POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Post autor: czarny samael » 25 cze 2018, 8:29

ryba_82 pisze:
czarny samael pisze: Bo on uznał, że może jebać co powiedział trener i trzeba coś rozegrać,
Tym bardziej trzeba go jebać, bo jeśli nawet przyjmiemy że miał rację i Twoja teoria jest prawdziwa to zwyczajnie Lewy wychodzi przed szereg czego nie powinien robić. Nikt nie jest ważniejszy niż drużyna a tutaj zwyczajnie Lewy srałby w swoje gniazdo.
Nie mogę odmówić temu słuszności, ale czy ci najlepsi zawodnicy nie powinni czasem wyrwać się schematom jeśli wybitnie nie idzie?
maciek_88 pisze: To jest ciekawsze.
O ciężkich nogach mówili, tylko byli przekonani że to wynika z treningów i to przejściowe. Mówili też, że będzie grał ALBO Zieliński ALBO Milik ALBO inny napastnik, a nie 2 z nich razem.
Mówili też, że drużyna jest gorsza niż 2 lata temu, bo już nie prowadzimy gry.

O co chodzi z wydarzeniami z nocy?
fillion pisze: Nie zdziwilbym sie gdyby teoria o Gliku rozwalajacym bark po libacji byla prawdziwa. Akurat tego urazu ani nikt ponoc nie widzial ani nie zostal nagrany w laczy nas Pilka .
??
yedraz pisze: Bo w sumie co mnie obchodzi czy LM wygra Real Madryt (Florentina Pereza) czy FC Barcelona (Josepa Bartomeu) czy jeszcze jakaś inna super zorganizowana maszynka do robienia pieniędzy?
Normalnie bym się nie zgodził. Piłką klubową się żyje na co dzień, więc przywiązanie myśli i zaangażowania jak najbardziej może (nie musi) być wyższe. Sprawa indywidualna i United dla mnie zawsze będzie topem topów, ale tym razem... Przez to, że Real wygrał LM mam wrażenie jakby zakończyli rozgrywki piłki klubowej i poczucie zbiorowych emocji mogło być już tylko tu. Strasznie mnie ta postawa Nawałki wku*wia.

Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”