Co nam przyniesie Nowy Rok? - Strona 19

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sty 2006, 19:01

Uczepiliscie sie chlopaka.

Moze miec nadzieje na kataklizmy i ataki terorystyczne moze?Moze mu to sprawiac frajde?Moze.
Rozumiem ze chcecie go uwrazliwic i pokazac ze takie zachowanie jest "be" ale moze lepiej zeby sam do tego doszedl.
Ja tam stane w jego obronie.Tez z niecierpliwoscia czekam na kolejne kataklizmy.Mysle sobie wtedy jak dobrze byc mna.Wiekszosc spoleczenstwa narzeka jak im zle a ja patrze jak tysiace ludzi umiera i mysle jak mi dobrze bo nie jestem jednym z nich.Nachadza mnie jednoczesnie rozwazania nad marnoscia zycia ludzkiego.Czlowieka ktory czesto mysli ze jest niemal bogiem a tu pac i go nie ma.Tak to pouczajace.
Z wielka frajda patrzylem tez na to jak upadalo WTC.Jak amerykanie ze zdziwieniem przerazeniem i lzami w oczach patrzyli na to co sie stalo.Padaly WTC a z nimi mit wielkiej niepokonanej Ameryki.Ucielesnienie pychy i amerykanskiego snu przekonania ze sa najlepsi niemal wybrani.
Zgineli ludzie ale ludzie gina caly czas.Jake pisze te slowa to ginie ich setki i to w jeszcze gorszy sposob niz ci w WTC ale tv nie jest w stanie tego pokazac.
Jestem samolubem i egoista wypranym z uczuc.Ludzie ktorych nie znam mnie nie obchodza kazdy kiedys zginie.Jedni w swietle kamer telewizyjnych a inni w domu albo przejechani przez samochod.

Kazdy sobie juz ustali na ile jestem powazny w tym poscie.Moze ten post specjalnie jest napisany zeby wywolac kontrowersje?Moze tak a moze nie.Czekam na slowa potepienia a wszystkim zycze zeby nowy rok przyniosl im dokladnie to co chca nawet jesli jest to czekanie na wydarzenia ktore zabiora ze soba setki tysiecy ludzkich istnien.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 sty 2006, 19:11

Chlopaczek pisze:Kazdy sobie juz ustali na ile jestem powazny w tym poscie.
Ja tam Ci nie uwierzyłem, że to co piszesz jest prawdą, ale nie znam Cię więc moja opinia może być niewłaściwa. Nie mniej jednak chłopakowi nie pomożesz. Nawet jeżeli jest tak jak napisałeś to sam fakt, że sam potrafisz dojść do takich rzeczy skłania bardziej do dyskusji niż do ataku na Twoją osobę. PrOtEcToR pod tymi względami tego nie rozpatrywał choćby miał niewiem jak się upierać zaraz, że tak było. Może nawet potwierdzić Twoje zdanie, ale większość osób i tak mu nie uwierzy.

PS: Co nam przyniesie Nowy Rok? [luźny temat] :roll:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 06 sty 2006, 19:19

Niggaz pisze:Zastanów się dziecko co piszesz. Albo najlepiej nic nie pisz już więcej.

Żebys wiedział że nic więcej już nienapisze... nieopłaca się!
Niggaz pisze:PrOtEcToR napisał:
robję

PrOtEcToR napisał:
siebje

PrOtEcToR napisał:
tobje

PrOtEcToR napisał:
nierobją

PrOtEcToR napisał:
sobje

Zawsze mam problemy z "i" a "j" sory.. ale niektórzy robja tu takie boby i nikt się niedoczepia aż tak...
Chlopaczek pisze:Moze mu to sprawiac frajde

Mi to niesprawia frajdy ludzie zrozumcie... zle mnie wszyscy zrozumieli :?
Niggaz pisze:I nie udawaj, że kończysz szkołę. Podstawówka to za mało.

Niechce mi sie tłumaczyć... niewierzysz to niewież mi to akurat bez różnicy :roll: twoja sprawa...
Niggaz pisze:Zastanawiam się nad rangą dla Ciebie.

Odrazu ranga za wyrażenie swojago zdania :shock: takie tu rzeczy piszą i niedostaja rangi... aha maja po 1000 postów... sory!

Mody wy takimi zaczepkami tylko płoszycie ludzi do pisania...
To tyle odemnie KONIEC

pozdr.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sty 2006, 19:36

Chlopaczek pisze:Moze miec nadzieje na kataklizmy i ataki terorystyczne moze?Moze mu to sprawiac frajde?Moze.
Rozumiem ze chcecie go uwrazliwic i pokazac ze takie zachowanie jest "be" ale moze lepiej zeby sam do tego doszedl.
Ja tam stane w jego obronie.Tez z niecierpliwoscia czekam na kolejne kataklizmy.Mysle sobie wtedy jak dobrze byc mna.Wiekszosc spoleczenstwa narzeka jak im zle a ja patrze jak tysiace ludzi umiera i mysle jak mi dobrze bo nie jestem jednym z nich.Nachadza mnie jednoczesnie rozwazania nad marnoscia zycia ludzkiego.Czlowieka ktory czesto mysli ze jest niemal bogiem a tu pac i go nie ma.Tak to pouczajace.
Z wielka frajda patrzylem tez na to jak upadalo WTC.Jak amerykanie ze zdziwieniem przerazeniem i lzami w oczach patrzyli na to co sie stalo.Padaly WTC a z nimi mit wielkiej niepokonanej Ameryki.Ucielesnienie pychy i amerykanskiego snu przekonania ze sa najlepsi niemal wybrani.
Mogłeś czuć satysfakcję, nikt Ci nie broni. Chciałem pokazać gościowi, że taka zabawa jest pusta i oglądanie WTC nie jest rozrywką równą meczowi w TV. Nie zrozumiał, jego problem, nie musisz mu pomagać, bo przecież już zdążył się wycofać...

W sumie dla mnie wielkiego problemu nie ma, zobojetnienie rośnie z wiekiem i za jakiś czas z pełnym zrozumieniem odniosę się do tego, że jedni czekaja od początku roku na grudniowego "kevina samego w domu", inni na powodzie błotne w Meksyku.
PrOtEcToR pisze:takie tu rzeczy piszą i niedostaja rangi... aha maja po 1000 postów
PrOtEcToR pisze:ale niektórzy robja tu takie boby i nikt się niedoczepia aż tak...
Bo inni mogą, a ja nie ;(. Przepraszamy, nie będzie więcej prześladowań. Tylko nie mów później, że "potraktowaliśmy Cię jak ogórka" :lol:.
PrOtEcToR pisze:Mody wy takimi zaczepkami tylko płoszycie ludzi do pisania...
To tyle odemnie KONIEC
Jakie zaczepki, kto wyraził pragnienie, by coś się działo na świecie, bo lubi w TV pooglądać, ale żeby to nie było w Polsce, bo go to nie bawi? Normalnie mój komentarz do takich opinii to: " :shock:", dzisiaj postanowiłem wyjątkowo coś więcej napisać, przepraszam wszystkich...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2006, 16:52

piwus pisze:Ejze, a Ty co coś studiujesz?
da, informatyka :mike:
piwus pisze:Bo chyba w takim wypadku nie masz się czego obawiać
musze skoczyć do pani Krystyny po papierek, 5 zł cholera skasuje :evil:
no ale co zrobić, świstek ratuje mi tyłek [przynajmniej na kilka miechów] :lol:
PrOtEcToR pisze:Bez sęsu to wogóle niewiem o co ci chodzi i chyba mi się zdaje że ty sam tego niewiesz!
:roftl3:
Chlopaczek pisze:Kazdy sobie juz ustali na ile jestem powazny w tym poscie.Moze ten post specjalnie jest napisany zeby wywolac kontrowersje?Moze tak a moze nie.Czekam na slowa potepienia
każdy wie, ze napisałes żeby wywołć kontrowersje - i pewnie dlatego cię nikt nie potępi

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 07 sty 2006, 17:02

Co nam przyniesie NOwy Rok ?! Hmm...
Na pewno będzie to zupełnie inny rok niż kilka poprzednich( przynajmniej jak dla Mnie)
Większość dni w tym roku spędze poza chatą, czyli zero neta i innych pierdół :x Imprez zakrapianych alkoholem też pewnie zabraknie.
:x Jednak jestem dobrej myśli, mam nadzieje iz wszystko się pięknie uloży w życiu prywatnym...
Polska zostanie MŚ :rotfl4: ( Ja to napisałem :hardkor2: ) Rasiak stanie sie największa gwiazdą w Niemczech i zasili za grube miliony The Blues :wink: Dudek wyląduje w...Arabii Saudyjskiej i reklamował będzie Tic Taki ..Reszta wg Waszego uznania... :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 20:04

Ja mam nadzieję że nowy rok przyniesie nam rewolucję w polskiej piłce. Koniec z korupcję, rozbudowy stadionów, mnóstwo talentów do FMa. Indywidualnie życzyłbym sobie milion w totka, Miss World za dziewczynę i w ogóle zdrowia, szczęścia, pomyślności :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 gru 2006, 21:04

Oby przyniósł dużo niezapomnianych meczy (np. Argentyny na Copa America ;)), oprócz tego Polska i Ukraina mogłaby dostać organizacje E2012, awansu Polski do Euro, no i normalnej pogody, żeby zima była w zimie a lato w lecie :).
Oprócz tego mam nadzieję, że Giertych odejdzie.

Jaki ten rok nie będzie, to dla premiera Kaczyńskiego będzie lepszy niż poprzedni :D

I jeszcze wspomnienie odchodzącego roku:
PrOtEcToR pisze:I mysle że w tym roku znowu cos ciekawego się stanie... jakies Tsunami lub jaki Atak Terrorystyczny , ale w dzisiejszych czasach to chyba pewne!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 gru 2006, 21:19

Corinthians pisze:Oby przyniósł dużo niezapomnianych meczy (np. Argentyny na Copa America ),
A tak poza tematem bo mi sie mysl taka nasunela: ktora stacja bedzie transmitowac Copa America? Bo obilo mi sie o uszy, ze... SPORTKLUB!

Co nam Nowy Rok przyniesie... Mysle ze wspaniala wiosne w wykonaniu naszych pilkarzy w el do ME. Byc moze ten rok bedzie szczegolnym z racji przyznania naszym i Ukrainie praw do organizacji ME 2012. Caly czas licze na to ze PZPN w koncu nie bedzie skorumpowany, a Janek Tomaszewski dostanie jakas niezla fuche w zamian za zaprzestanie gloszenia herezji. Co roku jestesmy starsi i mam nadzieje ze madrzejsi, co za tym idzie dojrzalsi. Obysmy tacy sie stawali (szkoda ze starosci nie idzie zatrzymac :( ).

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 gru 2006, 21:27

Martinho pisze:A tak poza tematem bo mi sie mysl taka nasunela: ktora stacja bedzie transmitowac Copa America? Bo obilo mi sie o uszy, ze... SPORTKLUB!
Ja mam sprzeczne informacje. Ponoć ma być to Sportklub, ale jest to informacja nieoficjalna, wygłoszona tylko przez właścicieli stacji, kiedy ta wchodziła na rynek, więc mógł to być jedynie chwyt marketingowy ;) Druga opcja, jaką słyszałem jest taka, że TVP kupując prawa do CA 2004 nabyło je także do CA 2007. Oby ta druga informacja była prawdziwa :)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 30 gru 2006, 14:08

Mam nadzieje ze bedzie duzo lepszy od tego :) Czas isc zrobic zakupy na sylwka ;]

SZCZESLIWEGO NOWEGO ! [;

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2006, 14:28

Co nam przyniesie Nowy Rok?

Kaca! :P

I maturę :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 gru 2006, 14:30

futbolowa pisze:Kaca!
Tylko nie pij za duzo zeby chlopak dal rade cie odprowadzic :lol:

Nowy Rok jak kazdy inny, sami sobie co roku wkrecamy ze bedzie lepszy. A roznie to wychodzi. Mam nadzieje ze Polska zakwalifikuje sie do Euro :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2006, 14:35

Martinho pisze: Tylko nie pij za duzo zeby chlopak dal rade cie odprowadzic
Śpię u niego.
I nie piję, ze względu na zęba :P

Awatar użytkownika
cloner