Ale dyskusja była o terenie zabudowanym, o rozpędzaniu się od światel do świateł.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2024, 20:34
Cytowałem dokładnie to:
Nie widzę, żeby tutaj było info tylko o zabudowanym.
DDK
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 gru 2024, 21:39
Prawdziwe dolce vita.DDK pisze: ↑18 maja 2019, 21:13Ogólnie cztery dni porządnego picia, zwiedzania miasta, jakas impreza (do tej pory nie wiem jakim cudem weszliśmy na impreze w hotelu W nad morzem na 25 piętrze - ja byłem w krótkich spodenkach, kurtce pitbulla i ze schowanym głośnikiem). Do tego jedna niemiła akcja w klubie, gdzie nie spodobało nam się dwóch liżących się pedałów na parkiecie, ale skończyło się na jednym bucie i trzeba było opuścić lokal.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2024, 22:30
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 gru 2024, 22:50
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 gru 2024, 23:59
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 gru 2024, 9:04
Ostatnio byłem w Atenach, było nas z 15 osób, z czego jedna męska para. Jesen z nich jest jednym z najlepszych kumpli mojego najlepssego kumpla i co w zwiazku z tym? Co więcej, na kawalerskim w sierpniu byli wszyscy - jeden z tej pary, ale też ten gość co wtedy rozkręcił aferę z tymi pedałami. Ja jednego u drugiego i drugiego widuje średnio raz na rok ale obaj się przyjaźnią z moim kumplem to co, mam ich oceniać, potępiać, nienawidzić? Nie, pisałem już że niech każdy sobir żyje jak chce.Berele Lewartow pisze: ↑20 gru 2024, 22:50A to nie, to sorry, jak to inny członek tej Twojej wesołej paczki, to spoko. Fajna akcja. Reszta nie zdążyła zanim ochrona was wyjebała, czy wstąpiło w was miłosierdzie boże?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 06 sty 2025, 22:38
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sty 2025, 18:02
DDK
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 sty 2025, 18:42
Hehe trochę to zabawnie wyszło - najpierw przez 10 minut czytałem dyskusję w której pisałeś jakim jesteś kozakiem odnośnie prędkości bo dzięki umiejętnościom zawsze robisz to bezpiecznie, po czym po zakończeniu tej dyskusji kolejny twój post to... pytanie odnośnie auta zastępczego po szkodzie
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 sty 2025, 18:47
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 sty 2025, 19:27
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio