Grupa F 2006/07 (Champions League) - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2006, 23:04

Ja się troche zasmuciłem, oczywiscie najpierw się ucieszyłem widząc Polaka zatrzymujacego wielki ManU :lol: ale ten wynik oznacza, że Celtc gra dalej i zgadnijcie jaki mecz wybierze TVP :maruda: nawet jak trafią na jakiś słabszy zespół i mecz nie będzie atrakcyjny - to pewnie go pokażą :evil:

Ogladał ktos mecz i wie jak Zuraw się zaprezentował ?

się dziś zastanawiałem czy w postawić na Boruca w bramce, czy Edwina [wiadomo w jakiej grze] i wybrałem Holendra :o a tu taka niespodzianka.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2006, 23:04

Boruc :rydzyk: :rydzyk:
Nakamura :rydzyk:

I awans Celticu :wink:

:mike:

się dziś zastanawiałem czy w postawić na Boruca w bramce, czy Edwina [wiadomo w jakiej grze] i wybrałem Holendra a tu taka niespodzianka.
a ja mialem Boruca :smoke:

widzisz, że nowi na forum się pojawili - dałbyś im przykład jak post powinien wygladac :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 22 lis 2006, 20:12

jestem poprostu załamany saha do odszczału koleś jeśli nie umie grac w piłke to powinien zrywac banany

bravo boruc i nakamura - uratowali celtic

O mamo... ['] // zdruzgotany Niggaz

:shock: a mysłałem, że Pokemony się już skończyły :maruda: data wejścia tego usera na to forum pozostanie nietknięta i przypominanie jej będzie traktowane jako najsurowsze złamanie regulaminu :roll: ['] //Tomusmc... nie wiem o co chodzi ale fajnie
Ostatnio zmieniony 23 lis 2006, 20:30 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 lis 2006, 22:43

Meczetinio pisze:jestem poprostu załamany saha do odszczału koleś jeśli nie umie grac w piłke to powinien zrywac banany
eee....

Piłkarze ManU powinni pisać podręczniki dla młodych graczy "Jak nprzegrać mecz, którego przegrać nie można". Czyżby ktoś na boisku zapomniał,że w tej grze, aby zwyciężyć trzeba strzelać bramki?!Nie wiem, czy celem była gra na 0-0, czy co. Tak to wyglądało. Na prawdę podobała mi się postawa United, z jednym dużym 'ale". Prawie zupełnie zapomnieli o stwarzaniu sobie sytuacji strzeleckich. Bez tego nie sposób wygrać meczu!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lis 2006, 3:00

Meczetinio pisze:jestem poprostu załamany saha do odszczału koleś jeśli nie umie grac w piłke to powinien zrywac banany

MultiLOL :zgon: :roftl3:

Cris7, widizsz jakie jest to frustrujace.
Nie ma co sie przejmowac, Benfica OT w tym sezonie nie zdobedzie, chociaz :think: Nie mial bym nic przeciwko :P
Cris7 pisze:Prawie zupełnie zapomnieli o stwarzaniu sobie sytuacji strzeleckich. Bez tego nie sposób wygrać meczu!
No to ja juz nic nie rozumiem. Skoro MU nie stwarzalo sobie sytuacji strzeleckich to jakim cudem Celtic mial wielkie szczescie w tym meczu? Tak wszedzie pisza :? Obroniony rzut karny przez Boruca to tak jak on sam przyznal, mial szczescie. Pytam tylko ile MU mialo 100% sytuacji na strzelenie bramki?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 18:31

guru pisze:Prawie zupełnie zapomnieli o stwarzaniu sobie sytuacji strzeleckich. Bez tego nie sposób wygrać meczu!
No to ja juz nic nie rozumiem. Skoro MU nie stwarzalo sobie sytuacji strzeleckich to jakim cudem Celtic mial wielkie szczescie w tym meczu? Tak wszedzie pisza :? Obroniony rzut karny przez Boruca to tak jak on sam przyznal, mial szczescie. Pytam tylko ile MU mialo 100% sytuacji na strzelenie bramki?[/quote]

3. Karny, Akcja Ronaldo, po której powinien być rzut karny i próba lobu zdezorientowanego Sahy(był pewien, że jest na spalonym i podrzucił od niechcenia). Tak. To chyba wszystko.

Szczeście Celticu polega na tym, że wygrali mecz, w którym byli drużyną zdecydowanie gorszą.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 20:33

gracze MU będą tak bardzo motywowanie(porazaką z celtikiem i meczem z benfica z przed roku) że nie dadzą portugalczyka szans na wygrana a co za tym idze na awans

i kolejne WP za małe literki // fieldy

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 22:08

Meczetinio pisze:gracze MU będą tak bardzo motywowanie(porazaką z celtikiem i meczem z benfica z przed roku) że nie dadzą portugalczyka szans na wygrana a co za tym idze na awans
Masz zupełnom racje. Ash dziwie sie sobie, że tego nie zauwarzyłem. Przecież w pamięci będą mieli spotkanie, gdy byli w bardzo podobnej sytuacjii(grali równie pięknie w LM i byli także liderami w Premiershipp), a przegrali!Jeśli nie wystawią Sahy, który nie wiem co robi w pierwszym składzie(karnego nie wykorzystał!Niech wraca do Afryki!) i Rooney'a(to już chyba 90 minut bez gola!) to wygrajom bez trudu. Chociaż z drugiej strony Benfica jest w wielkiej formie. Jakie fascynujące spotkanie rozegrali w lidze z Bargą. Cudowne zwycienstwo.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 24 lis 2006, 12:57

ciek
Cris7 pisze:Jeśli nie wystawią Sahy, który nie wiem co robi w pierwszym składzie(karnego nie wykorzystał!Niech wraca do Afryki!) i Rooney'a(to już chyba 90 minut bez gola!) to wygrajom bez trudu.
niestety ferguson nie ma wyjscia i musi ich wystawić ponieważ solskier ma kontuzje nie ma zmiany na atak co jest wręcz poniżajace moze wystawi O'shea przecież już grał jakoi zmiennik na pomocy teraz czas na atak:P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2006, 10:27

Jutro mecz prawdy dla ManU - przekonamy się, czy historia lubi sie powtarzać. Benfica znów ma szanse wyeliminować ManU z LM, już 2 raz z rzędu. Goście muszą pokonać podopiecznych Alexa Fergusona, alby myśleć o awansie, więc na pewno mobilizacji nie zabraknie.
Ciekaw jestem gry Ronaldo, czy zapomniał juz swój zeszłoroczy wystep w mecu z Benficą ? Występ w którym się zbłaźnił, długo nie zapomne sztuczek technicznych - pięknej żonglerki z równoczesnym biegiem w kierunku swojej bramki - coś wspaniałego :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 gru 2006, 11:21

Podobno nic nie zdarza się dwa razy. Choć można zrobić wyjątek od reguły. Dziś odpadła by Barca jutro MU i mamy dwie wielkie sensacje w samej fazie grupowej. Nie wierze jednak by Sir Alex po raz drugi dał sobie odebrać awans w ostatnim meczu i to drugi raz z Benficą. Forma Diabłów jest naprawde dobra więc tylko katastrofa mogła spowodować by ich odpadnięcie.

fieldy pisze:pięknej żonglerki z równoczesnym biegiem w kierunku swojej bramki - coś wspaniałego

Chylić czoła takim trikom :P

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 06 gru 2006, 12:26

Osobiscie nie spodziewam niczego innego jak tylko i wylacznie wygranej ManU ;) Diably sa w formie to nie ulega zadnej watpliwosci i watpie aby Benfica powtorzyla sukces z przed roku i wyeliminowala ekipe Fergusona ;) co do drugiego meczu to wiadomo Celtic juz awans ma i spodziewam sie porazki Celtow w Kopenhadze 8) zreszta Dunczycy wygrali juz na wlasnym terenie w tej edycji z ManU wiec wygrana ze Szkotami jest tym bardziej prawdopodobna :)

A tak BTW ma ktos info co z tym Larssonem? :> jest juz w ManU? czy dopiero w zimowym oknie zawita na Old Trafford ?:)
Ostatnio zmieniony 06 gru 2006, 12:37 przez spyrczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 06 gru 2006, 12:36

no sytuacja w tej grupie jest bardzo ciekawa Man Utd - Benfica to może być rewanż za ubiegłą edycje LM ale nie musi :) po cichu licze że w dalszej fazie rozgrywek beda 2 drużyny z Portugali FC Porto i Benfica, ale zobaczymy jak to będzie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 gru 2006, 17:30

Mecz będzie tym bardziej ciekawy. ponieważ możemy być świadkami powtórki z rozrywki, czyli ponownego wyeliminowania Manchesteru przez Benficę. Oczywiście w tym raku jest to o wilele mniej prawdopodobne, ale mimo wszystko trzeba rónież taki obrót sprawy brać pod uwagę :P Zapewne właśnie przez 'kompromitację' sprzed roku dzisiaj gracze Manchesteru wyjdą podwójnie zmotywowani. Drugi mecz tej grupy to już tylko walka o przysłowiową 'pietuszkę' :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 gru 2006, 17:40

Dzisiaj mecz o honor, prestiż i pieniądze 8)
Faworyt może być tylko jeden oczywiscie są to Czerwone Diabły i wątpie aby Benfica mogła dzisaj nam urwac punkty. Niby remis nam wystarcza ale nie wierze ze Ferguson na Old Trafford ustwi zespoł tak bay wywalczyć remis to nie w stylu SAF-a :)

Skałd powinien wyglad podobnie jak w meczu z Boro tylko zamiast słabego jak dotąd Heinze na lewa powinin wskoczyć Evra bo wiadomo że franzuc jest o niebo lepszy w ofensywie a jak juz w czesiniej wspominałem MU nie ma zamiaru w tym meczu sie bronić :P No i pewnie w środku zamiast Fletchera zagra Carrick choć po ostatnim meczu Fletcher jak najbardziej mnie pozytywnie zaskoczył i zaczyna pokazywac swój nieprzeciętny talent :roll:

Osobisice licze w tym meczu na Ronaldo bo wiadomo jak był w tamtym sezonie :? Bedzie chciał szystkim udowodnić że grać potrafi a nie tylko kapki robić :P

Glory Glory Man Utd :!: :!:

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”