Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 sty 2026, 16:35
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sty 2026, 16:58
tak samo obalone jak z tą inną świętą, która postanowiła nacisnąć pedał gazu? I nie podałeś podstawy prawnej jakie prawa gwałci ICE. Buntujecie się przeciw władzy, bo się wam nie podoba taki czy inny prezydent, startujecie do agentów federalnych z bronią albo próbujecie ich przejechać, jednocześnie zabijacie ludzi takich jak Kirk, który jedyne co zrobił to dyskutował na campusie czy próbowaliście odstrzelić Trumpa. A później surprised pikachu face - o Jezu mordują. Agenci ICE obecnie są w takiej psychozie przez nagonkę i groźby, że wystarczy byle pretekst. Głupcy dają ten pretekst to wygrywają głupie narody. Realne życie to nie Internet. Tacy sami debile jak ci, którzy szturmowali Kapitol.Magnum pisze: ↑25 sty 2026, 14:04to już zostało obalone. Doskonale wiem, że w środowisku MAGA i polskich sługusów nie, bo nie pasuje do narracji. Tak samo jak przekłamane filmiki które wrzucales z poprzedniej akcji.
Doskonale sobie zdaje z tego sprawę.
pełna zgoda. Widać to w twoich postach.
Mam fajny dzień przed sobą, dobry meczyk, siądę wieczorem i odpisze na wszystkie zarzuty z tego posta. Póki co miłej niedzieli.
MazurXIII
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 sty 2026, 17:16
Eyesmon
sickstick
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 sty 2026, 17:58
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 25 sty 2026, 18:18
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 25 sty 2026, 22:50
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 sty 2026, 23:03
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sty 2026, 5:40
Czwarta poprawka do konstytucji, może zacząć od tego?
Straż graniczna i ICE zatrzymują ludzi na stacjach benzynowych i żądają okazania dokumentów (których przeciętny obywatel USA NIE MA bo tu nie ma dowodów osobistych) potwierdzających że się jest obywatelem USA wg znajomego z Family Guya klucza koloru skóry. No i to nie jest legalne, jest to pogwałcenie czwartej poprawki.
To się zgłoś do Trumpa, bo on retoryką i działaniami jest właśnie GŁÓWNYM DESTABILIZATOREM tej sytuacji. To on obraża publicznie wszystkich dookoła, to on podgrzewa atmosferę od miesięcy, to on wysyła tysiące nieprzeszkolonych świeżaków w swoich bojówkach ( https://www.nbcnews.com/politics/immigr ... rcna254054 ) do stanu, w którym nawet nie ma tak dużej ilości nielegalnych imigrantów w porównaniu do republikańskich stanów takich, jak Floryda czy Teksas. To on jest tutaj głównym sprawcą destabilizacji i podkręcania atmosfery.
No i w tym jest duży problem, że mają immunitet, zanim wydarzy się jakiekolwiek śledztwo to administracja Trumpa już ogłasza, ze wszystko jest zgodne z prawem, a w dodatku ICE WBREW WYROKOWI SĄDU nie dopuszcza policji stanowej na miejsce zbrodni.
On już też nie miał, miał pistolet w ręce oficera ICE.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 26 sty 2026, 9:27
Kiedy naziści przyszli po komunistów, milczałem,
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować.
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 26 sty 2026, 12:21
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sty 2026, 12:45
Dla mnie to jest fenomen ze wladza demokratycznego kraju przyjmuje taka narracje i od razu rozgrzesza "swoich".
Chlopaczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio