zostawił w szatni ( u siebie w LondynieNiggaz pisze:Gdzie geniusz taktyczny Mourinho?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 08 mar 2006, 11:50
zostawił w szatni ( u siebie w LondynieNiggaz pisze:Gdzie geniusz taktyczny Mourinho?
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 12:07

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 mar 2006, 12:16
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 mar 2006, 12:44
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2006, 12:52
A ja widze... Juve ewentualnie Milan-Bayern choc turynczycy sa bardziej niewygodnym rywalem.snake pisze: FC Barcelona wygra Champions, bo nie widze zadnego rywala ktory by z nimi wygral w tym sezonie.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 mar 2006, 13:10
Moze i Juve jest w stanie wygrac, moze Milan i Bayern tez sa w stanie. Moze z nimi wygrac nawet Villareal, Ajax, Arsenal itp. ale nie w tym razem. Tutaj chodzi o cos wiecej niz pilke nozna. FC Barcelona wygrala tylko raz Champions w 1992 roku i mala pilkarzy ktorzy sa tak bardzo zmotywowani ze mysle ze nie ma druzny ktora moglaby ich wyeliminowac. Myslalem ze Chesea moglo dac rade, ale jednak nic sie nie udalo. Najbardziej chcialbym zeby zagrali z Juventusem i to wlasnie na nich licze na losowaniu.Bienias pisze:A ja widze... Juve ewentualnie Milan-Bayern choc turynczycy sa bardziej niewygodnym rywalem.snake pisze: FC Barcelona wygra Champions, bo nie widze zadnego rywala ktory by z nimi wygral w tym sezonie.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 mar 2006, 13:17
Chyba jednak nie w ten piątekBienias pisze:W piatek jest losowanie i mam nadzieje ze nie trafimy na wyzej wymienione druzyny.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 08 mar 2006, 13:25
Absencja Puyola jest bardzo wielkim oslabieniem Blaugrany. Jak wyglada obrona bez "Tarzana" mielismy okazje w tym sezonie ogladac (czyt. spotkanie z Saragossa). Kogo jak kogo, ale tego gracza bedzie bardzo ciezko zastapic, zwazywszy, ze w Katalonii nie ma na pozycji stopera zbyt wielu opcji. Zadanie wypelnienia zaistnialej luki otrzyma Oleguer lub Edmilson, a znajac sympatkie Rijkaarda do Presasa, wieksze szanse ma niestety Katalonczyk.Niggaz pisze:Puyol dostał żółtko za niepotrzebny faul na środku i nie zagra w następnym meczu, ale to dobrze. Lepiej, że pazuje teraz niż później.
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 13:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 08 mar 2006, 13:33
A pro po finalu to:Niggaz pisze:Gorzej by było gdyby zabrakło go w dalszych fazach czy też finale, który wygramy

Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2006, 14:22
Chyba 10 to piatekZico_FCI pisze:Chyba jednak nie w ten piątekBienias pisze:W piatek jest losowanie i mam nadzieje ze nie trafimy na wyzej wymienione druzyny.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 mar 2006, 16:39
A ja codziennie gram Hamleta. "GDYBY kozka nie skakala"Gomez pisze:Reka Motty - to byla sluszna reka, a nie zagranie Ismaela... Rolling Eyes
Chyba ogladales inny mecz niz ja?Gomez pisze:karny - wg. mnie Gio wyraznie nie trafil w pilke a Terry zamiast w pile trafil w jego nogi...
Moim zdaniem Mourinho po prostu bal sie zaryzykowac(Drogba i Crespo na boisku np.), bo gdyby dostal 2 lub 3 kontry to by bylo po sprawie i w gazetach naglowki : "Barca gromi Chelsea" albo "Chelsea dostala lanie". Mourinho wolal nie ryzykowac , bo potem nie mialby kogo winicNiggaz pisze:Gdzie była wczoraj Chelsea? Nie było jej. Nie było Chelsea na Camp Nou. Gdzie geniusz taktyczny Mourinho? Nie stwierdzono. Nie pokazali nic. Nie zaskoczyli niczym.
Ale Inter z Ajaxem graja dopiero za tydzien wiec nie losowanie chyba by nie bylo mozliweBienias pisze:Zico_FCI napisał:
Bienias napisał:
W piatek jest losowanie i mam nadzieje ze nie trafimy na wyzej wymienione druzyny.
Chyba jednak nie w ten piątek Surprised
Chyba 10 to piatek Rolling Eyes
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 08 mar 2006, 16:53
berik pisze:A ja codziennie gram Hamleta. "GDYBY kozka nie skakala"Gomez pisze:Reka Motty - to byla sluszna reka, a nie zagranie Ismaela... Rolling Eyes
ogranicz wkladnaie pod jezyk lub powieke malych krateczek, podobnych do tych z zeszytu...berik pisze:Chyba ogladales inny mecz niz ja?Gomez pisze:karny - wg. mnie Gio wyraznie nie trafil w pilke a Terry zamiast w pile trafil w jego nogi...![]()
Murinho idiota...berik pisze: A wpuszczajac Hutha pokazal jakim jest idiota.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 mar 2006, 16:57
Takie gadanie, ze reka Ismaela w porownaniu do reki Motty to nic jest bezsensu. Rownie dobrze moge powiedziec, ze Jon Kwal-Lu zrobil reke w najwazniejszym meczu koreanskim ale jej nie odgwizdano, a reke Ismaela odgwizdanoGomez pisze:are you OK? Rolling Eyes ...
Gio najpierw tracil pilkeGomez pisze:dla mnie Gio kopnal Terrego ktory jak w takich sytuacjach prawo nakazuje, wywrocil sie i troszke teatralnie zwijal sie z bolu...
O Mourinho juz zostalo wiele powiedziane: jedni go nazywaja idiota, inni geniuszem, inni Bogiem a jeszcze inni klownem, wiec nie ma co wiercic tego tematuGomez pisze:Muribho idiota... Rolling Eyes tu bym polemizowal...ale nie mam ochoty...
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _raf » 08 mar 2006, 17:16
Ja proponuje jeszcze raz obejrzeć powtórke... Moim zdaniem karnego absolutnie nie było. Ale może to i dobrze, że Merk dał tego karnego- Mourinho nie będzie miał pretensji, że sędziowanie było 'gospodarskie'...trzezwy bylem a oczy mam dobre...na komisji tak stwierdzili...dla mnie Gio kopnal Terrego ktory jak w takich sytuacjach prawo nakazuje, wywrocil sie i troszke teatralnie zwijal sie z bolu...
_raf
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio