Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2006, 19:01
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 sty 2006, 19:11
Ja tam Ci nie uwierzyłem, że to co piszesz jest prawdą, ale nie znam Cię więc moja opinia może być niewłaściwa. Nie mniej jednak chłopakowi nie pomożesz. Nawet jeżeli jest tak jak napisałeś to sam fakt, że sam potrafisz dojść do takich rzeczy skłania bardziej do dyskusji niż do ataku na Twoją osobę. PrOtEcToR pod tymi względami tego nie rozpatrywał choćby miał niewiem jak się upierać zaraz, że tak było. Może nawet potwierdzić Twoje zdanie, ale większość osób i tak mu nie uwierzy.Chlopaczek pisze:Kazdy sobie juz ustali na ile jestem powazny w tym poscie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 06 sty 2006, 19:19
Niggaz pisze:Zastanów się dziecko co piszesz. Albo najlepiej nic nie pisz już więcej.
Niggaz pisze:PrOtEcToR napisał:
robję
PrOtEcToR napisał:
siebje
PrOtEcToR napisał:
tobje
PrOtEcToR napisał:
nierobją
PrOtEcToR napisał:
sobje
Chlopaczek pisze:Moze mu to sprawiac frajde
Niggaz pisze:I nie udawaj, że kończysz szkołę. Podstawówka to za mało.
Niggaz pisze:Zastanawiam się nad rangą dla Ciebie.
PrOtEcToR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2006, 19:36
Mogłeś czuć satysfakcję, nikt Ci nie broni. Chciałem pokazać gościowi, że taka zabawa jest pusta i oglądanie WTC nie jest rozrywką równą meczowi w TV. Nie zrozumiał, jego problem, nie musisz mu pomagać, bo przecież już zdążył się wycofać...Chlopaczek pisze:Moze miec nadzieje na kataklizmy i ataki terorystyczne moze?Moze mu to sprawiac frajde?Moze.
Rozumiem ze chcecie go uwrazliwic i pokazac ze takie zachowanie jest "be" ale moze lepiej zeby sam do tego doszedl.
Ja tam stane w jego obronie.Tez z niecierpliwoscia czekam na kolejne kataklizmy.Mysle sobie wtedy jak dobrze byc mna.Wiekszosc spoleczenstwa narzeka jak im zle a ja patrze jak tysiace ludzi umiera i mysle jak mi dobrze bo nie jestem jednym z nich.Nachadza mnie jednoczesnie rozwazania nad marnoscia zycia ludzkiego.Czlowieka ktory czesto mysli ze jest niemal bogiem a tu pac i go nie ma.Tak to pouczajace.
Z wielka frajda patrzylem tez na to jak upadalo WTC.Jak amerykanie ze zdziwieniem przerazeniem i lzami w oczach patrzyli na to co sie stalo.Padaly WTC a z nimi mit wielkiej niepokonanej Ameryki.Ucielesnienie pychy i amerykanskiego snu przekonania ze sa najlepsi niemal wybrani.
PrOtEcToR pisze:takie tu rzeczy piszą i niedostaja rangi... aha maja po 1000 postów
Bo inni mogą, a ja niePrOtEcToR pisze:ale niektórzy robja tu takie boby i nikt się niedoczepia aż tak...
Jakie zaczepki, kto wyraził pragnienie, by coś się działo na świecie, bo lubi w TV pooglądać, ale żeby to nie było w Polsce, bo go to nie bawi? Normalnie mój komentarz do takich opinii to: "PrOtEcToR pisze:Mody wy takimi zaczepkami tylko płoszycie ludzi do pisania...
To tyle odemnie KONIEC
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2006, 16:52
da, informatykapiwus pisze:Ejze, a Ty co coś studiujesz?
musze skoczyć do pani Krystyny po papierek, 5 zł cholera skasujepiwus pisze:Bo chyba w takim wypadku nie masz się czego obawiać
PrOtEcToR pisze:Bez sęsu to wogóle niewiem o co ci chodzi i chyba mi się zdaje że ty sam tego niewiesz!
każdy wie, ze napisałes żeby wywołć kontrowersje - i pewnie dlatego cię nikt nie potępiChlopaczek pisze:Kazdy sobie juz ustali na ile jestem powazny w tym poscie.Moze ten post specjalnie jest napisany zeby wywolac kontrowersje?Moze tak a moze nie.Czekam na slowa potepienia
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 07 sty 2006, 17:02
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 20:04
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 gru 2006, 21:04
PrOtEcToR pisze:I mysle że w tym roku znowu cos ciekawego się stanie... jakies Tsunami lub jaki Atak Terrorystyczny , ale w dzisiejszych czasach to chyba pewne!
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 gru 2006, 21:19
A tak poza tematem bo mi sie mysl taka nasunela: ktora stacja bedzie transmitowac Copa America? Bo obilo mi sie o uszy, ze... SPORTKLUB!Corinthians pisze:Oby przyniósł dużo niezapomnianych meczy (np. Argentyny na Copa America ),
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 gru 2006, 21:27
Ja mam sprzeczne informacje. Ponoć ma być to Sportklub, ale jest to informacja nieoficjalna, wygłoszona tylko przez właścicieli stacji, kiedy ta wchodziła na rynek, więc mógł to być jedynie chwyt marketingowyMartinho pisze:A tak poza tematem bo mi sie mysl taka nasunela: ktora stacja bedzie transmitowac Copa America? Bo obilo mi sie o uszy, ze... SPORTKLUB!
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 30 gru 2006, 14:08
Tigertm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2006, 14:28
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 gru 2006, 14:30
Tylko nie pij za duzo zeby chlopak dal rade cie odprowadzicfutbolowa pisze:Kaca!
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2006, 14:35
Śpię u niego.Martinho pisze: Tylko nie pij za duzo zeby chlopak dal rade cie odprowadzic
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 18:54
Niech przynosi wszystko, ino nie tragedieCo nam przyniesie Nowy Rok?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio