Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 lip 2006, 8:49
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 lip 2006, 9:03
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 lip 2006, 10:41
Korona w UEFAMartin Pellegrino pisze:Wisła, Zagłębie, Wisła Płock i Korona o UEFA Cup.
Wybieram opcje nr 2Martin Pellegrino pisze:Jak myślicie jaki jest złoty środek - lepiej szybko złapać formę jak Legia i starać się jak najdłużej utrzymać, czy cały czas charować na treningach i szukać świeżości w późniejszym czasie.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lip 2006, 17:18
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lip 2006, 22:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2006, 23:13
cloner pisze:Martin Pellegrino - skad Ty sie wziales Question przeciez Legia z S.E. grala rezerwowym skladem, bo dzis grali z PSG, i Wdowczyk oszczedzal najlepszych Exclamation
I sie oplacilo - dzis Legia w najsilniejszym skladzie pokonala PSG 1-0, rowniez w najsilniejszym skladzie Exclamation
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 lip 2006, 23:31
Leczy się w WarszawieLakier pisze:Co z Edsonem?
Najpoważniejszy uraz leczy Edson da Silva, który z powodu skręcenia stawu skokowego musiał nawet na pewien czas założyć opatrunek gipsowy i w ogóle nie pojechał z kolegami na zgrupowanie do Francji. Brazylijczyk powinien w najbliższych dniach wznowić treningi, choć do pierwszej drużyny z pewnością natychmiast nie awansuje. Jego zmiennikiem jest Tomasz Kiełbowicz, który wprawdzie odniósł w meczu z Celtikiem Glasgow podobną kontuzję, ale nie ma już po niej nawet śladu, o czym świadczy doskonała postawa 'Kiełbika' w spotkaniu towarzyskim z Paris Saint Germain.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lip 2006, 1:36
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lip 2006, 10:32
Legia - Wisla 15:0cloner pisze:I sie oplacilo - dzis Legia w najsilniejszym skladzie pokonala PSG 1-0, rowniez w najsilniejszym skladzie
I co Ty na to
Przeciez Ronaldinho musi grac w pierwszym skladzie, bo kibice dokonaja linczu. Poki co temu niedoszlemu zawodnikowi Legii pozostaje zostac zmiennikiem R10Krzysztof Jarzyna pisze:A tak w ogole - ta gwiazdeczka z Barcelony jeszcze zyje? Czy wrocil walczyc z Ronaldinho o miejsce w skladzie?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 lip 2006, 11:24
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 lip 2006, 21:41
We współczesnej piłce określenia "skład rezerwowy" i "skład podstawowy" tracą na znaczeniu. Teraz każdy może wskoczyć do pierwszej 11. jeśli dobrze zaprezentuje się trenerowi na treningu. Niebardzo mnie obchodzi to czy Legia z St. Etienne grała w "podstawowym składzie" czy nie. Wynik poszedł w świat i nikt nie będzie się zastanawiał czy grał tam 15. latek Jan Kowalski czy "super" napastnik Włodarczyk.cloner pisze:Martin Pellegrino - skad Ty sie wziales Question przeciez Legia z S.E. grala rezerwowym skladem, bo dzis grali z PSG, i Wdowczyk oszczedzal najlepszych Exclamation
Ja mam podobne odczucia. Polskie kluby są dla mnie abstrakcją. Poziom naszych kopaczy od czsu gdy Citko strzlał kapitalną bramkę Atletico Madyt w LM z połwy boiska jakieś parę lat (wieków?) temu nie wzrósł, a zachodnich klubów wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że ktoś w końcu wejdzie do tych elitarnych rozgrywek bo wtedy może się coś ruszy i polski futbol będzie normalny. ObyMartinho pisze:ja mam nadzieje, mimo ze nienawidze Legii ze zagraja w fazie grupowej
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio