Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 30 gru 2017, 7:50
molnarKowalski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 12:16
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 30 gru 2017, 12:18
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 30 gru 2017, 12:19
Keres
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 12:40
No, niestety. Jeszcze dawniej zdarzało nam się wychodzić na jakieś domówki czy nawet na miasto. Za czasów nastoletnich sama organizowałam najlepsze biby na osiedlu
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 30 gru 2017, 12:51
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 gru 2017, 13:00

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 13:05
U mnie to samo. Znajomi, którzy wiedzą, że z Zośką siedzimy na dupie, czasem pytają, jak specjalnie uczcimy ten dzień, ale mnie się chce śmiać na to. Co tu czcić i jak? Na siłę wypić musujące wino, którego nie lubimy?
U nas chyba właśnie tak będzie w przyszłym roku. Ja bym wolała jednak, żeby miasto nie rezygnowało z wielkiego pokazu, ale za to żeby trudniej było fajerwerki kupić. U mnie strzelają już od tygodnia i strzelać będą jeszcze przez pierwszy tydzień stycznia. Wkurza mnie to nie dlatego, że pies się wkurwia i szczeka, ale przede wszystkim dlatego, że to niebezpieczne. Wczoraj szliśmy z młodą i po drugiej stronie ulicy dwóch szczyli, którzy mogli mieć max 10 lat, cały czas rzucało petardy na ulicę. Nie wiem, kto im to kupuje albo sprzedaje, ale ma nierówno pod sufitem raczej.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 30 gru 2017, 13:12
molnarKowalski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 gru 2017, 13:55
W pewnym towarzystwie zawsze mnie krytykują za strzelanie i jestem be bo straszę zwierzęta itp. Masa argumentów. Odpieram zawsze na spokojnie 1 zdaniem. Jak ci co tak głośno bronią swoje pieski przed hałasem zaczną zbierać kupy po swoich pupilach i wyrzucać do śmietników to ja obiecuję, że nie tylko przestanę strzelać ale nawet przyłączę się do propagowania cichego sylwestra..... od lat na spokojnie strzelamI jeśli chodzi o sztuczne ognie i petardy, to mogą być już ostatnie lata kiedy będzie strzelane. Lewacki new world order, właśnie powoli wprowadza nowy trend eliminujący pokazy pirotechniczne, ze względu na czteronogie pociechy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 14:06
Naprawdę Twoi znajomi nie sprzątają po psach? I jakie mają na to argumenty?Bienias pisze: Odpieram zawsze na spokojnie 1 zdaniem. Jak ci co tak głośno bronią swoje pieski przed hałasem zaczną zbierać kupy po swoich pupilach i wyrzucać do śmietników to ja obiecuję, że nie tylko przestanę strzelać ale nawet przyłączę się do propagowania cichego sylwestra..... od lat na spokojnie strzelam
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 gru 2017, 14:26
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio