LM: Olympique Lyon - AC Milan 29.03.2006

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wilku8
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

LM: Olympique Lyon - AC Milan 29.03.2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilku8 » 12 mar 2006, 12:27

No co myślicie o tym spotkaniu ?? No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy :D:D Teraz ostatnio z MEtz 4-0 :) Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO :D:D:D Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 mar 2006, 13:12

Wilku8 pisze:No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy
Że co :?: :roll:
Wilku8 pisze:Teraz ostatnio z MEtz 4-0
Porównujesz mecz z słabym Metz do meczu LM który obędzie się za miesiąć. Zastanów się...
Wilku8 pisze: Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO
Juninho w pierwszym meczu nie zagra. Nieźle, macie Freda, Carew, Maloude, Govu, Tiago - My mamy 20 zawodnikow którzy wogóle nie są gorsi.
Wilku8 pisze: Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.
Poszukaj sobie wypowiedzi na ten temat w tematach o Milanie i Lidze Mistrzów :]

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 mar 2006, 13:23

Wilku8 pisze:No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy

Nie przesadzaj bo ci doniczek braknie :lol: Metz to nie jest zespol klasy Milanu...Nikt nikogo nie rozniesie o awansie zadecyduja szczegoly
Łukasz[ACM] pisze:Porównujesz mecz z słabym Metz do meczu LM który obędzie się za miesiąć.

Za miesiac z forma moze spasc zarowno Lyon jak i Milan...Miesiac czasu to okres w ktorym wszystko sie moze zdarzyc wliczajac w to spadek formy i kontuzje poszczegolnych zawodnikow...
Łukasz[ACM] pisze:Poszukaj sobie wypowiedzi na ten temat w tematach o Milanie i Lidze Mistrzów
A i jeszcze w temacie o Lyonie, Serie A i Ligue 1 :lol:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Olympique Lyon - AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 12 mar 2006, 14:59

Wilku8 pisze:No co myślicie o tym spotkaniu ?? No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy :D:D Teraz ostatnio z MEtz 4-0 :) Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO :D:D:D Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.
Kolege chyba za bardzo fantazja ponosi :roll:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Re: Olympique Lyon - AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 mar 2006, 11:39

Wilku8 pisze:No co myślicie o tym spotkaniu ?? No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy :D:D Teraz ostatnio z MEtz 4-0 :) Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO :D:D:D Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.

Nie bądx taki pewien MILAN też ostatnio roznosi z tym że drórzyny WŁOSKIE we własnej lidze. Zapomniałes jeszcze dodać KAKI całej obrony. MOIM ZDANIEM to się chyba rozczarujesz ale wszystko jest możliwe bo LYON to też klasowy zespół .

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 22 mar 2006, 12:48

Nie bądx taki pewien MILAN też ostatnio roznosi z tym że drórzyny WŁOSKIE we własnej lidze
[']

Co by nie poprzestać na symbolicznej świeczce dodam, iż moim zdaniem Lyon ma całkiem duże szanse przejść Milan i na pewno nie stoi na straconej pozycji. Trzeba jednak też napisać, że podopieczni Carlo Ancelottiego potrafią zmobilizować się na spotkania z wielkimi drużynami, a aspiracje do miana takiej Lyon przecież ma. Na pewno będą to dwa frapujące widowiska :]

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 13:49

Pisac nie nalezy za wiele , ale myśle że obrona Lyonu od sitawej obrony Bayernu lepsza jest :) a co by o Lyonie nie powiedziec jest na fali :P
PSV ppraiwe rok temu dało rade w tym roku dało radę :D to czemu Lyonn ie ma dać rady ^^

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 15:13

j1mmy pisze:Pisac nie nalezy za wiele , ale myśle że obrona Lyonu od sitawej obrony Bayernu lepsza jest Smile a co by o Lyonie nie powiedziec jest na fali Razz
PSV ppraiwe rok temu dało rade w tym roku dało radę Very Happy to czemu Lyonn ie ma dać rady ^^
Piszesz że obrona Lyonu to nie obrona Bayernu. O obronie Bayernu tez sie pisało przed meczem z Milanem że jest dobra, ba znakomita. Na jakiej podstaie porównujesz obie drużyny na podstawie punktów w Fifie- przestań. Ten mecz nie bedzie zależał od składów obydwu drużyn, ale od formy dnia a nawet szczęścia. Faworytem jest Milan ale Lyon na pewno nie stoi na przegranej pozycji. Zapowiada się ciekawe widowisko.

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 22 mar 2006, 15:15

Obie druzyny sa w formie, to niezaprzeczalne. Zarowno Lyon jak i Milan odniesli ostatnio wysokie zwyciestwa w swoich ligach. Lyon dodatkowo wygral mecz w pucharze francji.
Mecze tych druzyn beda raczej wyrownane i o awansie prawdopodobnie zadecyduja szczegoly.
Przewage Milanu upatrywalbym w tym ze sa bardziej doswiadczeni w grze na tym szczeblu rozrywek, poza tym chyba jednak beda bardziej wypoczeci od przeciwnika bo francuska druzyna gra jeszcze we wszystkich rozgrywkach. Poza tym w pierwszym meczu zabraknie mozgu druzyny z Lyonu co rowniez moze przewazyc szale zwyciestwa na korzysc ACM.
Madrzejsi bedziemy juz za tydzien po pierwszym spotkaniu tych druzyn.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 16:59

Kendo pisze:Piszesz że obrona Lyonu to nie obrona Bayernu. O obronie Bayernu tez sie pisało przed meczem z Milanem że jest dobra, ba znakomita. Na jakiej podstaie porównujesz obie drużyny na podstawie punktów w Fifie- przestań. Ten mecz nie bedzie zależał od składów obydwu drużyn, ale od formy dnia a nawet szczęścia. Faworytem jest Milan ale Lyon na pewno nie stoi na przegranej pozycji. Zapowiada się ciekawe widowisko.
Ja nigdzie nie napisałem że jest faworytem :P
Szczęscie zawsze odgrywa bardzo istotną rolę :D
Milan jest bapewno bardziej doświadczony i napewno jest faworytem nikt nie ma prawa mówic inaczej :-) co nie znaczy , że Lyon łatwo skóre sprzeda, PSv i shalke w tym roku dały radę to czemu Lyon nie ma dać :)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 17:06

j1mmy pisze:Milan jest bapewno bardziej doświadczony i napewno jest faworytem nikt nie ma prawa mówic inaczej Smile co nie znaczy , że Lyon łatwo skóre sprzeda, PSv i shalke w tym roku dały radę to czemu Lyon nie ma dać Smile
Ja nigdxie nie napisałem że Lyon nie wyjdzie na boisko bo sie przestraszy wielkiego Milanu. Milan jest faworytem na papierze ale Lyon w tej edycji i w poprzednich pokazał na co go stać.A i jeszcze Schalke :?:
MILAN - Schalke 3:2
Schalke - MILAN 2:2

Dało rade zdobyło ledwie punkt to nie wiem jak mogło dać rade

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2006, 17:59

Kendo hehe ciekawe czemu nie pokazałeś meczy z PSV :D:P
J1mmy wyjaśnij mi na jakiej podstawie porównujesz mecze Ligi Mistrzów z fazy grupowej do tych obecnych na bardzo wysokim szczeblu - 1\4 :?: :] Tutaj nie ma żadnych kalkulacji czy oczędzania się bo walczy się już o wszystko i nie można sobie pozwlić na jakąś strate bramek itd. Dobrze że nie zaczołeś porównywać jeszcze meczy z Calcio :P

Co do faworyta w pierwszym meczu to u buków raczej będzie to Lyon, bo jeżeli chcą się liczyć to muszą u siebie wygrać. Ja jestem zadowolony nawet z porażki typu 2:1 bo będzie wymagała od naszych sporej mobilizacji przed rewanżem ale wierze że stać nas na lepszy rezultat.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 19:24

Łukasz[ACM] pisze:Kendo hehe ciekawe czemu nie pokazałeś meczy z PSV
j1mmy pisze:PSv i shalke w tym roku dały radę to czemu Lyon nie ma dać
Bo że PSV dało to sie zgodze ale Schalke no wybacz :P .Zgadzam sie z Łukaszem że nie ma co porównywać meczów z fazy grupowej do ćwierfinałów gdzoe liczą sie 2 mecz a nie jak było w fazie grupowej 6. Nie można sobie pozwolić na słaby mecz bo później nie ma gdzie i kiedy odrabiac strat.
Mnie tez zaspokoił by bramkowy remis a w domu oczywiście zwycięstwo.

P.S Łukasz co się dzieje z Zazą

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 19:50

No cóż wiecie ja patrze na to jak wy w domu zwycięstwo a na wyjeździe bez bramkowy remis. Tak wiem wielkie calcio są jak dobre wino jego siłe widać dopiero z czasem mam nadzieję na ciekawy mecz no bo wiadomo że zwycięzca tego 2 meczu znajdzie się w finale :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2006, 20:00

J1mmy naprawde nie wierze żeby Milan u siebie nic nie strzelił :P 0:0 na San Siro to mało realny wynik, praktycznie w tym sezonie poza PSV nie było meczy żebyśmy bramki nie strzelili - razem z Calcio. Milan gra pierwszy mecz na wyjeździe i remis 0:0 to zły wynik, bardzo zły.

Kendo nie mam pojęcia co jest z Zazą :]

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”