Nowy rok :) - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Gdzie na Sylwestra? + Podsumowanie roku 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 0:22

Ja w pół roku 700 :mrgreen: Największe gaduły powinny zacząć się obawiać ;)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 sty 2018, 0:23

Najlepszego w 2018 !

Carbonie bo widzę męczy cię spleen , musisz pokonać własną głowę żeby iśc do przodu i tego ci zyczę w 2018

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 0:29

Życzę wszystkim samych sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym, zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia wszystkich marzeń.
I życzę oczywiście sukcesów Waszych drużyn, nie ważne że to Real, City czy Milan :) Najlepszego! :beer:

A sobie życzę, żebym wreszcie spełniła jedno z kilku największych marzeń :) Do roboty Ilka :) Ten rok będzie cudowny dla nas wszystkich! :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 sty 2018, 1:32

Wszystkiego dobrego w nowym roku. Samych łakoci i zdrówka :)

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3479

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 01 sty 2018, 1:46

Ilka pisze: Ja w pół roku 700 :mrgreen: Największe gaduły powinny zacząć się obawiać ;)
Jak utrzymasz obecne tempo to za rok będziesz miała +/- tyle, co ja teraz :p

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 sty 2018, 1:58

Keres pisze: Zastanawiałem się co ciekawego wydarzy się w nowym roku, albo gdzie wybuchnie jakiś nowy konflikt, gdzie żywioł zaatakuje, kto sławny umrze. Czarne myśli jakieś.
Szybko poszło. Godzina 9:00 w Pjongjangu, a Kim Dzong Un proklamował Koreę Północną jako państwo atomowe i ostrzegł, że USA znajdują się w zasięgu ich rakiet. :D

molnarKowalski
Skład B
Skład B
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: molnarKowalski » 01 sty 2018, 8:41

A wiec mamy nowy rok 2018,ten kto mial wolne tylko od wigili do sylwestra,to ma straszny problem jak przestawic sie mentalnie do roboty na jutro.Glowa ciezkawa,czlowiek ociezaly i ciezki po swietach niczym niedzwiedz,glowa pobolewa,a w robocie bedzie ciezko wytrzymac.No chyba ze ktos ma mozliwosc przeciagniecia urlopu az do weekendu,to ma jeszcze dobrze :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 sty 2018, 13:40

U mnie impreza spoko, ale później nie mogłem dodzwonić się na taxi, wszystkie korporacje totalnie oblężone. Stwierdziłem, że pójdę pieszo i będę próbował coś łapać, po drodze odprowadziłem znajomych, którzy proponowali nocleg, jednak ja mądrzejszy mówię, że zaraz coś złapię. Zegarek mi pokazał, że przeszedłem prawie 5 kilometrów zanim wreszcie dodzwoniłem się na taxi. Praktycznie całkiem wytrzeźwiałem i czułem się fajnie, kaca dzisiaj nie ma, a sen miałem rewelacyjny ;) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2018, 13:49

Moja impreza również udana. W ciekawym gronie, m.in. obecny były prezes Polonii. Natomiast w związku z tym że mieszkam w centrum to do domu miałem 3 minuty ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2018, 13:56

cloner jedzie na imprezę

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 sty 2018, 14:18

molnarKowalski pisze: A wiec mamy nowy rok 2018,ten kto mial wolne tylko od wigili do sylwestra,to ma straszny problem jak przestawic sie mentalnie do roboty na jutro.Glowa ciezkawa,czlowiek ociezaly i ciezki po swietach niczym niedzwiedz,glowa pobolewa,a w robocie bedzie ciezko wytrzymac.No chyba ze ktos ma mozliwosc przeciagniecia urlopu az do weekendu,to ma jeszcze dobrze
Jutro zamierzam wrócić do roboty, ale to pewnie inny kaliber, gdy pracuje się w domu. Za to mężu ma jeszcze tydzień wolnego i chyba od tego sfiksuję :shock:
cloner pisze: Moja impreza również udana. W ciekawym gronie, m.in. obecny były prezes Polonii. Natomiast w związku z tym że mieszkam w centrum to do domu miałem 3 minuty
Idealnie :D
Ilka pisze: A sobie życzę, żebym wreszcie spełniła jedno z kilku największych marzeń Do roboty Ilka Ten rok będzie cudowny dla nas wszystkich!
No. I takie podejście lubię. Powodzenia!

