Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:49
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 22:50
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 lis 2022, 22:50
DDK
piotrcies
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:53
O właśnie, to jest idealne podsumowanie. Już widzę jak na forum wszyscy są szczęśliwi, że odpadliśmy po pięknej grze
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:54
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2022, 22:55
to akurat głupota, bo dla piłkarzy to jest sukces. Ich interesuje wynik i to, że mogą raz jeszcze się pokazać, Szczęsny gra turniej życia, więc dla niego każdy kolejny mecz to w ogóle jest zajebista sprawa, w takiej formie to musi być satysfakcja utrzymywać drużynę przy życiu. Lewemu wypominano, że zawala turnieje i nie awansujemy, gość strzelił gola na wagę awansu - mimo całego wkurwu im się nie dziwię.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 lis 2022, 22:57
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:57
O tym mówię. Wynik jest najważniejszy ale mi osobiście przynosi radość tylko jeżeli przyszedł na dłuższą metę w jakimkolwiek przyzwoitym stylu. Nie jesteśmy Albanią. Możemy grać lepiej niż to gówno. Dlatego [k****] trudno się cieszyć z tego awansu, bo nie odczuwałem w ogóle przyjemności z gry. Ciągle nerwy, ciągle narzekania, ciągle czekanie na jedną jakąś akcję...
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 30 lis 2022, 22:58
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 lis 2022, 23:02
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 23:03
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 23:03
No mógł dać. I ten mecz byłby dla nas bez znaczenia. Ja już wyżej napisałam, że do dziś było nie ważne w jakim stylu ... Ale po tym dzisiejszym meczu ... Przecież tego się nie dało oglądać. Gdyby nie Wojtek to zakręciło by się koło wyniku Hiszpanii z Kostaryka ... A i Argentynie po 2-0 strzelać się już nie chciało.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 lis 2022, 23:03
Zgadzam się z tym stwierdzeniem w sensie, że różnica zdań nie jest o to, kto ma rację, tylko kto jak podchodzi do futbolu. Rozumem, że na kadrę Michniewicza ciężko było patrzeć, styl był tragiczny i nie dziwię się tym, którym niesmak po tym stylu nie pozwala cieszyć się z awansu. Dla innych jednak, np. dla mnie, wynik w piłce nożnej jest i będzie na pierwszym miejscu. W przeciwieństwie do Ciebie, wolę awans do 1/8 finału w tak beznadziejnym stylu (nawet jeśli Francja powiezie nas bardzo wysoko) niż odpadnięcie po trzech atrakcyjnie zagranych meczach, dlatego cieszę się z tego awansu. Trzeba to jasno powiedzieć - w kontekście naszego potencjału i sytuacji piłki reprezentacyjnej wynik, jaki zrobił Michniewicz jest obiektywnie rzecz biorąc dobry. Postawiono przed nim zadanie wyjścia z grupy - wykonał to zadanie. Nie mówię, że nie masz racji, tylko po prostu różne osoby będą różnie podchodzić do sprawy.
Cement
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio