dzięki bramkom*
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 30 lis 2022, 22:36
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:37
XD a co kogo obchodzą twoje odczucia w każdym poście na tym forum? Chyba po to jest żeby wyrażać opinie. Ciągle płaczesz pod każdym meczem Juventusu po 15 minutach, jedziesz po piłkarzach a ja nie mogę ponarzekać na kadrę xD
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2022, 22:39
co ty gościu porównujesz? Mistrza kontynentu z zespołem, który osiągnął coś, co osiąga połowa ekip na każdej imprezie? Pamiętasz Japonię sprzed 4 lat? Zapisali się w historii? Awansowali i co z tego?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:39
Oglądałem mecz z Argentyną i żadna drużyna nie zrobiła na mnie wrażenia. Dzisiejszy mecz to była typowa kalkulacja ze strony Czesia, liczył na to, że utrzymamy remis albo w drugim mam pomogą. W żaden sposób tego nie popieram, ale się udałopiotrcies pisze: ↑30 lis 2022, 22:35czy ty widziałeś mecze Meksyku? Z nami pisaliśmy, że [ch**], ale tak po prawdzie, to my zagraliśmy z nimi, jakby to byli mistrzowie świata i się zabunkrowaliśmy. Jeśli chodzi o jakość piłkarską, to nawet ten słaby Meksyk na naszym tle wyglądał jak drużyna przez duże d.
Z Argentyną? Argentyna to przez większość meczu wyglądała fatalnie, Meksyk bronił, ale mądrze i nie dawał rywalowi okazji. Jeden strzał wpadł i się posypało, ale tam Argentyna zdołała oddać może z 7 strzałów, mimo że byli na musiku i się namęczyli z defensywnym Meksykiem. My byliśmy wkręcani w ziemię i jakby mieli więcej skuteczności, to tam piątkę by nam wbili na luzie. Przecież oni kilka świetnych okazji zmarnowali, a do tego tyle razy wchodzili w nasze pole karne, że to aż wstyd tak się dawać.
Z Arabią to tam cisnęli ostro, my wcale lepiej od rywala nie wyglądaliśmy. Ta Arabia to mimo wszystko kopciuszek, zwłaszcza w pobliżu naszego pola karnego było to widać. Ale z gry wyglądali jak lepszy zespół, my znów mimo wygranej nie zachwyciliśmy. No ale na plus, bo to był dojrzalszy zespół, wygraliśmy bez wrażeń artystycznych, ale co najmniej nie zachwyciliśmy.
No my awansujemy grając dwa paskudne mecze i jeden średni. Z Meksykiem i Argentyną nie pokazaliśmy więcej od tego Kataru, jesteśmy lepsi tylko o tę wygraną z Arabią, ale też po średnim meczu.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:41
Zorganizowany na tyle, że wciskali bramkę i potrafili się bronić. Totalny antyfutbol, który dał zwycięstwo. Każdy mecz to była męczarnia, łącznie z finałem
Ja piszę o polskiej historii. Na świecie mają wyjebane do walki o top3
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2022, 22:42
no nie grał, a i tak zrobił dużo lepsze wrażenie o Polski. To mówi o naszym występie.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 lis 2022, 22:43
I to jest maks do może dostać.matt_ pisze: ↑30 lis 2022, 22:31Nawałka po reprezentacji Polski miał ponoć oferty z federacji Iranu i Armenii, może Czesio jakaś Jordania i Białoruś?Delpiero14 pisze: ↑30 lis 2022, 22:29Gruby już pewnie przebiera w ofertach, zrobił sobie na tym mundialu taka reklamę ze największe firmy w Europie się o niego zabijają.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 22:43
Nie odpływaj. Gracja wygrała złoto, my wyszliśmy z grupy i na tym z dużym prawdopodobieństwem kończymy imprezę. Wymień proszę - ale tak uczciwie, bez google - drużyny, które wyszły z grupy np. na mundialu w RPA. Rozumiesz teraz różnicę między nami a Grecją?
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 22:44
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:44
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:45
Bez googlowania Ci powiem, że Włochy nie wyszły z grupy
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 22:46
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 lis 2022, 22:46
Cement