Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2022, 16:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 18 gru 2022, 16:47
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2022, 16:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 18 gru 2022, 16:51
Napisałeś, że nie umiesz bez niej funkcjonować, a ona musi Cię niańczyć. To co innego, bracie.
Zakochany byłem, a obelgę w drugim zdaniu przemilczę.
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 18 gru 2022, 17:10
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 18 gru 2022, 17:12
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 18 gru 2022, 17:13
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2022, 17:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2022, 17:56
Tu nie chodzi o nieumiejętność funkcjonowania. Zwykła tęsknota bo kiedy spędzasz z kimś większość czasu i nagle tej osoby nie ma przez tydzień to robi się nudno i brakuje tej osoby. Jak dzieciaki przyjeżdżały od mojej siostry w wakacje i siedziały miesiąc krzycząc, bawiąc się i nagle poejchały to też było dziwnie, cicho, nudno. Tak to wygląda
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 18 gru 2022, 17:58
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 gru 2022, 20:52
Nie ma reguły. Przez pierwsze 3 lata spotykania się z żoną przez 7 miesięcy mieszkaliśmy razem, a kolejne 5 miesięcy ona była we Francji i zazwyczaj widzieliśmy się 1-2 razy w miesiącu na parę dni.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 19 gru 2022, 13:22
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 gru 2023, 22:19
Osobiste.DDK pisze: ↑17 gru 2022, 22:56Wrócić do zdrowia i sportu - chciałbym w styczniu zacząć chodzić na basen, w lutym zacząć biegać, a w marcu wrócić do piłki. Ciężko prognozować bo mogę nawet 6 miesięcy nie być w stanie normalnie biegać, ale jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to chciałbym jeszcze coś poważnego pobiec w tym roku. Sukcesów w PA z tamtego roku sobie nawet nie marzę. Zawodowo chciałbym aby w terminalach nie było gorzej niż jest, a w kancelarii, żeby było przynajmniej tak jak jest. Z dziewczyną oby się układało tak jak do tej pory. Oby udało się powtórzyć min. 10 wyjazdów na Wisłę i oby Wisła awansowała do ekstraklasy. W lutym śmigam do Londynu, ale fajnie jakby oprócz tego udało się jeszcze parę wyjazdów zagranicznych zaliczyć. Do tego spłacić mieszkanie i coś odłożyć, bo w 2024 chciałbym kupić wymarzone auto. I chciałbym po 2 czy 3 latach przerwy zrobić tatuaż, tak żeby skończyć w końcu rękaw. A i jeszcze wziąłem z domu rodzinnego rower i oddałem na serwis, więc zobaczymy, ale może uda się coś pojeździć po pewnie 8 latach przerwy. I chciałbym kontynuować "naukę" pływania, tak żeby być w stanie przepłynąć żabką chociaż kilka długości basenu bez odpoczywania.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 gru 2023, 20:55
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio