Post Wyświetl pojedynczy post autor: VOORHEES » 25 lip 2006, 23:32
VOORHEES

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2006, 23:45
W gruncie rzeczy nie wiem, ale na trzy posty napisane w tym temacie taki ich fragment dotyczył Legii:VOORHEES pisze:Zreszta- co mnie Wisla interesuje Wink
VOORHEES pisze:o Legie nie musisz sie martwic. Wdowczyk to jest fachowiec, sklad zostal wzmocniony, co zreszta tutaj poprzednicy zgodnie z prawda przyznawali
A co do Twojej twórczości, zobacz ile osób wypowiada się pod felietonami umieszczonymi bezspośrednio w dziale felietonów a nie na stronie głównej. I bez urazy, ale to, że byłem jedyną osobą, która go skomentowała, nie wynika z tego, że był tak autentyczny, że wszyscy się z nim zgadzali i zdarzył się tylko jeden śmieszny człowieczek, któremu coś się pomyliło... W każdym razie trochę się przeceniłeś, co myślę, że mogę napisać po tylu Twoich wycieczkach osobistych w moim kierunkuVOORHEES pisze:zdaje się że był taki mój artykuł o Petrescu i.. chyba tylko Ty się nim oburzyłeś
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VOORHEES » 25 lip 2006, 23:58
VOORHEES

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2006, 0:14
Coś tam pisałem w pierwszych postach, ale widać, jak "mnie czytasz".VOORHEES pisze:podaj pięć powodów dlaczego Wisła będzie mistrzem Polski
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VOORHEES » 26 lip 2006, 0:27
VOORHEES
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 26 lip 2006, 0:36
Inklinacje ofensywne Burnsa mogą być bardzo ważne jeżeli Wisła nie zakupi jakiegoś ofensywnego pomocnika. Ktoś musi tym napadziorom podawać, a Sobolewski raczej do tego się nie nadaje. Z kolei Cantoro pewnie z rzadka powącha trawę. Tak więc inklinacje ofensywne Burnsa mogą się okazać dla Wisły zbawienne.VOORHEES pisze:a Burns przejawia pewne inklinacje ofensywne.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2006, 1:00
Mogę tylko odpowiedzieć na to cytatem:VOORHEES pisze: Wzmocnienia nie widze zadnego w Wisle - ma sie rozumiec takiego, zeby skutecznie z Legia zaczela rywalizowac
Brozek to chyba sobie dlugo w pilke nie pogra
VOORHEES pisze:Tak wiec - jak wreszcie bedziesz na trzezwo patrzyl na to co sie dzieje w Wisle, oraz w Legii, to daj znac :d
W sumie to jest jedyna w miarę z sensem uwaga, ale żeby ją uczynić trzeba uparcie ignorować, że pisałem mocno od niechcenia. Oczywiście nawet to co napisałem od niechcenia traktujesz wybiórczo, ale niech będzie.VOORHEES pisze:Wisla mistrzem bo... Burns przejawia pewne inklinacje ofensywne??
Nie przecież Legia przegrała bo zabalowała. Jakby nie alkohol dzień wczesniej, to by zgniotła Wisłę 5:0. Wygrana nie jest zasługą żadnego wiślaka. A w ogóle to idz na jakąś nieoficjalną stronę Legii poczytać sobie jak płacze PetrescuVOORHEES pisze: Paulista- coz.. fakt- jest dobry wiec niech Ci bedzie.. ale on sam wiele nie zdziala. Ale gdyby nie on, to w ostatnim sezonie Legia juz na dlugo wczesniej miala by zapewnionego mistrza.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VOORHEES » 26 lip 2006, 8:51
VOORHEES

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2006, 9:56
A skad taki wniosek? Ilekroć odpowiadam na czyjś cytat nie przeżywam tego przez cały sezon.VOORHEES pisze:Widzę, że tym meczem z ostatniej kolejki będziesz żył chyba cały ten sezon
Pierwsze słowo jakie mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o grę Wisły w rundzie wiosennej i większości rundy jesiennej, to ciency i nieskuteczni napastnicy. Napisałem co według mnie było główną słabością Wisły - nieumiejętność wykorzystywania sytuacji. Przepraszam, jeśli to tania wymówka. Oczekujesz, że napiszę, że Wisła to zespół o poziomie rodem z A klasy? A może inaczej. Rozmowa z Tobą przypomina bardziej przesłuchanie. Albo kierujesz nibyśmieszne kpiny pod moim adresem, albo mnie wypytujesz; "a jak Ty uważasz". Odwracajac role: a jak Ty widzisz grę obu zespołów w przyszłym sezonie, z jednoczesnym uwzględnieniem elementów gry obydwu zespołów, które należy poprawić. Przyjdzie napisać coś od siebie na temat, a nie pod moim adresem, ale jesteś starszy, mądrzejszy, więc myślę, że dasz sobie radę (tak, ja też ulegam tej fantastycznej atmosferze, jaką wytwarzasz... ale nie martw się w odróżnieniu od Ciebie pozwolę sobie tylko na jeden zaczepny post). Przynajmniej dowiem się, czemu krytyka napastników jest tanim usprawiedliwianiem się. I co było tak naprawdę bolączką Wisły.VOORHEES pisze:Dalej - nigdy nie szukałem, i nie będę szukać bo to dziecinne i zbyt proste, usprawiedliwienia typu: jedni są kontuzjowani, drudzy są nieskuteczni,
Wiesz, ja tu chyba jestem moderatorem, jeśli nie zauważyłeś, jak nikt nie założył tematu, to ja poczuwam się do obowiązku coś napisaćVOORHEES pisze:Jeszcze tylko jedna uwaga- czyli mam rozumiec ze pisales od niechcenia powody dla ktorych Wisla bedzie mistrzem? Nie sadze. Choc nie jestem w Twojej skorze to sadze, że.... teraz po raz pierwszy zrozumiales jaką gafę napisales pisząc takie banalne, i co najlepsze, -wybacz ale inne slowo tutaj mi nie przychodzi do glowy- smieszne argumenty.
VOORHEES pisze:Dajcie spokoj piwusowi-=wedlug niego chicau, cleber, malecki to sa mistrzowie swiata
VOORHEES pisze:Coz - w tym sezonie juz nie mozesz plakac na terminarz wiec sie przerzucasz na prase
VOORHEES pisze:Tak wiec - jak wreszcie bedziesz na trzezwo patrzyl na to co sie dzieje w Wisle, oraz w Legii, to daj znac :d
VOORHEES pisze:proponuje abys nie czytal gazet, nie zagladal do netu a tylko... stal pod klubowym klubem i wszystko na zywo widzial Cool albo lepiej= patrzyl na oficjalna, albo nieoficjalna, strone wisly, gdzie wszystko jest prawdziwe i oficjalne..
VOORHEES pisze:ludzie umieją czytać i sami rozumują - bez Twojej pomocy. Razz dla Ciebie - niestety!!! bez Twojej pomocy Cool
Takim napinaniem się wystawiasz sobie niekorzystne świadectwo, a nie robisz ze mnie debila...VOORHEES pisze:Widzę, że tym meczem z ostatniej kolejki będziesz żył chyba cały ten sezon
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Artur15 » 28 lip 2006, 9:57
Artur15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pertinaks » 28 lip 2006, 14:38
pertinaks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2006, 14:43
myślsiz, że odpadnięcie z Intertoto już w I rundzie, aż tak mobilizująco na nich podziała ?pertinaks pisze:Mistrzem Polski zostanie Lech Poznań
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 lip 2006, 15:07
fieldy pisze:myślsiz, że odpadnięcie z Intertoto już w I rundzie, aż tak mobilizująco na nich podziała ?
fieldy pisze:Myślisz, że Smuda, który w kazdym klubie miał tragiczne początki - tym razem przełamie się i z ekipą, która trenuje ze sobą od kilku tygodni, jest budowana od nowa - zacznie wygrywać już od pierwszych meczy ?
Mysle ze pierwszym bramkarzem bedzie Cierzniak - jak nie na poczatku to napewno pozniej dostane swoja szane bo jest lepszy.fieldy pisze:Myślisz, ze Kotorowski, który bedzie pierwszym bramkarzem Lecha - w przerwie letniej na tyle się poprawił, ze nie będzie już wpuszał głupich szmat ?
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2006, 15:57
odpadając w III rundzie na pewno nie przynieśliby wstydu, no i trochę pkt na konto polskich klubów by wpadło.LookAsh pisze:fieldy napisał:
myślsiz, że odpadnięcie z Intertoto już w I rundzie, aż tak mobilizująco na nich podziała ?
Bez przesady, plakac nie beda. A lepiej ze juz odpadli w I rundzie niz np w III.
Zgodzę się, jednak ja tutaj próbuuję dowieść, ze nie uda się to w pierwszym seoznie. Tak jak to napsiał pertinaksLookAsh pisze:Mysle ze sa szanse na to. Smuda to swietny trener i mysle ze moze z druzyna osiagnac sukces. Zawsze tak bylo, ze gdy druzyna miala potencjal, ambicje to Smuda potrafil cos zrobic z ekipa.
chyba jednak Smuda trochę inaczej uważa, czytałem wywiad, w którym powiedział, ze najblizej pierwszej "11" jest właśnei doświadczony Kotorowski, głównie dlatego, ze jest doświadczony. A przy obecnej sytuacji klubu [kiedy obrona nie jest jeszcze tak zgrana jak powinna] doświadczony bramkarz zawsze będzie lepszy, niż np. młody Linka.LookAsh pisze:Mysle ze pierwszym bramkarzem bedzie Cierzniak
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kuba-rozpruwacz » 28 lip 2006, 16:01
kuba-rozpruwacz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio