

Morrow pisze: Także tego, beznadziejna pogoda, co?
No niestety, ale mrozy i wyżowa, słoneczna pogoda mają wrócić na szczęście w przyszłym tygodniu.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2017, 8:53

franz pisze: ale mrozy i wyżowa, słoneczna pogoda mają wrócić na szczęście w przyszłym tygodniu.
Polecę na czasie i powiem "wyjdź" ! :twisted:
Ja zaraz lecę ze znajomymi na wypad wokół miasta, alko jakieś + kiełbaska i czas na świeżym/smogowym powietrzu. :D Tylko cholera nie wiem jak się ubrać.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 sty 2017, 8:55

Dobra chłopaki, bo zaraz wyjdzie, że księżniczkuję, żebyście mnie tu siłą zatrzymywali, a nie o to chodziło.

Odpoczniemy na razie od siebie, zrobicie sobie jakieś fajne gejparty i już. Możemy na tym skończyć temat, ostrzegam, że mam informatorów, którzy dają mi znać, że o mnie gadacie :D

Bawcie się dobrze!

PS. Morrow, to była dla mnie książka roku, fajnie, że Ci się spodobała.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 sty 2017, 9:24

Morrow pisze: Także
Tak że

Też się zawijam z forum. Za dużo mnie tu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2017, 9:38

Po raz pierwszy od bardzo dawna pamiętam mniej więcej, co mi się śniło w nocy.

Więc byłem w sklepie Adidasa i chciałem sobie kupić białą koszulkę (nie, nie Realu). Nagle pojawił się Michael Ballack (tak, Ballack, nie Kucharczyk), złożył na tej koszulce swój autograf czarnym flamastrem, po czym sprzedawca powiedział, że jak do jutra do godziny 14:00 dostanę tysiąc lajków na fejsbuku, to dostanę za darmo tę koszulkę z autografem.

Chyba dobrze, że nie pamiętam, co było dalej...

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2017, 9:48

Kluchman pisze: Więc byłem w sklepie Adidasa i chciałem sobie kupić białą koszulkę (nie, nie Realu). Nagle pojawił się Michael Ballack (tak, Ballack, nie Kucharczyk), złożył na tej koszulce swój autograf czarnym flamastrem, po czym sprzedawca powiedział, że jak do jutra do godziny 14:00 dostanę tysiąc lajków na fejsbuku, to dostanę za darmo tę koszulkę z autografem.
Ja pier**** :haha: Nie wiem co ci jebnięci ludzie mają z tą akcją z like.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 sty 2017, 9:58

Sama Futbolowa wzięłaś udział w dyskusji na temat prezentowania się w towarzystwie innych osób, ja tylko, już po Tobie, do niego dołączyłem żartem (i dodałem trzy emotki, specjalnie tak dużo). A Ty napisałaś że to nic nowego również z emotką. I temat został zakończony.

Ale cóż, jeśli chcesz odejść to faktycznie jesteś księżniczka bez dystansu do swojej osoby. Mimo że merytorycznie wnosisz bardzo wiele (czołówka forum) to charakter okropny, te wszystkie niezbyt sympatyczne historie o których pisałaś najwidoczniej nie biorą się z niczego.

Miłego wszystkim.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2017, 10:04

Kluchman, no i ile już uzbierałeś? ;)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sty 2017, 10:14

futbolowa pisze: PS. Morrow, to była dla mnie książka roku, fajnie, że Ci się spodobała.
pewnie dlatego, ze napisał ją marlon

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2017, 10:29

Nie wiem Morrow, ale kończę czytać "Cesarza wszech chorób", którego polecałeś jakiś czas temu i bardzo mi się podoba. Świetna lektura, wciągająca, potrafiąca trzymać w napięciu wytwarzając oczekiwanie czytelnika na to, co będzie dalej i choć cały czas kręci się wokół jednego tematu, również jest wielowątkowa. Czasami jak dobra powieść, ale jednak czasami też dość "ciężka" - zwłaszcza fragmenty o genetyce, choć autor wyraźnie starał się, by nie zniechęcały laików, to chyba nie do końca się to udało. Trochę przeszkadzało mi przesadne przeskakiwanie pomiędzy różnymi okresami i wydarzeniami. Pewnie jest to zabieg literacki, ale nie do końca mi to odpowiadało. Poza tym naprawdę dobra i wartościowa książka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”