Cena są wysokie a mój budżet w Premier League co to grosze ok 20 mln.

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sty 2025, 17:39
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2025, 17:46
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 31 sty 2025, 17:54
Jak dla mnie od razu powinni się skupić na dopracowaniu tego i wydaniu 26 w listopadzie. No ale wiadomo, pitoszki.Boromir pisze: ↑31 sty 2025, 17:46Tymczasem w marcu ma być premiera 25 a wiadomości o niej jak nie było tak nie ma. Jest ostatni dzień stycznia. Jak myślicie, wyrobią się czy poczekamy do listopada na 26?![]()
Swoją drogą po tym jak Chińczycy zabrali się za rozbieranie silnika gry i wyszło na jaw jaką wydmuszką jest ten cały realizm gry może lepiej niech to wszystko zaorają z góry do dołu.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2025, 18:09
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 31 sty 2025, 18:12
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2025, 18:33
Boromir

piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2025, 19:46
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 lut 2025, 8:45
https://www.footballmanager.com/news/de ... nager-25-1Sports Interactive regret to inform that, following extensive internal discussion and careful consideration with SEGA, we have made the difficult decision to cancel Football Manager 25 and shift our focus to the next release.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 07 lut 2025, 9:50
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 07 lut 2025, 10:16
Czyli jak sobie edytuję moich obrońców, zostawiając im te same atrybuty co wcześniej, obniżając jedynie odbiór piłki i krycie - to nic się w grze nie zmieni? Jak sobie przesymulujesz pół sezonu to wyniki będą podobne jakbyś przesymulował pół sezonu z zawodnikami sprzed edycji? Ciekawe.
Jeśli dobrze pamiętam to pisałeś, że to co ustawimy w treningu nie działa w sposób istotny na rozwój CA. Jeśli mam rację to stwierdzenie 'trening nie działa' jest daaaaleko posuniętym nadużyciem.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 07 lut 2025, 11:17
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 lut 2025, 17:24
Problemem nie są chińscy programiści, problemem jest to, że biały człowiek postanowił to potem przetestować jeszcze raz i wyszło to samo. Goście na poziomie Fortuny 1 Ligi, randomowa taktyka, zero zarządzania zespołem. Jedyne co ich łączy to wysokie atrubuty fizyczne. Drugie miejsce w Premier League!
Tak, w testach wyszło, że zmiana atrybutów odbiór piłki i krycie z 8 na 20... nie wpływa na nic.venomik pisze: ↑07 lut 2025, 10:16Czyli jak sobie edytuję moich obrońców, zostawiając im te same atrybuty co wcześniej, obniżając jedynie odbiór piłki i krycie - to nic się w grze nie zmieni? Jak sobie przesymulujesz pół sezonu to wyniki będą podobne jakbyś przesymulował pół sezonu z zawodnikami sprzed edycji? Ciekawe.
Fajnie.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio