No to dobrze
No a wiadomo, że my czasem upierdliwe jesteśmy jak i Wy
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2021, 11:11
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 gru 2021, 11:49
Czym to zastąpiłeś? Bo ja muszę kopać przynajmniej te dwa-trzy razy w tygodniu, inaczej brak radości życia. I wiem, że kiedyś nadejdzie taki dzień, ale jestem pewien, że zamienię jedną pasję w drugą.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 gru 2021, 12:21
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 16 gru 2021, 12:36
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 gru 2021, 12:47
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2021, 13:03
Można powiedzieć, że niczym. Po prostu w pewnym momencie dochodzi się do wniosku, że nie warto ryzykować jeśli chce się przechodzić ponownie przez ten koszmar. Zawsze powrót do zdrowia zajmuje mi 2x dłużej, niż pewnie przeciętnej osobie, a miesiąc po operacji to najgorszy okres mojego życia i do dzisiaj pamiętam jak wolałem leżeć głodny niż przejść o kulach kilka metrów do kuchni. Aktywność fizyczną sprowadziłem do biegania i jazdy na rowerze, w zupełności mi wystarczy.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 gru 2021, 14:04
A myślisz, że byłbyś w stanie pójść na rolki albo łyżwy?Rezus pisze: ↑16 gru 2021, 13:03Można powiedzieć, że niczym. Po prostu w pewnym momencie dochodzi się do wniosku, że nie warto ryzykować jeśli chce się przechodzić ponownie przez ten koszmar. Zawsze powrót do zdrowia zajmuje mi 2x dłużej, niż pewnie przeciętnej osobie, a miesiąc po operacji to najgorszy okres mojego życia i do dzisiaj pamiętam jak wolałem leżeć głodny niż przejść o kulach kilka metrów do kuchni. Aktywność fizyczną sprowadziłem do biegania i jazdy na rowerze, w zupełności mi wystarczy.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2021, 14:13
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 gru 2021, 14:42
No ja - jak już będę całkowicie niezdolny do kopania - podejrzewam, że bardziej skoncentruję się na rowerze (o ile będę na tyle sprawny fizycznie) lub gitarze. Życia bez zajawki sobie nie wyobrażam. A same książki to może być mało.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 16 gru 2021, 14:48
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 gru 2021, 14:51
DDK
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 gru 2021, 15:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2021, 15:40
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl