Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 03 lis 2006, 10:01
davciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 03 lis 2006, 13:05
MarcinChelsea
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2006, 13:09
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 03 lis 2006, 13:36
Ponoć Juniorowi anulowali czerwo, bo Eltona zawiesili do końca tej rundy, ale gdy zerknełem na skład Legi nie zobaczyłem ani jednego ani drugiego brazylijczyka...fieldy pisze:Z tego co wiem, to Kolejorz zagra w najsilniejszym zestawieniu, wszyscy ponoć są zdrowi, a w Legii zdaje się pauzują Brazylijczycy za kartki ?
Choć czytałem, że anulowali jednemu czerwień, więc sam już nie wiem.
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 03 lis 2006, 13:58
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 03 lis 2006, 14:14
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 lis 2006, 14:19
Oba zespoły zagrają w najsilniejszych składach, bo nawet odsunięci za kartki Brazylijczycy Elton i Junior to ostatnio rezerwowi. Edson wraca po kontuzji, ale prawdopodobnie usiądzie na ławce. Lech także wystąpi w swoim podstawowym składzie, co może gwarantować zacięty mecz. Mam nadzieję, że wygra Lech, może byc skromne 0:1, strzelcem gola WasilewskiBiletów już nie ma. Na trybunę krytą i otwartą zabrakło na początku tygodnia. Ostatnie sztuki na łuk sprzedano w środę. Z Poznania przyjedzie do Warszawy 700 kibiców, choć zapotrzebowanie było przynajmniej dwa razy większe.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 03 lis 2006, 14:41
Junior nie jest odsunięty - może grać w dzisiejszym meczu. Edsonowi odezwała się pachwina, w tym tygodniu tylko siłownia, więc nawet ławka nie jest zbyt pewna.lisek_chz pisze: bo nawet odsunięci za kartki Brazylijczycy Elton i Junior to ostatnio rezerwowi. Edson wraca po kontuzji, ale prawdopodobnie usiądzie na ławce.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lis 2006, 15:30
W tym sezonie spośród 13 straconych bramek tylko 3 Legia straciła w ostatnich 10 minutach meczu, więc nie powiedziałbym, że bramki traci pod koniec.fieldy pisze:Legia od zdaje się 3 meczy nie straciła bramki, ale w meczach poprzednich, gdy je traciła to raczej pod koniec meczu
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lis 2006, 15:43
I po co sie rozpisywać.MarcinChelsea pisze:Głównie czego się spodziewam to awantur na stadionie i próby bijatyk pomiędzy hoolsami Kolejorza i Legii.
Trudno tu wskazać wynik gdyż obydwa zespoły nie zwalają z nów jednak znając chęci piłkarzy CWKS wygrają warszawiacy. Legia chce powtórzyć sukces z ubiegłego roku i ponownie wygrać ligę a będzie to niewątpliwie b.trudne. 3 pkt dzielą tylko ich od Wisły i w razie wysokiego zwycięstwa i porażki krakowian w Grodzisku to na fotelu usiądą piłkarze ze stolicy.
Nie przepadam za tymi drużynami i bardzo obojętne mi to jaki będzie wynik lecz myślę że to Legioniści wyjdą z tego pojedynku na tarczy
Dratinho pisze:Lech:Kotorowski, Wojtkowiak, Bosacki, Drzymont, Wasilewski, Wilk, Quinteros, Murawski, Kikut, Zakrzewski, Reiss
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 03 lis 2006, 15:47
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 lis 2006, 16:14
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 lis 2006, 16:57
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 03 lis 2006, 21:48
Jak na razie Twoje słowa sie potwierdzają, Legia przeważała, prowadziła już 2-0 ale niezawodny duet Reiss- Zakrzewski doprowadził do 2-2Fishbone pisze:Lech w tym sezonie lubi "gonić" wynik nawet przegrywając 2:0 więc nie jestem przekonany, że Legia będzie zdecydowanym zwycięzcą tej potyczki.
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2006, 21:56
hehe, ano to fakt, do konca meczu zostalo kilka minut i wynik sie zmienilA do końca meczu jeszcze kilka minut....
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio