z ciekawości - czemu debili?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 gru 2024, 20:34
Napisałem nawet dwa wyjaśnienia w cytowanym poście
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 gru 2024, 22:22
co z tego, żę ktoś męczy samochód? To jest ich własnośc, nie ma uczuć to dlaczego jest to złe?Mr.Chris pisze: ↑19 gru 2024, 20:34po pierwsze: męczą samochód (np. klocki hamulcowe), po drugie: i tak muszą czekać na kolejnych światłach, gdyż te są zsynchronizowane. Dodatkowo. Po trzecie: narażają siebie i innych uczestników ruchu (gwałtowny start, gwałtowne hamowanie, większe ryzyko poślizgu albo że oni lub ktoś im wjedzie w tył, po czwarte: większe spalanie, po piąte: narażają się na mandaty. Mógłbym jeszcze kilka przykładów wymienić, gdyby chwilę posiedzieć.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 gru 2024, 22:36
Nie wiem. Jakoś tak mnie wychowano, żeby szanować przedmioty. Jeżeli niszczenie czegoś nic mi nie daje, to po prostu tego nie robię.
Przecież od początku rozmawiamy o PRZEKRACZANIU PRĘDKOŚCI. Nawet napisałem, że to krótkie miejskie odcinki. Gdzie Ty w mieście masz ograniczenie do 70 jak masz światła co kilkaset metrów.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 gru 2024, 23:12
TOBIE nie daje. Innym może dawać frajdę i dużo radości. Dla niektórych auto to zabawka.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 gru 2024, 23:40
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2024, 0:03
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 20 gru 2024, 0:08
Abstrahując od całej dyskusji, ale nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że właśnie to jest taki cichy problem. Nie twierdzę, że jakiś kluczowy, ale taki o którym się nie mówi.
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 gru 2024, 0:39
Przede wszystkim pisząc to nie miałem na myśli kogokolwiek bezpośrednio i nigdy bym nie pomyślał o Tobie jako o bandycie drogowym, dopóki sam się do tego nie przyznałeś.
Auto imo musi sprawiać jakąś przyjemność. Tylko, że do szaleństw są tory.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2024, 9:09
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 20 gru 2024, 10:02
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 gru 2024, 10:03
Ale ludzie mają wyjebane z kim ty tańczysz w Maladze, nikt nie pytał. Dyskusja jest o stwarzaniu zagrożenia na drodze, a u Ciebie się to zawsze kończy na tym, że jesteś zajebistym kierowcą i masz psa, do tego jakieś teksty z pogranicza coachingu i samoakceptacji. Cały czas mnie zadziwia, jak ktoś w tym temacie chce z Tobą dyskutować. Tatuażu oczywiście gratuluje, super sprawa, faktycznie "bawienie się życiem". Przypomnij, czy to nie ty pisałeś kiedyś, jak to sprzedałeś buta jakiemuś kolesiowi w klubie, bo się całował z innym kolesiem? Czy mieliśmy jeszcze tutaj innych aparatów.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 20 gru 2024, 10:23
Berele Lewartow pisze: ↑20 gru 2024, 10:03Przypomnij, czy to nie ty pisałeś kiedyś, jak to sprzedałeś buta jakiemuś kolesiowi w klubie, bo się całował z innym kolesiem? Czy mieliśmy jeszcze tutaj innych aparatów.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2024, 20:23
nie pisałem o terenie zabudowanym.
Po 1 nigdzie nie pisałem ze jestem zajebistym kierowcą. Nie latam bokiem bo nie umiem i nigdy mnie to nie jarało. Miałem też auto z napędem na tył, które mocno rzucało i naprawdę było zajebiste do zabawy, ale nie mam takiej potrzeby.Berele Lewartow pisze: ↑20 gru 2024, 10:03Ale ludzie mają wyjebane z kim ty tańczysz w Maladze, nikt nie pytał. Dyskusja jest o stwarzaniu zagrożenia na drodze, a u Ciebie się to zawsze kończy na tym, że jesteś zajebistym kierowcą i masz psa, do tego jakieś teksty z pogranicza coachingu i samoakceptacji. Cały czas mnie zadziwia, jak ktoś w tym temacie chce z Tobą dyskutować. Tatuażu oczywiście gratuluje, super sprawa, faktycznie "bawienie się życiem". Przypomnij, czy to nie ty pisałeś kiedyś, jak to sprzedałeś buta jakiemuś kolesiowi w klubie, bo się całował z innym kolesiem? Czy mieliśmy jeszcze tutaj innych aparatów.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio