Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 sty 2017, 8:11
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 sty 2017, 8:21
Mam nadzieję, że jednak wrócisz, bo Twoje odejście byłoby ogromną stratą dla forum. Czekamy Klaudyna. Ostatni przyjazdy dom w sieci cały czas będzie otwartyfutbolowa pisze:póki co nie mam już na Was siły.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2017, 8:37
Biorąc pod uwagę pozycjonowanie na pewno nie wyskoczy im świat piłki
W 100% popieram przedmówcę
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2017, 8:39
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2017, 8:43
Ee tam. Z forum lepiej wyciągać to co pozytywne a pomijać to co negatywne. Nie zawsze jest to możliwe ale zamiast brać do siebie prymitywne docinki odnośnie wyglądu, który zawsze jest sprawą względną lepiej skupić się na tym, że duże grono głosowało na zdjęcie z Tobą jako najlepszy avatar i uważa Cię za dużą wartość dodaną dla tego forum. Np. ja. Na potwierdzenie czytam teraz Krótką Historię 7 Morderstw tak zachwalaną przez Ciebie i śmiało mogę polecić.futbolowa pisze:Jeszcze jedna rzecz - ja absolutnie nie podejrzewam Clonera o złe intencje. Stało się, jak się stało, ale ja póki co nie mam już na Was siły.
Morrow
franz
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 sty 2017, 8:55
futbolowa

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2017, 9:38
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 sty 2017, 9:48
Ja pier****Kluchman pisze: Więc byłem w sklepie Adidasa i chciałem sobie kupić białą koszulkę (nie, nie Realu). Nagle pojawił się Michael Ballack (tak, Ballack, nie Kucharczyk), złożył na tej koszulce swój autograf czarnym flamastrem, po czym sprzedawca powiedział, że jak do jutra do godziny 14:00 dostanę tysiąc lajków na fejsbuku, to dostanę za darmo tę koszulkę z autografem.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 sty 2017, 9:58
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 sty 2017, 10:04
Morrow
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sty 2017, 10:29
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio