Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2006, 19:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2006, 19:46
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 19:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 21:51
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 8:53
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 sie 2006, 10:34
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sie 2006, 11:01
FC Liverpool
PSV Eindhoven
Bordeaux
Galatasaray
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 sie 2006, 11:10
A to ci psikuscloner pisze:nawet nie sympatyzuje zadnej z tych 4 ekip.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 25 sie 2006, 15:35
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 25 sie 2006, 16:59
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 25 sie 2006, 17:48
Oj to nie jest takie pewne. Liverpool Liverpoolem ,ale oni nie prezentuja nic szczegolnego. Nie zdziwie sie, jesli nie wyjda mimo, ze grupa do najsilniejszych nie nalezy.PiDi pisze:Liverpool powinien zająć tu pierwsze miejsce
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 25 sie 2006, 18:44
Powinieneś skopiować raczej to wszystko, to wiecej wyjaśnia. Kibic Chelsea może odgrażać się, że będą mistrzami, kibic Juve, że na 100% awansują do SA, kibic Realu, że należy im się "status" "Królewskich", tak i ja podszedłem do tego z przymrużeniem oka. Co nie oznacza, że nie typuję Liverpoolu na pierwsze miejsce, bo tak jest i będę przy tym obstawiał choćby mi mieli rodzinę porwać. Na podstawie mojego posta dwa pięterka wyżej mogę nawet przedstawić taką przypuszczaną przeze mnie tabelę i będzie ona wyglądała tak:Jam to pisze: Moje zdanie i tak będzie inne nich wszystkich, bo kibic to kibic i i tak powie, że... Liverpool powinien zająć tu pierwsze miejsce
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 12 wrz 2006, 20:40
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 wrz 2006, 2:52
No i sie zemscilo, chociaz remis na wyjezdzie z PSV wydaje sie byc niezlym wynikiemkapi88 pisze:Rafa pokazał, że ma jaja, ale oby to sie nie zemściło
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 wrz 2006, 13:12
Rafa powoli z ta rotacja sie zatraca, bo i wyniki nie sa takie jak by wilu chciało. Jednak trzon powinien Liverpoll miec bardziej stały i ciagle grajacy. Tak w kazdym meczu zmienia 4-5 zawodników i razej za duzo dobrego z tego mu nie wychodzi. Agger oczywicei plus bo to i tak obecnei zawodnik na srodek nr.1, ale z reszta przesadza. Zenden zawsze dla mnie byl lewym pomocnikiem i tam grał najlepiej, podobnie Aurelio powinien raczej byc wystawiany w obornie a nie pomocy...Tak prezentuje się wyjściowa 11-tka na mecz z PSV (jeszcze na wyjeździe ) Rafa pokazał, że ma jaja, ale oby to sie nie zemściło. Boje się o sytuacje z pierwszego meczu z Benficą z ubiegłego sezonu, ale to już była dalsza faza rozgrywek, a tu zgubione punkty jeszcze tak wiele nie znaczą.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio