Ty przespałeś ostatnie dwie dekady czy naiwnie liczysz na to że my je przespaliśmy? Jakie "wreszcie"? Patriotyzm jest jak faszyzm, mówi Ci to coś?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lis 2024, 14:07
Ty przespałeś ostatnie dwie dekady czy naiwnie liczysz na to że my je przespaliśmy? Jakie "wreszcie"? Patriotyzm jest jak faszyzm, mówi Ci to coś?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 lis 2024, 14:08
A w którym miejscu ja takich zachowań bronię czy piszę że są zajebiste? Przeciwnie, od zawsze piszę i apeluję żeby mniej rzucać epitetami. Po prostu teraz zwracam uwagę że ci drudzy sie dostosowali i zaczęli robić dokoładnie to samo co wy.cloner pisze: ↑12 lis 2024, 14:01No brawo, czyli przez całe zycie twierdzisz że lewa strona jest zajebista, cacy i w ogóle lepsza od prawej. A gdy nagle się okazuje że robi TO SAMO co prawa, czyli niczym się nie różni, to zaczynasz jej już bronić i atakować prawą stronę: mamo, mamo, ale oni to samo robili.
No sorry, ale ja pierdolę.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 lis 2024, 14:20
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 lis 2024, 14:39
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2024, 15:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lis 2024, 15:24
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 lis 2024, 15:43
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 lis 2024, 15:51
A kto tak napisał?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 12 lis 2024, 16:04
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 lis 2024, 16:18
takie, że to, co piszesz, że się zmieniło, wcale się nie zmieniło. Może w TVP tego tak nie widać, nie wiem, nie oglądam, ale na innych polach przybiera skrajne rozmiary.
halo, ale to ty dzwonisz. To ty zacząłeś od teorii, że telewizja nie szczuje i jest spokój, to dostałeś odpowiedzi.sickstick pisze: ↑12 lis 2024, 15:51W żadnym stopniu nie bronię tych ludzi którzy tu powrzucaliście, wręcz przeciwnie - gardzę takimi zachowaniami, o czym regularnie piszę. Wskazałem tylko, że wy zachowujecie się względem drugiej grupy dokładnie w taki sam sposób, to też oburzanie się że ci robią to samo jest hipokryzją.
piotrcies
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 lis 2024, 21:26
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 lis 2024, 22:00
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 12 lis 2024, 22:45
Pelart2
Quercus
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl