W sumie to nie ważne w jakim kontekście wypisujesz głupoty, liczy się sam fakt ich wypisywania.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 14:50
Ja nie wiem, cos mi zdaje sie zarzuczasz, a potem sumujesz swoje tezy dokłądnie tak jak ja to podsumowałem strone czy dwie wczesniej. Futbol to istotnie gra błedów i Liverpool popełnił ich wiecej. A ze niemal wszytskie, a napewno wszytskie kluczowe błedy popełnił jeden człowiek, to czemmu sie dziwisz, ze kibic Liverpool sprowadza to do tego jednego człowieka?
Ja nie byłem nigdy zwolennikiem teorii o ''patentach jednego trenera na drugiego'' i nigdy o czyms takim nie pisałem. Ale gdybym tylko z taktycznego punktu widzenia miał odpowiedziec ci na to pytanie, to po wczorajszym meczu bym odpowiedział, ze ma. Tylko, ze wczoraj miał jeszcze goscia, który zniweczył cały wysiłek druzyny.
masacra
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 15:01
Na chwilę przed golem na 1:0 Kun leżał chwilę w polu karnym pod odepchnięciu przez VVD. Oczywiście za takie odepchnięcie 9 na 10 sędziów karnego nie podyktuje, ale już sędzia z meczu Liverpool-Arsenal podytowałby - ponieważ dokładnie za takie samo odepchnięcie dał Liverpoolowie karnego na 5:1. Zatem, przy innym arbitrze, City prowadziłoby 1:0 po, uwaga, BŁĘDZIE VIRGILA VAN DIJKA - bo ściagnięcie napastnika ręką do ziemi w własnym polu karnym to danie sędziemu pretekstu do podyktowania rzutu karnego. Czy wówczas twoja ocena meczu byłaby taka sama? Podbnie mecz z Napoli w LM, Liverpoolu nie byłoby już dziś w Lidze Mistrzów gdyby sędzia inaczej zinterpretował BŁĄD VIRGILA VAN DIJKA, jakbym był brutalny i niepotrzebny faul na własnej połowie. Dlaczego więc robisz z VVD Boga a z Loverna przyczynę każdego niepowodzenia, skoro temu pierwszemu błędy też się zdażają tylko ma póki co więcej szczęścia.masacra pisze:Ja nie wiem, cos mi zdaje sie zarzuczasz, a potem sumujesz swoje tezy dokłądnie tak jak ja to podsumowałem strone czy dwie wczesniej. Futbol to istotnie gra błedów i Liverpool popełnił ich wiecej. A ze niemal wszytskie, a napewno wszytskie kluczowe błedy popełnił jeden człowiek, to czemmu sie dziwisz, ze kibic Liverpool sprowadza to do tego jednego człowieka?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 15:09
To zalezy. Jesli van Dijk popełnił by bład prowadzący do utraty drugiej bramki, to byc moze tak. A jesli do tego dołozyłby kilka innych błedów z których wyratowaliby go koledzy z druzyny albo nieudolnosc rywali, to napewno tak.sickstick pisze:
Na chwilę przed golem na 1:0 Kun leżał chwilę w polu karnym pod odepchnięciu przez VVD. Oczywiście za takie odepchnięcie 9 na 10 sędziów karnego nie podyktuje, ale już sędzia z meczu Liverpool-Arsenal podytowałby - ponieważ dokładnie za takie samo odepchnięcie dał Liverpoolowie karnego na 5:1. Zatem, przy innym arbitrze, City prowadziłoby 1:0 po, uwaga, BŁĘDZIE VIRGILA VAN DIJKA. Czy wówczas twoja ocena meczu byłaby taka sama?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 15:29
Masz moja obietnice, ze gdy van DIjk popełni bład to o tym naisze ale akurat w meczu na Emirates dalej nie uwazam, ze to blad van Dijka, co zdaje sie wyjasniłem. Mozesz sie z tym nie zgodzic. Po prostu mamy inne zdanie na ten temat. A to, ze npiaszez wielkimi literami ze to bład van Dijka, to wcale nie znaczy, ze mnie do tego przekonasz
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sty 2019, 15:51
Nie rozumiesz różnicy - pisanie źle o City to prowokacja, pisanie źle o konkurencji to rozsądna krytyka
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 sty 2019, 15:52
wystarczy napisać cos na temat city to ryba już nazywa hejterem
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 sty 2019, 16:30
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 16:33
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 16:41
Wg transfermarkt City wydało 71,19 mln funtow szterlingow, a zarobiło 28 milionow funtow szterlingow, co daje ogólny bilans na poziomie -43 mln funtow szterlingow.
Tyz prawda. Lovrena juz dawno powinno w klubie nie byc. Inna sprawa, ze jedynie kontuzje Gomeza i Matipa sprawiły ze Chorwat jest w pierwszej 11. Normalnie to 4 srodkowy obronca w hierarchi. Ale i tak powinno go nie byc. Wolałbym na jego miejsce ogrywac jakiegos młodzika. Niewiem Jonesa albo kogos.
masacra
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 sty 2019, 16:51
Ten dalej o tym sprzedawaniu jakby to miało jakieś znaczenie.masacra pisze: Wg transfermarkt City wydało 71,19 mln funtow szterlingow, a zarobiło 28 milionow funtow szterlingow, co daje ogólny bilans na poziomie -43 mln funtow szterlingow.
A United wg tego samego transfermarktu wydał 82 mln funty szterlingi, zarobił 23 mln funty szterlingi, co w sumie daje -59 mln funtow szterlingow.
Takze tego. Wielki Pep, wydał mniej od United, a ma nad nimi prawie 20 pkt przewagi w lidze.
Liverpool wydał najwiecej (chociaz raz )i nie dziwne, ze bije sie o mistrza.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 17:11
Przed tym sezonem? Cos mnie zdaje sie omineło w lato
Przeciez masz czarno na białym, ze nawet w samych czystych wydatkach United jest 'lepsze' przed tym sezonem od Guardioli. Czemu sie nie bije o mistrza zamiast niego?
Ja tez juz mowiłem. To ma takie znaczenie, jak dla twojego dziecka miałoby znaczenie, gdybys musiał sprzedac jego smoczek aby moc mu kupic butelke. Mozna powiedziec, na [ch**] smoczek, butelka wazniejsza bedzie miał z czego jesc. Ale w gruncie rzeczy i ten smoczek sie czasem przydaje. I dokłądnie tak było w przypadku transferow Liverpoolu. Ale juz o tym pisałem.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 17:28
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio