Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 kwie 2022, 20:14
Sergek
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 kwie 2022, 21:23
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 kwie 2022, 21:49
Źle śledziłeś
Obecnie jest managerem pierwszego zespołu, nie konsultantem. Burdel by był gdyby oczekiwali od niego czegoś co nie wychodzi z jego obowiązków.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2022, 13:20
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 kwie 2022, 15:23
Kiepskich tłumaczy mają Austriacy. Jeżeli w ogóle wierzyć Daily Mail to 6 dni miesięcznie (144 dni w roku), przy czym nie zdziwił bym się gdyby to miało być zdalnie. Czyli spokojnie można to łączyć z obowiązkami kadry.
Mr.Chris

czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2022, 17:13
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 kwie 2022, 17:48
pardon, rozpędziłem się
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 kwie 2022, 18:14
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 06 kwie 2022, 18:27
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 kwie 2022, 18:29
Ja mam nadzieję, że będę musiał przepraszać ktokolwiek by nie przyszedł, bo zaufania nie mam ani do Pochettino ani do tego Haga, a już zupełnie nie do Lopetegui, ale o nim myślę można już zapomnieć, podobnie o Tuchelu. Z proponowanych kandydatów jarałbym się chyba tylko Enrique, ale na niego są marne szanse ze względu na zimowy Katar. Jeszcze kilka tygodni temu natomiast miałem też prywatne nadzieje na Conte, ale odbił się od dna, więc pewnie dostanie kasę na wzmocnienia i zostanie na kolejny sezon w Tottenhamie.
Przez pewien krótki czas podczas prezentacji kandydatów przez media były właśnie takie pogłoski, ale wydaje mi się, że zostały one zdementowane jeszcze przed podpisaniem kontraktu. W każdym razie dosyć szybko.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 kwie 2022, 18:37
to jest mimo wszystko tylko tytuł w Holandii, tak jak Poch zaraz wygra tytuł we Francji. Nie widzę opcji, by jedno mistrzostwo stawiać wyżej niż drugie, tyle że za Pochem stoi jeszcze doświadczenie w pracy i w Anglii, i w wielkim klubie. Przy czym ja nie uważam, że te rzekome problemy z szatnią PSG są jakimś argumentem przeciw, bo tam każdy miał problemy, a jednocześnie jest to jednak świetne przetarcie przed naszą szatnią, która ma zdecydowanie mniej rozdmuchane ego. Jak dla mnie z realnych opcji Argentyńczyk jest numerem jeden, ale gość ma coś pecha do United, bo ile razy mógł się czaić na tę posadę, to coś mu przeszkadzało.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 kwie 2022, 19:06
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 kwie 2022, 19:27
Klopp w Liverpoolu - 2.40 (365 meczów)
Klopp w BVB - 1.90 (318 meczów)
Pep w City - 2.35 (339 meczów)
Pep w Bayernie - 2.41 (161 meczów)
Pep w Barcy - 2.36 (237 meczów)
Poch w Totkach - 1.84 (293 mecze)
Poch w PSG - 2.14 (76 meczów)
Ten Hag w Ajaxie - 2.36 (208 meczów)