Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2025, 17:30
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 17:31
po dwóch latach może odejść bez problemów, ponoć taki zapis ma mieć w kontrakcie.Chlopaczek pisze: ↑03 cze 2025, 17:30Podobnie ten Veiga ktorym byly zaintersowane duze kluby a koles pojechal sobie do Arabow i malo kto go pamieta.
Inzaghi wiadomo kase zarobi ale teraz ma jakies momentum i moglby nawet ten Tottenham wziac albo chwile poczekac moze zwolni sie robota w United albo gdzies indziej. No chyba ze zawarl odpowiednie klauzule i jezeli zglosi sie ktos odpowiedni to bedzie mogl odejsc.

coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 17:39
list pożegnalny Simone.Simone Inzaghi:
"Droga rodzino nerazzurra,
Nadszedł dla mnie moment, by pożegnać się z tym klubem po czterech latach, w trakcie których oddałem całe serce.
Każdego dnia poświęcałem Interowi moje pierwsze i ostatnie myśli dnia. Zostałem odwzajemniony profesjonalizmem i pasją przez piłkarzy, dyrektorów oraz każdego pracownika klubu.
Sześć zdobytych trofeów, w tym mistrzostwo z Drugą Gwiazdą, a także droga do finału Ligi Mistrzów w 2023 roku i zaledwie kilka dni temu, są namacalnym dowodem na to, jak moje wysiłki były wspierane przez wspólne cele z moim sztabem oraz wszystkimi członkami Interu.
Dziękuję akcjonariuszom za zaufanie, które nigdy nie zawiodło, Prezesowi i jego współpracownikom za codzienną pomoc i dialog. W tak trudnym dniu jak dzisiaj, uważam za słuszne ponownie wyrazić moją wdzięczność również za rozmowy, które właśnie się zakończyły. Byliśmy szczerzy i wspólnie zdecydowaliśmy o zakończeniu tej wspaniałej drogi.
Ostatnie słowo chciałbym dedykować milionom kibiców nerazzurrich, którzy mnie wspierali, płakali i cierpieli w trudnych chwilach, a także śmiali się i świętowali sześć naszych wspólnych triumfów.
Nigdy was nie zapomnę.
Forza Inter.
Simone Inzaghi"
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 cze 2025, 20:15
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 03 cze 2025, 21:35
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 cze 2025, 21:53
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 21:57
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 cze 2025, 22:38
Schira: Daniele De Rossi wylądował dziś w Mediolanie. Jest kandydatem do zastąpienia Fabregasa. Inne nazwisko w notesach Como to Davide Ancelotti
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 cze 2025, 9:24
Inzaghi miał zakomunikować drużynie przed finałem że odchodzi, niezbyt profesjonalne zachowanieInzaghi jasno wyraził, że jest wyczerpany i czuje, że jego czas w klubie dobiegł końca. To zrozumiałe, że kiedy ktoś mówi, że nie ma już energii ani motywacji, klub postanowił uszanować jego decyzję i nie nalegać. Ważne jest, aby słuchać i szanować czyjeś uczucia i decyzje w takiej sytuacji, nawet jeśli jest to trudne.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 cze 2025, 9:32
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 cze 2025, 9:51
Czy ja wiem czy nieprofesjonalne. Wszedł do szatni i wygłosił mowę motywacyjną pt: "Chłopaki, chciałbym Wam powiedzieć, że jest to mój ostatni finał z Wami i chciałbym żebyście dali z siebie wszystko. Wygrajmy to razem blablabalb". To mogła być topowa motywacja. Po prostu na ławce PSG jest totalny szef, który rozbroił Inter i tyle.coco pisze: ↑04 cze 2025, 9:24Inzaghi miał zakomunikować drużynie przed finałem że odchodzi, niezbyt profesjonalne zachowanieInzaghi jasno wyraził, że jest wyczerpany i czuje, że jego czas w klubie dobiegł końca. To zrozumiałe, że kiedy ktoś mówi, że nie ma już energii ani motywacji, klub postanowił uszanować jego decyzję i nie nalegać. Ważne jest, aby słuchać i szanować czyjeś uczucia i decyzje w takiej sytuacji, nawet jeśli jest to trudne.![]()
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 04 cze 2025, 10:49
To nie chodzi o to, że Inter przegrał. Oni zagrali w tym meczu tak, jakby chwilę wcześniej przepuścili oszczędności życia w kasynie.johny batonik pisze: ↑04 cze 2025, 9:51Po prostu na ławce PSG jest totalny szef, który rozbroił Inter i tyle.
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 cze 2025, 13:44
Coraz więcej źródeł podaje że Cesc zgodził się na przyjście do Interu. Ależ to będzie ryzyko, seksowne ale jednak mega ryzyko, gość od roku jest trenerem w poważnej lidze i od razu trafia się okazja przejęcia finalisty LM, działacze muszą mieć jaja ze stali. Dużo bezpieczniejszą opcją byłby np De Zerbi bo przynajmniej trochę potrenował, a tak to olbrzymie ryzyko dla Interu i nieopierzonego Hiszpana, no i byłby to pierwszy zagraniczny trener w dorobku Marotty.Santi Aouna (Footmercato ) - Cesc Fábregas ha dichiarato di volersi trasferire all'Inter. Il club italiano ha concordato un accordo personale con l'allenatore spagnolo. Ora l'Inter deve raggiungere un accordo con il Como per Fábregas.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 cze 2025, 13:48
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2025, 13:51
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio