Nowy rok :)

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
molnarKowalski
Skład B
Skład B
Reputacja: 3

Nowy rok :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 30 gru 2017, 7:50

Prywatka,bal,czy po prostu najlepiej przed tv obejrzec sylwestra z dwojka w Zakopanym? :roll:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 12:16

Sylwester z Netfliksem.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 30 gru 2017, 12:18

Od 13 Premier League, od 19 NFL, po północy przejście na NBA.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 30 gru 2017, 12:19

futbolowa, czy to imię kochanka? :>

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 12:24

Keres pisze: futbolowa, czy to imię kochanka? :>
Ba :mrgreen: Tak naprawdę Felix, ale dla niepoznaki zmieniam ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2017, 12:29

Carbon pisze: Od 13 Premier League, od 19 NFL, po północy przejście na NBA.
Poważnie nikt cię nie lubi i nikt nie zaprosił na sylwka? czy się zgrywasz?
Futbolową mogę zrozumieć, wszak ma dziecko pod opieką.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 12:40

cloner pisze: Futbolową mogę zrozumieć, wszak ma dziecko pod opieką.
No, niestety. Jeszcze dawniej zdarzało nam się wychodzić na jakieś domówki czy nawet na miasto. Za czasów nastoletnich sama organizowałam najlepsze biby na osiedlu :D

A teraz od 22 stres, żeby wystrzały nie obudziły Zośki i trzymanie psa, żeby nie szczekał :mrgreen:

WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1584

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 30 gru 2017, 12:51

W tym roku domówka :ozob:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 gru 2017, 13:00

A to będzie już mój trzeci sylwester z rzędu w którym nie spożyje ani grama alkoholu. Jeszcze kiedy się chodziło do szkoły, zawsze była niesamowita spina, a ci najbardziej zajebiści, mieli "plany na sylwka" już w połowie Listopada.
Dzisiaj jest to dla mnie dzień jak co dzień, i totalnie olewam celebracje nowego roku. Rok temu w godzinę zero, nawet nie podszedłem do okna, żeby podziwiać fajerwerki. Teraz może wybiorę się na patrol po mieście, żeby prowokować policje i podziwiać zbiorowe upodlenie zwierząt ludzkich.
I jeśli chodzi o sztuczne ognie i petardy, to mogą być już ostatnie lata kiedy będzie strzelane. Lewacki new world order, właśnie powoli wprowadza nowy trend eliminujący pokazy pirotechniczne, ze względu na czteronogie pociechy.

Obrazek

BTW Mamy już podobny temat -> http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=158188#p158188

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 13:05

kaczy pisze: Dzisiaj jest to dla mnie dzień jak co dzień, i totalnie olewam celebracje nowego roku.
U mnie to samo. Znajomi, którzy wiedzą, że z Zośką siedzimy na dupie, czasem pytają, jak specjalnie uczcimy ten dzień, ale mnie się chce śmiać na to. Co tu czcić i jak? Na siłę wypić musujące wino, którego nie lubimy? ;)
kaczy pisze: I jeśli chodzi o sztuczne ognie i petardy, to mogą być już ostatnie lata kiedy będzie strzelane. Lewacki new world order, właśnie powoli wprowadza nowy trend eliminujący pokazy pirotechniczne, ze względu na czteronogie pociechy.
U nas chyba właśnie tak będzie w przyszłym roku. Ja bym wolała jednak, żeby miasto nie rezygnowało z wielkiego pokazu, ale za to żeby trudniej było fajerwerki kupić. U mnie strzelają już od tygodnia i strzelać będą jeszcze przez pierwszy tydzień stycznia. Wkurza mnie to nie dlatego, że pies się wkurwia i szczeka, ale przede wszystkim dlatego, że to niebezpieczne. Wczoraj szliśmy z młodą i po drugiej stronie ulicy dwóch szczyli, którzy mogli mieć max 10 lat, cały czas rzucało petardy na ulicę. Nie wiem, kto im to kupuje albo sprzedaje, ale ma nierówno pod sufitem raczej.

molnarKowalski
Skład B
Skład B
Reputacja: 3

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 30 gru 2017, 13:12

Ja se jutro siadnie przed tv odpale o 20 tvp do tego piwenko lykne i obejrze Sylwester z dwojka w Zakopanym :beer:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 gru 2017, 13:55

I jeśli chodzi o sztuczne ognie i petardy, to mogą być już ostatnie lata kiedy będzie strzelane. Lewacki new world order, właśnie powoli wprowadza nowy trend eliminujący pokazy pirotechniczne, ze względu na czteronogie pociechy.
W pewnym towarzystwie zawsze mnie krytykują za strzelanie i jestem be bo straszę zwierzęta itp. Masa argumentów. Odpieram zawsze na spokojnie 1 zdaniem. Jak ci co tak głośno bronią swoje pieski przed hałasem zaczną zbierać kupy po swoich pupilach i wyrzucać do śmietników to ja obiecuję, że nie tylko przestanę strzelać ale nawet przyłączę się do propagowania cichego sylwestra..... od lat na spokojnie strzelam :D

W każdym razie dla mnie sylwester to zwykła impreza, której wyjątkowym momentem jest możliwość odpalenia fajerwerków oraz możliwość spotkania osób, które zwykle nie bywają na imprezach ;) W tym roku w wyniku splotu wielu okoliczności moja żona postanowiła że spędzimy sylwestra w domu. Do pełni szczęścia brakuje już tylko abstynencji, ale to już niedługo.....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2017, 14:01

nie ma już takiego tematu czasem?
Nowego użytkownika
molnarKowalski pisze: Ja
uprasza się o sprawdzenie, czy tematu już nie ma zanim zaloży nowy...

Ja od 7:30 do 19:30 siedzę w pracy, wracam przed 20 i pewnie idę spać :mrgreen:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 14:06

Bienias pisze: Odpieram zawsze na spokojnie 1 zdaniem. Jak ci co tak głośno bronią swoje pieski przed hałasem zaczną zbierać kupy po swoich pupilach i wyrzucać do śmietników to ja obiecuję, że nie tylko przestanę strzelać ale nawet przyłączę się do propagowania cichego sylwestra..... od lat na spokojnie strzelam
Naprawdę Twoi znajomi nie sprzątają po psach? I jakie mają na to argumenty? :|

Dla mnie jest pewnym problemem to, że nie ma w moim mieście specjalnych koszy na odchody, więc Straż Miejska wlepia po pięć dych mandatu za wrzucanie do "normalnego" kosza. Tak czy siak - wolę zaryzykować i sprzątnąć, mimo że uważam, że zdrowiej dla środowiska, gdy to gówno rozkłada się na trawniku niż w foliowym woreczku na wysypisku.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Gdzie na Sylwestra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 gru 2017, 14:26

Generalnie w Warszawie mało osób sprząta po psie. Jak w wakacje biegałem po parku to rzadkością było spotkać kogoś kto wziął kupę po psie i wyrzucił do jakiekolwiek śmietnika. A psów wyprowadzanych było bardzo dużo. Najgorzej sytuacja wygląda na blokowiskach bo tam często można wejść w kupę idąc chodnikiem.
O ile starszych ludzi potrafię zrozumieć bo ich przyzwyczajenia trudno zmienić tak wkurza mnie bierna postawa młodych ludzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”