Kamil232 kontra forumowa komuna - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sty 2019, 22:23

Widzę Kamil, że jednak próbujesz z kimś nawiązać walkę intelektualną. Trzymaj w nagrodę najlepsze masturbatorium do poduszki w internecie, żebyś nie musiał mówić, że nie masz pojęcia o temacie, ale zamiast ogólnikami rzucał z pamięci konkretnymi nazwiskami i datami :):

http://cracovia.krakow.pl/temat-poczet- ... sly-krakow

I ponownie - naucz się języka polskiego, jeśli chcesz pisać na polskim forum - bo to zdanie nawet bez literówek nie ma sensu
Kamil232 pisze: Podsumowam tylko pomysł na ratowanie GT..oj przepraszam TS Wisły.
Nie napisałeś podsumowania pomysłu, tylko zaproponowałeś alternatywne rozwiązanie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Kamil232 kontra forumowa komuna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 22:29

sci pisze: Ok. Nie chodzi mi o Wisłę...raczej o twoją karierę na forum
No ale coś się teraz przypierdzielił? Kiedy ostatni raz pisałem o SB-kach?
petru pisze: Widzę Kamil, że jednak próbujesz z kimś nawiązać walkę intelektualną. Trzymaj w nagrodę najlepsze masturbatorium do poduszki w internecie, żebyś nie musiał mówić, że nie masz pojęcia o temacie, ale zamiast ogólnikami rzucał z pamięci konkretnymi nazwiskami i datami :):

Chyba nie nazywasz tego ścieku, który zaprezentowałeś dyskusją ze mną?

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 sty 2019, 22:33

Ale ty Kamil jesteś pierdolnięty, to głowa mała. Weź człowieku się ogarnij, bo aż żal cię czasem czytać.

Zawsze jak wchodzisz na jeden temat, to ci odwala. Mniej polityki, więcej piłki, będziesz zdrowszy.

Wp//DP

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 22:35

hahahah xD Kolejny specjalista od poziomu się odkrył.

Jestem pierdolnięty bo? Bo napisałem o historii GTS Wisły?

ahh ten szacunek dla drugiej strony dyskusji.... :lol2:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 12 sty 2019, 22:36

Kamil232 pisze:
petru pisze: Widzę Kamil, że jednak próbujesz z kimś nawiązać walkę intelektualną. Trzymaj w nagrodę najlepsze masturbatorium do poduszki w internecie, żebyś nie musiał mówić, że nie masz pojęcia o temacie, ale zamiast ogólnikami rzucał z pamięci konkretnymi nazwiskami i datami :):

No cały czas z twojej strony widzę odnośniki do czasów słusznie minionych. Patrzysz w przyszłość czy tylko w czasy świetności naszych rodziców czy dziadków

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sty 2019, 22:40

Kamil się nauczył gier umysłowych od Mourinho. To nie jest takie głupie, to jest głębszy plan. Jak dostanie przykładowo dożywotniego bana prowoukując mnie na forum internetowym będzie mógł... uchodzić za męczennika o prawdę... wśród rzeczywistych kolegów... [k****], ale to jest głupie :lol2:.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 22:42

sci pisze:
Kamil232 pisze:

No cały czas z twojej strony widzę odnośniki do czasów słusznie minionych. Patrzysz w przyszłość czy tylko w czasy świetności naszych rodziców czy dziadków
Nie zauważyłem takiej maniery u siebie. Czasem wspomnę o historii. Warto ją jednak znać. Czasy świetności GTS Wisły również. Po to się uczy historii, aby nie popełniać błędów które już popełniono.
petru pisze: Kamil się nauczył gier umysłowych od Mourinho. To nie jest takie głupie, to jest głębszy plan. Jak dostanie przykładowo dożywotniego bana prowoukując mnie na forum internetowym będzie mógł... uchodzić za męczennika o prawdę... wśród rzeczywistych kolegów... [k****], ale to jest głupie :lol2:.
:roftl3: Za co ban? Za to, że obaj Admini mnie obrazili? No to standard będzie bym powiedział.

Awatar użytkownika
piotrcies

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 sty 2019, 22:43

Cały ten temat wygląda na kolejną próbę podbicia kłótni na forum, nawet sobie avek walnąłeś, żeby poprowokować. Coś się dzieje, że jak wchodzi cokolwiek o polityce, to wychodzisz w pozycji bojowej, nie dyskutując, a walcząc, często w sposób nie przystający do normalnej rozmowy. To nie jest normalne dla mnie.

Inaczej się czyta, jak piszesz o piłce. Tzn. tam też jesteś kamilowaty, tj. taki narwany, że tak określę, ale zupełnie inaczej się rozmawia, jak kłócisz się tam na jakieś poglądy, a nie walczysz jak z wrogiem. Jak pisałem - mniej polityki, więcej piłki na forum. Ewentualnie pitu-pitu niegroźne.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sty 2019, 22:44

Kamil, kiedy ostatnio byłeś na meczu?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 12 sty 2019, 22:47

petru pisze: Kamil się nauczył gier umysłowych od Mourinho. To nie jest takie głupie, to jest głębszy plan. Jak dostanie przykładowo dożywotniego bana prowoukując mnie na forum internetowym będzie mógł... uchodzić za męczennika o prawdę... wśród rzeczywistych kolegów... [k****], ale to jest głupie :lol2:.
Fajnie jakby skończył jak Mourinho i został zwolniony z forum jak Mou z klubu ;D Byłby spokój :D

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 sty 2019, 22:50

Kamil232 pisze: Za co ban? Za to, że obaj Admini mnie obrazili? No to standard będzie bym powiedział.
Ale spójrz na to z innej strony - możesz udowadniać, że władza się na ciebie uwzięła, normalnie jakbyś był jakimś bohaterem w walce o wolność i demokrację.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 22:51

Beka. Sci odgrzał dawny temat i jest, że niby ja o czymś ciągle piszę :mrgreen:

Zupełnie nie rozumiem o co tutaj chodzi?

Ktoś przed chwilą pisał jak to jest dumny z historii Wisły.

A tutaj stek obelg i nowy temat bo napisałem, że był okres w którym Wiśle Prezesował morderca z Wujka.

Już nie mój problem, że ktoś jak widać piszący o dumie z historii Wisły, jednak jak widać po reakcji jej się wstydzi. I bym powiedział słusznie.
piotrcies pisze:
Kamil232 pisze: Za co ban? Za to, że obaj Admini mnie obrazili? No to standard będzie bym powiedział.
Ale spójrz na to z innej strony - możesz udowadniać, że władza się na ciebie uwzięła, normalnie jakbyś był jakimś bohaterem w walce o wolność i demokrację.
Ale na co mam spojrzeć, że co, że admin jest kibicem Wisły tzn. że nie mogę tutaj na forum napisać o historii Wisły?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2019, 22:58

Kamil232 pisze: Zupełnie nie rozumiem o co tutaj chodzi?
Kwintesencja twojej osoby. Jestes spolecznie nieprzystosowany gdyby nie internet to zostaloby ci krzyczenie do telewizora. Zero autorefleksji.

Oby ten temat byl aktywny jak najdluzej. Tylko przypadkiem nie kasujcie z niego postow. Nie chcialbym uronic ani jednej zlotej mysli.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 23:04

Przypominała mi się onegdaj akcja z Amicą Wronki. Temat powstał były obchody. Kibic Lecha Mendez był na to oburzony.

Co mu na to napisał admin.
petru pisze: Ok, możemy rozciągnąć tę dyskusję również na ten temat. Pełna celebracja rocznicy powstania :mrgreen:. Albo może nie.

Nie ma wyzwisk, wszyscy piszą o klubie Amica Wronki i o tym, że zmienił nazwę na Lech Poznań. To nawet nie jest opinia tylko fakt. I proszę się zastanowić, której stronie dyskutujących bliżej jest do onetu :). I która strona się tłumaczy, więc jest wg ciebie winna :)? Naprawdę ta?

całość tutaj: http://swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1381&start=2835

aż chciałoby się tutaj coś napisać o hipokryzji. Ale dajmy spokój.

Pozdrowionka :*

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sty 2019, 23:24

Przypomniałeś mi okres 2008-2011, który uważam za złoty w historii naszego małego forum.
I jak ja lubiłem ten hymn. Maksymalny sentyment, prawdziwa strata dla polskiej piłki. Niczego się nie wypieram.

Przy okazji Kamil - jeśli napisałem prawie 10000 postów, to znalazłeś to na 300, czy 400 stronie :)?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”