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 01 sty 2018, 14:25

Wstałem. Staram się złapać ostrość...czyli piweczko :D miłego dnia dla wszystkich

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 sty 2018, 16:59

U mnie miała być wielka lipa, bo z mojej ekipy praktycznie każdy szedł gdzie indziej. Jest nas 7-8 i w sumie byliśmy na 5 różnych imprezach, więc:
- o 17:30 we 4 osoby oglądalismy u mojej dziewczyny Arsenal przy jakichś browarkach.
- potem o 20 poszedłem do kapitana drużyny w której gram i dla którego pojechałem do Barcelony napić się jakiegoś piwka z kilkoma osobami z drużyny.
- o 21 wylądowałem na osiedlu na domówce. Przyznam szczerze, że spodziewałem się, że posiedze 2h, będzie straszna lipa albo patologia i będę jechał na kolejną imprezę juz poza Kraków, a... o tamtej imprezie przypomniałem sobie jak było już przed 4. Siedzielismy w 10 osób, 3 osoby szybko się zmyły po połnocy, a my żeśmy siedzieli, bawili się, pili do 6.

Ja bawiłem się przy browarkach, do tego jakiś szampan i jakieś palenie. Piłem tak naprawdę od 17 do 6, spodziewałem się, że dzisiaj nie będę w stanie wstać, a obudziłem się o 13... jak nowo narodzony. Nic nie boli, nic nie zginęło, impreza bez żadnych problemów, kupa pirotechniki poszła, dużo alko, a dziisaj nawet głowa nie boli. Pięknie się nowy rok zaczyna.

Podsumowanie poprzedniego roku zrobię jutro, bo jest o czym pisać, a wolę to zrobić jak będę w domu. :beer:

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 01 sty 2018, 17:38

sickstick pisze:
wloski pisze:Ruchałeś chociaż jedną?
Mam świętą zasadę nie ruchać współlokatorek, aczkolwiek w tym mieszkaniu zrobiłem niestety wyjątek, o czym wspomina fragment
sickstick pisze:bo przecież ona już nie są lesbami, tzn same nie wiedzą, w każdym razie też wrzeszczą
:lol2:
EOT bo większość bliskich mi osób wie że 'siedze ciegle na jakims forum', wiec hipotetycznie może to czytać ktoś kto wolałbym żeby nie czytał :)
Pierdol te zasady xD, zasady będziesz sobie ustalał jak se żone znajdziesz, a teraz korzystaj z życia i jebaj te panny, zanim będą bogate, bo wtedy nawet na Ciebie nie spojrzą hehehe, pewnie już mają nosy zadarte, a co dopiero potem. Panny takie są, jak któraś lekko ładniejsza i miała w gimie 10 walentynek 14 lutego to potem srają jakby to [k****] były czeki z milionem dolarów i pieśniami na ich cześć.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 sty 2018, 18:24

futbolowa pisze: No. I takie podejście lubię. Powodzenia!
A dziękuję :) Biorę się ostro za marzenia ;) Oczywiście to piłkarskie marzenia ;)
A Ty jak tam przemyślenia blogowe? :) Ja ostatnio trochę zaniedbałam go, ale teraz mam trochę pomysłów na pisanie i zacznę regularniej ;)

matt_ pisze:
Ilka pisze: Ja w pół roku 700 :mrgreen: Największe gaduły powinny zacząć się obawiać ;)
Jak utrzymasz obecne tempo to za rok będziesz miała +/- tyle, co ja teraz :p
Utrzymać tempo to nie będzie problem myślę, byleby pisać z sensem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”