Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 0:22
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 sty 2018, 0:23
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 0:29
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 sty 2018, 1:32
Duch
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 sty 2018, 1:58
Szybko poszło. Godzina 9:00 w Pjongjangu, a Kim Dzong Un proklamował Koreę Północną jako państwo atomowe i ostrzegł, że USA znajdują się w zasięgu ich rakiet.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 01 sty 2018, 8:41
molnarKowalski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 sty 2018, 13:40
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2018, 13:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2018, 13:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 sty 2018, 14:18
Jutro zamierzam wrócić do roboty, ale to pewnie inny kaliber, gdy pracuje się w domu. Za to mężu ma jeszcze tydzień wolnego i chyba od tego sfiksujęmolnarKowalski pisze: A wiec mamy nowy rok 2018,ten kto mial wolne tylko od wigili do sylwestra,to ma straszny problem jak przestawic sie mentalnie do roboty na jutro.Glowa ciezkawa,czlowiek ociezaly i ciezki po swietach niczym niedzwiedz,glowa pobolewa,a w robocie bedzie ciezko wytrzymac.No chyba ze ktos ma mozliwosc przeciagniecia urlopu az do weekendu,to ma jeszcze dobrze
Idealnie
No. I takie podejście lubię. Powodzenia!
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 01 sty 2018, 14:25
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 sty 2018, 16:59
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 01 sty 2018, 17:38
Pierdol te zasady xD, zasady będziesz sobie ustalał jak se żone znajdziesz, a teraz korzystaj z życia i jebaj te panny, zanim będą bogate, bo wtedy nawet na Ciebie nie spojrzą hehehe, pewnie już mają nosy zadarte, a co dopiero potem. Panny takie są, jak któraś lekko ładniejsza i miała w gimie 10 walentynek 14 lutego to potem srają jakby to [k****] były czeki z milionem dolarów i pieśniami na ich cześć.sickstick pisze:Mam świętą zasadę nie ruchać współlokatorek, aczkolwiek w tym mieszkaniu zrobiłem niestety wyjątek, o czym wspomina fragmentwloski pisze:Ruchałeś chociaż jedną?sickstick pisze:bo przecież ona już nie są lesbami, tzn same nie wiedzą, w każdym razie też wrzeszczą![]()
EOT bo większość bliskich mi osób wie że 'siedze ciegle na jakims forum', wiec hipotetycznie może to czytać ktoś kto wolałbym żeby nie czytał
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 18:24
A dziękujęfutbolowa pisze: No. I takie podejście lubię. Powodzenia!
Utrzymać tempo to nie będzie problem myślę, byleby pisać z sensem
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio