Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Post autor: yedraz » 01 gru 2022, 1:10

Ilka pisze:
30 lis 2022, 22:46
Tomuś to nie nasza gra dała nam awans tylko Argentyna, która się zlitowała
No dokładnie, :ozob:
klepnęła nam dwójkę dla bezpieczeństwa, żeby jeden przypadkowy gol niczego nie zniweczył, czyli tyle ile Meksykowi i dalej powiedzieli załatwcie to między sobą. :whistle:
A że Meksykańce nie udźwignęli presji, mając Saudyjczyków na kolanach to ich problem. I nie wychwalajcie mi tu jak to Meksyk pięknie grał w piłkę, bo o tym już wszyscy przed Mundialem wiedzieli i to że my tak nie umiemy. Ale to Polacy wychodzą z grupy, bo mają większe łby, mental nas poprowadził i trochę szczęścia, to jasne, ale prawie w każdym sporcie to się liczy.
Oczywiście chcielibyśmy oglądać ładniejsze mecze, ale te raczej nie będą z udziałem naszej ekipy. :roftl3:
Teraz czekam jak w meczu z Francją Glik szepnie na ucho Kyliana, że mu tam kogoś z rodziny przeleci - i pyk z banieczki. :rozga:
Hersk pisze:
30 lis 2022, 22:49
ale dobrze wiemy że się nie wydarzy prawie na pewno
Argentyna też miała nie przegrać z Arabią.
DDK pisze:
30 lis 2022, 22:50
Wazny awans, plan na mundial zrobiony. Styl beznadziejny, ale za 20 lat nikt nie będzie o tym pamiętać.
I tu się mylisz, ja dobrze pamiętam i 1982 i 1986. :ozob: I powiem Ci że różnica była naprawdę kolosalna w odbiorze obu turniejów, chociaż w każdym akurat były wzloty i upadki.
Ilka pisze:
30 lis 2022, 23:03
ale dziś nie potrafię się cieszyć z tego awansu, no nie potrafię.
To zrób tak jak kibice z Bangladeszu, :idea: zacznij kibicować jakiejś światowej potędze, z którą mogłabyś się utożsamiać. :mrgreen:

Wróć do „Mundial 2022 Katar”