Ogladał ktos mecz i wie jak Zuraw się zaprezentował ?
się dziś zastanawiałem czy w postawić na Boruca w bramce, czy Edwina [wiadomo w jakiej grze] i wybrałem Holendra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2006, 23:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2006, 23:04
a ja mialem Borucasię dziś zastanawiałem czy w postawić na Boruca w bramce, czy Edwina [wiadomo w jakiej grze] i wybrałem Holendra a tu taka niespodzianka.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 22 lis 2006, 20:12
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 lis 2006, 22:43
eee....Meczetinio pisze:jestem poprostu załamany saha do odszczału koleś jeśli nie umie grac w piłke to powinien zrywac banany
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lis 2006, 3:00
Meczetinio pisze:jestem poprostu załamany saha do odszczału koleś jeśli nie umie grac w piłke to powinien zrywac banany
No to ja juz nic nie rozumiem. Skoro MU nie stwarzalo sobie sytuacji strzeleckich to jakim cudem Celtic mial wielkie szczescie w tym meczu? Tak wszedzie piszaCris7 pisze:Prawie zupełnie zapomnieli o stwarzaniu sobie sytuacji strzeleckich. Bez tego nie sposób wygrać meczu!
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 18:31
No to ja juz nic nie rozumiem. Skoro MU nie stwarzalo sobie sytuacji strzeleckich to jakim cudem Celtic mial wielkie szczescie w tym meczu? Tak wszedzie piszaguru pisze:Prawie zupełnie zapomnieli o stwarzaniu sobie sytuacji strzeleckich. Bez tego nie sposób wygrać meczu!
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 20:33
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 22:08
Masz zupełnom racje. Ash dziwie sie sobie, że tego nie zauwarzyłem. Przecież w pamięci będą mieli spotkanie, gdy byli w bardzo podobnej sytuacjii(grali równie pięknie w LM i byli także liderami w Premiershipp), a przegrali!Jeśli nie wystawią Sahy, który nie wiem co robi w pierwszym składzie(karnego nie wykorzystał!Niech wraca do Afryki!) i Rooney'a(to już chyba 90 minut bez gola!) to wygrajom bez trudu. Chociaż z drugiej strony Benfica jest w wielkiej formie. Jakie fascynujące spotkanie rozegrali w lidze z Bargą. Cudowne zwycienstwo.Meczetinio pisze:gracze MU będą tak bardzo motywowanie(porazaką z celtikiem i meczem z benfica z przed roku) że nie dadzą portugalczyka szans na wygrana a co za tym idze na awans
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 24 lis 2006, 12:57
niestety ferguson nie ma wyjscia i musi ich wystawić ponieważ solskier ma kontuzje nie ma zmiany na atak co jest wręcz poniżajace moze wystawi O'shea przecież już grał jakoi zmiennik na pomocy teraz czas na atak:PCris7 pisze:Jeśli nie wystawią Sahy, który nie wiem co robi w pierwszym składzie(karnego nie wykorzystał!Niech wraca do Afryki!) i Rooney'a(to już chyba 90 minut bez gola!) to wygrajom bez trudu.
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2006, 10:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 gru 2006, 11:21
fieldy pisze:pięknej żonglerki z równoczesnym biegiem w kierunku swojej bramki - coś wspaniałego
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 06 gru 2006, 12:26
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 06 gru 2006, 12:36
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 gru 2006, 17:30
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 gru 2006, 17:40
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin