A duet Milko - Lipiński to

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2006, 21:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 20 sie 2006, 23:27
Zero klimatu, bo na stadionach włoskiej Serie A tak właśnie jest.Zaza pisze:Zero klimatu
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 20 sie 2006, 23:38
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2006, 1:05
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kuba-rozpruwacz » 22 wrz 2006, 19:44
kuba-rozpruwacz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 gru 2006, 13:04
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 gru 2006, 15:16
W ostatnim numerze PN jest spory artykuł o całym zespole redakcyjnym. I red. Lipiński przyznaje, że trafił do Serie A, gdyż właśnie w tym czasie zwolniło się na ten dział miejsce. Dostał rolę zapchajdziury, stąd jego mała wiedza na temat Calcio.Zaza pisze:A na minus to mi. Tomasz Lipiński - znawca Serie A
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steve Randle » 25 gru 2006, 15:19
Steve Randle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 gru 2006, 16:12
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lut 2007, 14:36
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lut 2007, 16:48
Mentor pisze:bo nie czytam takich gazetek,
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 20:12
Nie zgodzę się. Gdy pisałem na stronie Barcy, to codziennie miałem styczność z wymienionymi przez Ciebie gazetami i trzeba przyznać, że plotki zamiesczane w madryckich dziennikach AS i Marca są o wieeeele głupsze niż te, które pojawiają się(nie można powiedzieć, że w ogóle ich nie ma) na Sport i El Mundo.Zaza pisze:o Dinho, jeszcze z 3 słabe mecze i Marca obwoła światu że sie wypaliłhehe A w Hiszpani to juz całkiem lubią zaglądac do obozu rywala, to jak koalicja Real = Marca i AS kontra Barca czyli Sport i El Mundo
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 lut 2007, 20:18
Nikt tu przecież nie mówi o głupocie plotek. Chodzi o to że El Mundo jeśli jest tylko jakaś okazja to pojeżdża po Realu wypisując różne głupoty i Marca tak samo. Mimo wszystko AS ma większe powiązanie z zarządem Realu więc plotki w tej gazecie mają nieco większą wartość niż te w Marce.Cris7 pisze:Nie zgodzę się. Gdy pisałem na stronie Barcy, to codziennie miałem styczność z wymienionymi przez Ciebie gazetami i trzeba przyznać, że plotki zamiesczane w madryckich dziennikach AS i Marca są o wieeeele głupsze niż te, które pojawiają się(nie można powiedzieć, że w ogóle ich nie ma) na Sport i El Mundo.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 20:32
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 21 lut 2007, 20:41
vakabayashi
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio