Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilku8 » 12 mar 2006, 12:27
Wilku8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 mar 2006, 13:12
Że coWilku8 pisze:No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy
Porównujesz mecz z słabym Metz do meczu LM który obędzie się za miesiąć. Zastanów się...Wilku8 pisze:Teraz ostatnio z MEtz 4-0
Juninho w pierwszym meczu nie zagra. Nieźle, macie Freda, Carew, Maloude, Govu, Tiago - My mamy 20 zawodnikow którzy wogóle nie są gorsi.Wilku8 pisze: Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO
Poszukaj sobie wypowiedzi na ten temat w tematach o Milanie i Lidze MistrzówWilku8 pisze: Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 mar 2006, 13:23
Wilku8 pisze:No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy
Łukasz[ACM] pisze:Porównujesz mecz z słabym Metz do meczu LM który obędzie się za miesiąć.
A i jeszcze w temacie o Lyonie, Serie A i Ligue 1Łukasz[ACM] pisze:Poszukaj sobie wypowiedzi na ten temat w tematach o Milanie i Lidze Mistrzów
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 12 mar 2006, 14:59
Kolege chyba za bardzo fantazja ponosiWilku8 pisze:No co myślicie o tym spotkaniu ?? No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy:D Teraz ostatnio z MEtz 4-0
Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO
:D:D Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 mar 2006, 11:39
Wilku8 pisze:No co myślicie o tym spotkaniu ?? No normalnie nie wiem my chyba ich rozniesiemy:D Teraz ostatnio z MEtz 4-0
Wiem ze moze Inzaghi i Shevcenko mają formę ale my mamy FREDA , CArew, Maloude , Govou , Tiago , JUNINHO
:D:D Prosze o wypowiedzi na temat tego spotkania.
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 22 mar 2006, 12:48
[']Nie bądx taki pewien MILAN też ostatnio roznosi z tym że drórzyny WŁOSKIE we własnej lidze
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 13:49
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 15:13
Piszesz że obrona Lyonu to nie obrona Bayernu. O obronie Bayernu tez sie pisało przed meczem z Milanem że jest dobra, ba znakomita. Na jakiej podstaie porównujesz obie drużyny na podstawie punktów w Fifie- przestań. Ten mecz nie bedzie zależał od składów obydwu drużyn, ale od formy dnia a nawet szczęścia. Faworytem jest Milan ale Lyon na pewno nie stoi na przegranej pozycji. Zapowiada się ciekawe widowisko.j1mmy pisze:Pisac nie nalezy za wiele , ale myśle że obrona Lyonu od sitawej obrony Bayernu lepsza jest Smile a co by o Lyonie nie powiedziec jest na fali Razz
PSV ppraiwe rok temu dało rade w tym roku dało radę Very Happy to czemu Lyonn ie ma dać rady ^^
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 22 mar 2006, 15:15
ostry66
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 16:59
Ja nigdzie nie napisałem że jest faworytemKendo pisze:Piszesz że obrona Lyonu to nie obrona Bayernu. O obronie Bayernu tez sie pisało przed meczem z Milanem że jest dobra, ba znakomita. Na jakiej podstaie porównujesz obie drużyny na podstawie punktów w Fifie- przestań. Ten mecz nie bedzie zależał od składów obydwu drużyn, ale od formy dnia a nawet szczęścia. Faworytem jest Milan ale Lyon na pewno nie stoi na przegranej pozycji. Zapowiada się ciekawe widowisko.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 17:06
Ja nigdxie nie napisałem że Lyon nie wyjdzie na boisko bo sie przestraszy wielkiego Milanu. Milan jest faworytem na papierze ale Lyon w tej edycji i w poprzednich pokazał na co go stać.A i jeszcze Schalkej1mmy pisze:Milan jest bapewno bardziej doświadczony i napewno jest faworytem nikt nie ma prawa mówic inaczej Smile co nie znaczy , że Lyon łatwo skóre sprzeda, PSv i shalke w tym roku dały radę to czemu Lyon nie ma dać Smile
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2006, 17:59
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 22 mar 2006, 19:24
Łukasz[ACM] pisze:Kendo hehe ciekawe czemu nie pokazałeś meczy z PSV
Bo że PSV dało to sie zgodze ale Schalke no wybaczj1mmy pisze:PSv i shalke w tym roku dały radę to czemu Lyon nie ma dać
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 mar 2006, 19:50
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2006, 20:00
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio