Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 12 sty 2026, 18:46
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 28 sty 2026, 22:13
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 sty 2026, 23:29
dias
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 28 sty 2026, 23:49
No to jedyna nadzieja w Papszunie że odrodzi słabych na jesień legionistów. Ale czy nagle odrodzi się Rajowic i inni???dias pisze: ↑28 sty 2026, 23:29To nie jest tak, że Świderskim Legia zainteresowała się teraz, tylko interesowała się już od roku, z tym, że nie było okoliczności sprzyjających do sprowadzenia go do Warszawy.
I nadal takich okoliczności nie ma, bo kasa świeci pustkami. Tajemnicą poliszynela jest, że w pionie sportowym wdrożono protokół z sprzed 11 lat, czyli "Michał, będziesz mógł wydać na nowych zawodników tyle, ile sobie naruchasz z transferów wychodzących". A że potencjał sprzedażowy obecnej kadry jest nikły, to i nowych zawodników na odpowiednim poziomie nie będzie. Co najwyżej tacy Adamscy.
Odeszli:
Weisshaupt (szkoda, nie dostał prawdziwej szansy, przeszkodziła głównie długa choroba)
Burch (nie rozumiem, w końcu to środkowy obrońca, których w kadrze brakuje)
Mendes-Dudziński (wypożyczenie do Świtu Szczecin)
Przyszedł:
Hindrich (podobno bramkarski talent, choć różnie gadają)
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sty 2026, 4:47
Mam wrażenie że z nim byłoby jak z D. Szymanskim. Dużo gadania, spore nadzieje a na koniec weryfikacja dość brutalna. Za każdym razem jak go widzę w reprezentacji to zadaje sobie pytanie jakim cudem mimo tej przeciętności zdołał się utrzymać w kadrze tyle lat. Dzięki temu może wybrzydzać jeśli chodzi o nowy klub, ale według mnie sportowo to mu bliżej do Motoru Lublin czy GKS Katowice niż do takiej Legii która szybko chce wrócić do czołówki.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 29 sty 2026, 8:33
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sty 2026, 8:50
Moze tak, moze nie.NoName1989 pisze: ↑29 sty 2026, 8:33Pewnie dlatego jak dostał propozycję z Widzewa to powiedział, że nie chce jeszcze wracać do Polski![]()
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 29 sty 2026, 10:50
Nie pokazał, bo nie grał, a przez większość listopada/grudnia był chory.
Nie no, zupełnie się nie zgadzam. Świder ma gola, jak to się mówi, potrafi się odnaleźć w dziwnej sytuacji, potrafi dobrze zapieprzać po boisku, Papszunowi pewnie by się spodobał. No ale kasy brak, jak już pisałem.Przema pisze: ↑29 sty 2026, 4:47Mam wrażenie że z nim byłoby jak z D. Szymanskim. Dużo gadania, spore nadzieje a na koniec weryfikacja dość brutalna. Za każdym razem jak go widzę w reprezentacji to zadaje sobie pytanie jakim cudem mimo tej przeciętności zdołał się utrzymać w kadrze tyle lat. Dzięki temu może wybrzydzać jeśli chodzi o nowy klub, ale według mnie sportowo to mu bliżej do Motoru Lublin czy GKS Katowice niż do takiej Legii która szybko chce wrócić do czołówki.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 29 sty 2026, 11:33
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 29 sty 2026, 13:20
Nie no bez przesady.
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sty 2026, 14:23
Po chwili zastanowienia zgadzam sie. Spokojnie wsrod wczesniej wymienionych klubow mozna obecnie wsadzic tam Legie, to wlasciwe miejsce.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 29 sty 2026, 14:40
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 31 sty 2026, 10:05
Arro
WKB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio