Ja - osobiście - od zawsze czułem,że MUSZĘ coś robić. Jeśli nie pracuję - mam poczucie zmarnowanego czasu, niezarobionej kasy i...ogólnie czuję sie z tym źle.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 maja 2021, 19:42
MazurXIII
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2021, 19:56
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 maja 2021, 19:59
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2021, 20:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 27 maja 2021, 20:23
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 maja 2021, 20:28
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 27 maja 2021, 20:35
Też zrobiłem podobnie.Miałem pracę, w której zarabiałem jak na polskie warunki świetnie.Do tego fajny zespół, a nawet przez długi czas lubiłem to co robię.Po kilku latach jednak nadeszło znużenie i kompletny brak satysfakcji.Wstawałem rano jak za karę,kompletnie wypalony.Potrzebowałem czegoś nowego.Uciekłem na swoje,a teraz jestem znów pełen zapału do działania.Kluchman pisze: ↑27 maja 2021, 19:02Kiedy chcesz być jak Zidane...
Pokojowo rozstałem się dzisiaj z pracodawcą po czterech latach z powodu odczuwanego wypalenia zawodowego. Trzy miesiące wypowiedzenia. Jeszcze niczego nowego nie mam. Wiem jednak, że potrzebuję odpocząć i potrzebuję zmiany. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 maja 2021, 20:38
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 27 maja 2021, 20:40
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 maja 2021, 21:51
Powodzenia! Nie ma się co męczyć, wypalenie zawodowe potrafi potężnie zniszczyć człowieka.Kluchman pisze:Kiedy chcesz być jak Zidane...
Pokojowo rozstałem się dzisiaj z pracodawcą po czterech latach z powodu odczuwanego wypalenia zawodowego. Trzy miesiące wypowiedzenia. Jeszcze niczego nowego nie mam. Wiem jednak, że potrzebuję odpocząć i potrzebuję zmiany. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2021, 22:06
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 maja 2021, 22:11
sci
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 maja 2021, 22:23
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio