To jest według mnie największa pomyłka tegorocznej gali. Jak można nagrodzić takie beztalencie?kupa69 pisze:Najlepsza Wokalistka - Shakira
No, ważne, że Coldplay ma dwie nagrody.
Pozdrawiam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lis 2005, 16:40
To jest według mnie największa pomyłka tegorocznej gali. Jak można nagrodzić takie beztalencie?kupa69 pisze:Najlepsza Wokalistka - Shakira
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 16:47
To jest według mnie największa pomyłka tegorocznej gali. Jak można nagrodzić takie beztalencie?
Anka pisze:W dodatku nagrodzić Shakirę, a nie dać nagrody Mariah Carey, która jest o cztery półki wyżej od niej! Kretynizm.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lis 2005, 17:28
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 17:30
Tomusmc pisze:Napisałem o tym w temacie "Mp3 poszukiwane !!!", ale się powtórze. Jaki jest tytuł piosenki Green Day'a, którą wykonywali na rozdaniu nagród?
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lis 2005, 17:58
Taak, jest to pieśń Holiday.Tomusmc pisze:Napisałem o tym w temacie "Mp3 poszukiwane !!!", ale się powtórze. Jaki jest tytuł piosenki Green Day'a, którą wykonywali na rozdaniu nagród?
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 18:03
Anka pisze:No a co, bagg, chyba mi nie powiesz, że Shakira sobie na nagrodę dla Najlepszej wokalistki roku zasłużyła. Wink
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lis 2005, 18:03
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lis 2005, 18:08
Łoooo! Tu się zupełnie nie zgadzam. Kolumbia to nie Polska, a Shakira to nie Mandaryna. Nikt jej głosu nie przegrabiał. Na gali znakomicie zaśpiewała piosenkę Don't Botter (czy jak jej tam). Shakira ma świetny glos i uważam, że w pełni zasłużyła na tę nagrodę. Uważam, że Mariah Carey też ma świetny glos, ale jakoś za nią nie przepadam.Anka pisze:Jak można nagrodzić takie beztalencie?
No tzeba pogratulowac Coldplay. Należaly im się nagrody.Anka pisze:No, ważne, że Coldplay ma dwie nagrody.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 18:13
Corinthians pisze:Największe brawa dla Gorillaz. Ich występ był wprost GENIALNY! Ktoś widział? Jak ten ludek z ich teledysków na wielkim monitorze wyglądal jak żywy. Drugi gral na gotarze w samych majtkach Very Happy Goryle były genialne.
Corinthians pisze:Nikt jej głosu nie przegrabiał. Na gali znakomicie zaśpiewała piosenkę Don't Botter (czy jak jej tam). Shakira ma świetny glos i uważam, że w pełni zasłużyła na tę nagrodę. Uważam, że Mariah Carey też ma świetny glos, ale jakoś za nią nie przepadam.
Corinthians pisze:Bardzo mi ulżyło jak nagrodę dla najlepszego woklaisty otzrymał Robbie Williams
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 05 lis 2005, 19:17
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 lis 2005, 19:58
spytaj sie tych nastolatek, ktore na nia glosowalyAnka pisze:To jest według mnie największa pomyłka tegorocznej gali. Jak można nagrodzić takie beztalencie?
dlaczego tak sądziszbagg pisze:zasłużyła bardziej od Mariah Carey. Shakira jest jeszcze młoda...o stworzyła już wiele świetnych piosenek. I nie tylko takich żywiołowych(w których chyba czuję się najlepiej), ale też ciekawe ballady(tak to nazwijmy). A kto był jeszcze nominowany? Boz dwójki Carey - Shakira...wybieram tą drugą
widocznie ta "jedna, kiczowata piosenka" wpadlo w ucho finskim sluchacza i dlatego ten zespol wygrałCorinthians pisze: Dla mnie najgorsze jet to, że najlepszym fińskim zespołem jest Rasmus. Banda ciot, która zrobiła raptem jedną dobrą piosenkę nie wiadomo dlaczego wszystko wygrywa. Jak dla mnie to przy Twoface Rasmus to pikuś, ale Twoface w tym roku byli niewidoczni. A rasmus miało jedną kiczowatą piosenkę i to przesądziło.
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 20:04
kupa69 pisze:dlaczego tak sądzisz Question wydaje mii sie ,że za malo znasz Maraye zeby pisac takie rzeczy. Proponuje ci przesluchac jej wczesniejsze hity i wtedy napewno przyznasz mi rację Wink
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 lis 2005, 20:17
dlatego Mariah powinna dostać ta nagrode, ale glupie nastolatki zadecydowaly inaczejbagg pisze:Ta nagroda nie jest za całokształt tylko za dany rok
uwierz mi jest zupelnie inaczejbagg pisze:A w tym zdecydowanie lepiej pokazała się Shakira.
w tej kwestii przyznam ci racjębagg pisze:Jeśli chodzi o całokształt to w tej chwili lepiej prezentuje się Carey
Shakira bedzie musiala sie mocno postarać zeby dorownac amerykancebagg pisze:ale w przyszłości mam nadzieje, że to się zmieni
kolumbijkibagg pisze:ale bardziej mi się podoba myzka Hiszpanki.
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 lis 2005, 20:22
KtórąCorinthians pisze:Banda ciot, która zrobiła raptem jedną dobrą piosenkę nie wiadomo dlaczego wszystko wygrywa
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 lis 2005, 20:26
kupa69 pisze:uwierz mi jest zupelnie inaczej Wink
kupa69 pisze:Shakira bedzie musiala sie mocno postarać zeby dorownac amerykance
kupa69 pisze:kolumbijki Wink
bagg
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio