Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 maja 2006, 13:19
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 cze 2006, 19:50
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 cze 2006, 23:26
Ta walka będzie w TVsnake pisze:Dzisiaj jest bokserska noc.
Nikolai Valuev, mistrz swiata organizacji WBA bedzie bronil tytulu. Zmierzy sie z Owenem Beck z Jamajki w TUI Arena w Hanowerze.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 cze 2006, 23:42
No i sie skonczylo przed chwileczką.Lukaz pisze:Ta walka będzie w TV
Poprzednia walka Valueva z Johnem Ruizem bardzo mi sie podobała przede wszystkim za sprawą Rosjanina, który perfekcyjnie zneutralizował najsilniejsze punkty Amerykanina i zasłużenie wygrał.
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 wrz 2006, 19:39
Zaczyna się napinka przed walką, mam nadzieję że nasz mistrz pokaże Briggsowi jego miejsce w szeregu i kto teraz rządzi w tej wadze. Może być ciężko ale damy radę. Walka już za tydzień, nie mogę się doczekać.Paul Briggs (30 l.) jest pewny siebie. - Zmiotę Tomka Adamka (29 l.) niczym huragan - zapowiada w wywiadzie specjalnie dla "Super Expressu".
- Jak forma przed walką z Adamkiem?
- Jeszcze nigdy nie byłem tak przygotowany do pojedynku. Niedawno zakończyłem sparingi, teraz czas na regenerację. Jestem w doskonałej kondycji, a mój poziom adrenaliny rośnie z dnia na dzień. Nie mogę się doczekać, kiedy staniemy w ringu. Jestem przygotowany do walki w dwustu procentach.
- Tomek też jest w świetnej formie. Zapewnia, że wykończy cię w drugiej rundzie.
- (śmiech) Będzie zszokowany i bardzo się rozczaruje, bo walka potrwa znacznie dłużej niż dwie rundy. Zmęczę go i zasypię serią ciosów niczym huragan. Tomek przekonana się, że jestem zupełnie innym pięściarzem niż ten, którego widział podczas ostatnich dwóch walk. Wiem, że studiuje taśmy z tych pojedynków, ale nic mu to nie da, bo są już nieaktualne.
- To będzie najważniejsza walka w twojej karierze?
- Na pewno, ale dla Tomka też, więc zapowiada się wspaniała walka. Przywiozę zwycięski pas do Australii. Będzie to zasłużone zwycięstwo, bo pracowałem na nie bardzo ciężko.
- Publiczność w Chicago będzie kibicowała Adamkowi...
- Ja mam swoje umiejętności i Boga w sercu. Mam w sobie siłę. Nie boję się rozlewu krwi, połamanego nosa i bólu. Już za tydzień będę mistrzem świata!
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 paź 2006, 5:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 08 paź 2006, 18:23
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 lis 2006, 14:18
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 05 lis 2006, 22:51
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2006, 22:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 gru 2006, 14:49
Pamiętacie...Gołota wraca na ring w marcu!
Andrzej Gołota wróci na ring i wystąpi 3 marca na gali w Chicago (główną walką wieczoru będzie obrona tytułu mistrza świata przez Tomasza Adamka) - poinformował "Super Express".
Rywalem Andrzeja Gołoty prawdopodobnie będzie 26-letni Mike Mollo. Amerykanin ma na koncie 17 zwycięstw (11 przez k.o.) i 1 porażkę (przez t.k.o z DaVarrylem Williamsonem). W swojej ostatniej walce - w październiku - znokautował Kevina McBride'a, pogromcę Mike'a Tysona.
"Andrzej chce wygrać i następną walkę toczyć już o tytuł" - mówi Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty.

ktoś na onecie pisze:Andrzej, daj spokój...
...ostatnią Twoją walkę mam nagraną na dyskietce 1,44MB... i to w wysokiej jakości... przestań się ośmieszać...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 05 gru 2006, 16:20
Tigertm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 gru 2006, 12:28

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 gru 2006, 14:45
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2006, 14:54
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin