Schweinsteiger świetnie się nadaje na tą pozycję. Co prawda będzie grał na skrzydle, ale często będzie schodził do środka by zrobić miejsce dla Lahm'a. Co nieco widzieliśmy już na Mundialucoco pisze:a Bayern ma?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 20:11
Schweinsteiger świetnie się nadaje na tą pozycję. Co prawda będzie grał na skrzydle, ale często będzie schodził do środka by zrobić miejsce dla Lahm'a. Co nieco widzieliśmy już na Mundialucoco pisze:a Bayern ma?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 sie 2006, 20:11
Tak jak u nas kontrułował?coco pisze:niby racja ale jest Vieira który czesto konstruje akcje ofensywne
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 20:21
ty nie badz taki pewny ze nasza obrona jest szczelna , zawsze jak ogladałem mecze Interu to srodek zawalał wiekszosc goliSero pisze:Niby jest Makaay ale czy rozpracuje naszą obrone ?
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 24 sie 2006, 20:26
No Bayern w sparingach tez nie blyszczal a w Bundeslidze wystartowal calkiem calkiemcoco pisze:osobiscie uwazam ze damy rade ale o 1 miejsce bedzie ciezko zwłaszcza po takie grze jaka prezentujemy w sparingach ktre niby nie maja takiego znaczenia ale jednak pokazuja wartosc druzyny
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 20:30
u was ? to wy jeszcze istniejecie ? heheheossy pisze:Tak jak u nas kontrułował?
spyrczak pisze:No Bayern w sparingach tez nie blyszczal a w Bundeslidze wystartowal calkiem calkiem
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 sie 2006, 21:39
khe, a to mi nowość Schalke odpadło z Palermo? a, nie z Sevilla?Sero pisze:z UEFA poodpadali jak muchy przez włoskie drużyny
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 21:50
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sie 2006, 22:33
Na pewno po tym meczu mozna jednoznacznie stwierdzic ze Bayernowi nie idzie w tym sezonie...Mich@lG pisze:Może narazie nie grają zbyt dobrze (vide mecz o Puchar Gampera na Camp Nou),
Co do zgrania to Bayern jest bardziej zgrany niz Inter. A brak Miszy moze nam nawet odbic sie na korzysc. Co on takiego obecnie w Chelsea pokazuje?Mich@lG pisze:ale to kwestia zgrania i przyzwyczjenia się do utraty lidera zespołu, Michaela Ballacka.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 22:51
Gdzie ja napisałem, że przez ten mecz można uznac, ze w tym sezonie im nie idzie? Ja podałem tylko przykład...Martinho pisze:Na pewno po tym meczu mozna jednoznacznie stwierdzic ze Bayernowi nie idzie w tym sezonie...Mich@lG pisze:Może narazie nie grają zbyt dobrze (vide mecz o Puchar Gampera na Camp Nou),Swoja droga, niezykle prestizowy byl ten mecz, a jeszcze bardziej prestizowe bylo trofeum do zdobycia
I znowu: gdzie pisałem coś ze Inter jest bardziej zgrany niż Bayern?Martinho pisze:Co do zgrania to Bayern jest bardziej zgrany niz Inter. A brak Miszy moze nam nawet odbic sie na korzysc. Co on takiego obecnie w Chelsea pokazuje?Mich@lG pisze:ale to kwestia zgrania i przyzwyczjenia się do utraty lidera zespołu, Michaela Ballacka.
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sie 2006, 23:01
Niggaz! piwus! KJ! ZOBACZCIE!Mich@lG pisze:dla bayernu to rofeum było wogole niewazne i specjalnie sie Barcelonie podlozyl, zeby myslala ze jest taka slaby
Podajaac przyklad napisales ze im nie idzie w tym sezonie. Nie rob glupka ze mnie. W sparingach to moga nawet przegrywac z Barca sobie 0:20 ale najwazniejsze sa mecze o stawke. Zreszta Bayern w meczu z Barca zagral mocno rezerwowym skladem.Mich@lG pisze:Gdzie ja napisałem, że przez ten mecz można uznac, ze w tym sezonie im nie idzie?
Ale ty pusty jestes. Nawet nie bede ci tlumaczyl tutaj. Sam znajdz sobie przeslanie twojej wypowiedzi.Mich@lG pisze:I znowu: gdzie pisałem coś ze Inter jest bardziej zgrany niż Bayern? I gdzie pisałem, ze brak Ballacka wyjdzie na korzysc lub niekorzysc Bayernu?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 24 sie 2006, 23:01
chyba sobie zartujesz jak sadzisz ze Vieira jest lepszy od Hargreavesacoco pisze:to zupełnie tak jak Inter i patrzac na tych Dmów to Bayern wypada blado przy Interze , jednak tak jak mówie bedzie decydowało tutaj zgranie zespołu a w tym jak narazie góruje BayernGomez pisze:Bayern w srodku pola gra dwoma DMami wiec narazie ofensywny pomocnik jest zbedny...
Sero pisze: z UEFA poodpadali jak muchy przez włoskie drużyny
co juz nie lubimy wirtuoza BallackaMartinho pisze:Co do zgrania to Bayern jest bardziej zgrany niz Inter. A brak Miszy moze nam nawet odbic sie na korzysc. Co on takiego obecnie w Chelsea pokazuje?Mich@lG pisze:ale to kwestia zgrania i przyzwyczjenia się do utraty lidera zespołu, Michaela Ballacka.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 23:17
Za to Barcelona zagrała najsilniejszym składem, z pełnym zaangażowaniem i bez rezerwowych...Fakt, najważniejsze są mecze o stawkę. Amerykę odkryłeśMartinho pisze:Podajaac przyklad napisales ze im nie idzie w tym sezonie. Nie rob glupka ze mnie. W sparingach to moga nawet przegrywac z Barca sobie 0:20 ale najwazniejsze sa mecze o stawke. Zreszta Bayern w meczu z Barca zagral mocno rezerwowym skladem.Mich@lG pisze:Gdzie ja napisałem, że przez ten mecz można uznac, ze w tym sezonie im nie idzie?
To samo można skierowac do ciebie...oswiec mnie, jesli jestes taki madryMartinho pisze:Ale ty pusty jestes. Nawet nie bede ci tlumaczyl tutaj. Sam znajdz sobie przeslanie twojej wypowiedzi.Mich@lG pisze:I znowu: gdzie pisałem coś ze Inter jest bardziej zgrany niż Bayern? I gdzie pisałem, ze brak Ballacka wyjdzie na korzysc lub niekorzysc Bayernu?
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 23:28
Żeby nie było, że się wtrącamMich@lG pisze:Tak, to był przykład na to, ze nie idzie im w tym seoznie. Moim zdaniem dobry
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 sie 2006, 23:57
Dłużej niż wy. 'hehehe'coco pisze:u was ? to wy jeszcze istniejecie ? hehehe
Taa, bo ty wiesz jak bedzie grał Inter, jeszcze teraz jak odszedł jedyny of pomocnik.coco pisze:a tak na serio to w Juve grało zupłnie inna taktyka która opierała sie na kontrach , w Interze gra sie ofensywnie
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2006, 0:56
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio