Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 3200

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2025, 17:30

Podobnie ten Veiga ktorym byly zaintersowane duze kluby a koles pojechal sobie do Arabow i malo kto go pamieta.

Inzaghi wiadomo kase zarobi ale teraz ma jakies momentum i moglby nawet ten Tottenham wziac albo chwile poczekac moze zwolni sie robota w United lub gdzies indziej. No chyba ze zawarl odpowiednie klauzule i nie beda mu robic problemu jezeli zglosi sie duzy klub.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 17:31

Chlopaczek pisze:
03 cze 2025, 17:30
Podobnie ten Veiga ktorym byly zaintersowane duze kluby a koles pojechal sobie do Arabow i malo kto go pamieta.

Inzaghi wiadomo kase zarobi ale teraz ma jakies momentum i moglby nawet ten Tottenham wziac albo chwile poczekac moze zwolni sie robota w United albo gdzies indziej. No chyba ze zawarl odpowiednie klauzule i jezeli zglosi sie ktos odpowiedni to bedzie mogl odejsc.
po dwóch latach może odejść bez problemów, ponoć taki zapis ma mieć w kontrakcie.

Obrazek

Grazie DEMONE :peace:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 17:39

Simone Inzaghi:

"Droga rodzino nerazzurra,
Nadszedł dla mnie moment, by pożegnać się z tym klubem po czterech latach, w trakcie których oddałem całe serce.
Każdego dnia poświęcałem Interowi moje pierwsze i ostatnie myśli dnia. Zostałem odwzajemniony profesjonalizmem i pasją przez piłkarzy, dyrektorów oraz każdego pracownika klubu.
Sześć zdobytych trofeów, w tym mistrzostwo z Drugą Gwiazdą, a także droga do finału Ligi Mistrzów w 2023 roku i zaledwie kilka dni temu, są namacalnym dowodem na to, jak moje wysiłki były wspierane przez wspólne cele z moim sztabem oraz wszystkimi członkami Interu.
Dziękuję akcjonariuszom za zaufanie, które nigdy nie zawiodło, Prezesowi i jego współpracownikom za codzienną pomoc i dialog. W tak trudnym dniu jak dzisiaj, uważam za słuszne ponownie wyrazić moją wdzięczność również za rozmowy, które właśnie się zakończyły. Byliśmy szczerzy i wspólnie zdecydowaliśmy o zakończeniu tej wspaniałej drogi.
Ostatnie słowo chciałbym dedykować milionom kibiców nerazzurrich, którzy mnie wspierali, płakali i cierpieli w trudnych chwilach, a także śmiali się i świętowali sześć naszych wspólnych triumfów.
Nigdy was nie zapomnę.
Forza Inter.
Simone Inzaghi"
list pożegnalny Simone.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 cze 2025, 20:15

Ehh Simone za szybko odchodzisz miałeś tu jeszcze wiele do zrobienia.

Niepokojące są te plotki o zainteresowaniu tego całego Al Hilal naszymi czołowymi grajkami. Zabrali Inzaghiego ale od reszty wara!

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 03 cze 2025, 21:35

Barella, Hakan, Di Marco. Bolałoby ale jeśli wpadłyby jakieś chore pieniądze to czemu nie?

Muszą spinać dupe i budować drużynę. Napoli juz ma de Bruyne, nie można pozwolić im odjechac.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2025, 21:53

Dzisiaj czytalem informacje o 300 milionach euro fikcyjnych dochodow wpompowanych w klub od niejasnych azjatyckich sponsorow w latach 2016-2019.
Co prawda sprawa tych pieniedzy zostala zasygnalizowana juz w 2021 roku ale teraz jest kontynuowana i ujawniono ze sama wloska federacja miala kryc Inter.
Nie jestem na biezaco wiec pytam w odpowiednim temacie. Kapiszon czy szykuje sie cos grubszego? Odejscie Inzaghiego moze miec jakis zwiazek z ta sprawa?

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 21:57

Tajny informator, francuskie media, na bank wszystko co piszą jest prawdą.

Jutro decyzja Fabregasa.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 22:38

Schira: Daniele De Rossi wylądował dziś w Mediolanie. Jest kandydatem do zastąpienia Fabregasa. Inne nazwisko w notesach Como to Davide Ancelotti

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 cze 2025, 9:24

Inzaghi jasno wyraził, że jest wyczerpany i czuje, że jego czas w klubie dobiegł końca. To zrozumiałe, że kiedy ktoś mówi, że nie ma już energii ani motywacji, klub postanowił uszanować jego decyzję i nie nalegać. Ważne jest, aby słuchać i szanować czyjeś uczucia i decyzje w takiej sytuacji, nawet jeśli jest to trudne.
Inzaghi miał zakomunikować drużynie przed finałem że odchodzi, niezbyt profesjonalne zachowanie :?

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4002
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 cze 2025, 9:32

I dlatego nie mieli motywacji

Awatar użytkownika
johny batonik
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 253

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 cze 2025, 9:51

coco pisze:
04 cze 2025, 9:24
Inzaghi jasno wyraził, że jest wyczerpany i czuje, że jego czas w klubie dobiegł końca. To zrozumiałe, że kiedy ktoś mówi, że nie ma już energii ani motywacji, klub postanowił uszanować jego decyzję i nie nalegać. Ważne jest, aby słuchać i szanować czyjeś uczucia i decyzje w takiej sytuacji, nawet jeśli jest to trudne.
Inzaghi miał zakomunikować drużynie przed finałem że odchodzi, niezbyt profesjonalne zachowanie :?
Czy ja wiem czy nieprofesjonalne. Wszedł do szatni i wygłosił mowę motywacyjną pt: "Chłopaki, chciałbym Wam powiedzieć, że jest to mój ostatni finał z Wami i chciałbym żebyście dali z siebie wszystko. Wygrajmy to razem blablabalb". To mogła być topowa motywacja. Po prostu na ławce PSG jest totalny szef, który rozbroił Inter i tyle.

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3479

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 04 cze 2025, 10:49

johny batonik pisze:
04 cze 2025, 9:51
Po prostu na ławce PSG jest totalny szef, który rozbroił Inter i tyle.
To nie chodzi o to, że Inter przegrał. Oni zagrali w tym meczu tak, jakby chwilę wcześniej przepuścili oszczędności życia w kasynie.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 cze 2025, 13:44

Santi Aouna (Footmercato ) - Cesc Fábregas ha dichiarato di volersi trasferire all'Inter. Il club italiano ha concordato un accordo personale con l'allenatore spagnolo. Ora l'Inter deve raggiungere un accordo con il Como per Fábregas.
Coraz więcej źródeł podaje że Cesc zgodził się na przyjście do Interu. Ależ to będzie ryzyko, seksowne ale jednak mega ryzyko, gość od roku jest trenerem w poważnej lidze i od razu trafia się okazja przejęcia finalisty LM, działacze muszą mieć jaja ze stali. Dużo bezpieczniejszą opcją byłby np De Zerbi bo przynajmniej trochę potrenował, a tak to olbrzymie ryzyko dla Interu i nieopierzonego Hiszpana, no i byłby to pierwszy zagraniczny trener w dorobku Marotty.
Jaja ze stali macie panowie, ze stali.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 cze 2025, 13:48

Coś jak Juventus z Motta, ciekawe z jakim skutkiem.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2025, 13:51

Skoro przychodzi zawodnik z Marsylii to mam wrażenie, że trener też stamtąd przyjdzie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”